کمک فوری به دادم برسید!

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوستان و مهندسان عزیز سلام میخواستم بدونم دوستان در مورد روش انفجار نانول کسی چیزی میدونه کمکم کنه؟
تو این روش از سیم استفاده نمیشه و با امواج میتونیم انفجارو انجام بدیم خواهشا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمکم کنه که نیاز فوری بهشد دارم.

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
مهندسین معدن پس کجان کسی در مورد این روش انفجار چیزی نمیدونه یا اصلا چیزی نشنیده؟

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
majid jafarpoor عزیز درود بر شما بالاخره یکی به دادم رسید خود شما تو این زمینه چه اطلاعاتی دارید فکر کنم درسته نانل باید باشه؟ لطفا آی دی تونو برام بذارید.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
آقای گلزار مثل اینکه شما همه جا سوال های سخت سخت می پرسید.من در مورد نانول گشتم ولی چیزی پیدا نشد.
بی زحمت لاتین این کلمه رو هم بنویسید،شاید فرجی شد.

یا علی

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
آقا میثم عزیز سلام :"سعادت گرچه بیرنگ است ارادت همچنان باقیست"بازم میگم ارادت داریم طبق گفته جناب majid jafarpoor عزیز اسم روش نانل هست نه نانول فکر کنم لاتینش nanol بشه حالا جناب majid jafarpoor عزیز اگر اسم لاتینشو هم برام بنویسی خیلی ممنون میشم.
آقا میثم عزیز ممنون که دنبال کارم هستی.
تو کتابا من فکر نکنم توضیحی داده باشن تا اینجا میدونم که تو چند تا کتابایی که با دوستم گشتیم از این روش اسمی برده نشده بود. حالا اگر در کتاب آتشکاری استوار این مطلب هست برم بگیرم؟

majid jafarpoor

عضو جدید
majid jafarpoor عزیز درود بر شما بالاخره یکی به دادم رسید خود شما تو این زمینه چه اطلاعاتی دارید فکر کنم درسته نانل باید باشه؟ لطفا آی دی تونو برام بذارید.

سلام دوست عزیز.
اگه یه سر به وبلاگم بزنی اوجا ای دیم هست .
http://www.osmadan.blogfa.com

در مورد سوال هم آره کتاب جلد اول استوار رو بگیر در صفحه 166 توضیح میده .
در ضمن سیستم نانل یک آتشکاری غیر الکتریکیه nonel system
و با نانل می تونیم یه اتشکاری بی خطریو داشته باشیم .
اگر بازم سوالی داشتی تو وبلاگم نظر بده یا علی .

b.mosadegh

عضو جدید
دوستان و مهندسان عزیز سلام میخواستم بدونم دوستان در مورد روش انفجار نانول کسی چیزی میدونه کمکم کنه؟
تو این روش از سیم استفاده نمیشه و با امواج میتونیم انفجارو انجام بدیم خواهشا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره کمکم کنه که نیاز فوری بهشد دارم.
سلام دوست عزیز
در حال حاضردر ایران در پاسپورت انفجاری یک معدن زیرزمینی سرب و روی از چاشنی های نانل استفاده می شود.نانل که None electric detonator نامیده می شود امروزه کاربرد وسیعی پیدا نموده است که این چاشنی هم با دینامیت و یا امولایت به عنوان پرایمر در چالهای انفجاری استفاده می شود. کاربرد این نوع چاشنی بسیار ایمن ولی بسیار پرهزینه می باشد.عامل محرک در این چاشنی موج ضربه است که از طریق فتیله انفجاری یا کرتکس و یا تفنگ انفجار مخصوص نانل تامین می شود.

مجید قاآنی

عضو جدید
با سلام خذمت دوست عزیز بنده با شماره تماس 09132587542 میتونم اطلاعاتی ذر زمینه انفجار با نانل به شما بدم میتونید با من تماس بگیرید

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوستان عزیزم مجید قاآنی و b.mosadegh کلا تکنولوژی این روش برای کدوم کمپانی هست؟
میشه سایتشو برام قرار بدید؟
در خصوص ریزه کاریاش میخوام بیشتر بدونم میتونید بیشتر کمکم کنید؟
بازم از جواباتون ممنون

b.mosadegh

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

دوست عزیزم آقای گلزار
اولین و ابداع کننده چاشنی های نانل کمپانی سویدی نیترو نوبل است.اما امروزه کمپانی هی دیگری هم این نوع چاشنی را تولید می کنند. کمپانی تولید کننده ایرانی این چاشنی د رایران صنایع شمیایی پارچین است که با توجه به اینکه من خودم از چند نوع چاشنی نانل استفاده کردم ، استفاده و خریداری این نوع چاشنی های ایرانی رو بهتون پیشنهاد نمی کنم.اما کمپانی های دیگری هم در کشورهای مجاور ما وجود دارد که این چاشنی را تولید می کنند که یکی ار نزدیکترین آنها ترکیه است که محصولاتش کیفیت مناسبی دارند و من خودم در حال حاضر از آنها خریداری و استفاده می کنم.
دوست عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه لطفا با این شماره تماس بگیرید

09123883464

مصدق

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوست من ممنونم من گروه ما دارن رو نحوه ساخت روش نانل کار میکنن میخواهیم خودمون این تکنولوژی رو تولید کنیم اگر منابعی هست در این زمینه که بهمون کمک میکنه خیلی مشتاقم بدونم جناب b.mosadegh عزیز آیا شما در گروه آتشباری خاصی کار میکنید؟
اینم بگم که من با شرکت معدن یاران پویا (کارگاه فنی مهندسی مهری نژاد سابق) کار میکنم خیلی خوشحال میشم ازتون اطلاعات بگیرم.
b.mosadegh اگر تعداد 300 چاشنی به روش نانل استفاده بشه حدودا هزینه اش چقدر میشه؟
آیا در این روش چاشنی ها گلچین زده نمیشه؟