واقعا ممنونم از همه...![]()
واقعا ممنونم از همه...![]()
باور کنید سر رشته ای از رشتتون ندارم وگرنه ....سلام به تمامی مهندسین نقشه بردار...
من ترم اخرم این ترمم پایان نامه دارم....
لطفا کمکم کنید واقعا نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم..
ممنون....باور کنید سر رشته ای از رشتتون ندارم وگرنه ....
چیزی انتخاب کن که سال بالایی هات و استادت کمکت کنه والا بیرون منبعی وجود نداره به مشکل میخوری
چون منبعی وجود نداره گفتم دیگه....
مطالبش کمه...![]()
الان رو نمیدونم اما ترم اخر ما پایان نامه نداشنیم!!سلام به تمامی مهندسین نقشه بردار...
من ترم اخرم این ترمم پایان نامه دارم....
لطفا کمکم کنید واقعا نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم..
الان رو نمیدونم اما ترم اخر ما پایان نامه نداشنیم!!
یه حدود یک ماه ونیم اردوی کاروزی داشتیم که هم مرور درسا بود و هم عملیاتی که همون کارا رو گلاسه بندی میکردیم و به عنوان پایان نامه میدادیم.
شامل :
توپوگرافی- gps - ژئودزی کلاسیک - میکروژدئوزی-مسیر - زیرزمین - Gis -ترازیابی دقیق - نرم افزار Surface -هیدروگرافی - تفکیک و تسطیح و یکی دو مورد دیگه جمعا 4 واحد تخصصی بود و 2واحد پروژه که اختیاری بود اونم گروه ما چون بهترین و کاملترین گزارش و محاسبات - ژئودزی کلاسیک رو در تمام دوره های برگزاری اردو ارائه کرد همون رو دادیم.
زمزمه هایی هم بود مبنی به حالت طرح کارد برای بعدها.
در کل نقشه برداری و پایان نامه مثل سایر رشته ها بی معنی هستش چون مهارت عملی رو باید بسنجن
پس واحد پروژه میشه که 2 واحد هم هست .کل دانشگاه های سراسری اردوی کارورزی رو کنسل کردن و جاش معرفی میکنن بری بیرون که هیچی هم یاد نمیگیری
پایان نامه هم برای نقشه برداری جزو واحدهای اختیاریه که البته منم برداشته بودم!
پس واحد پروژه میشه که 2 واحد هم هست .
هر کی خواست بگه فایل pdf پروژه تحویلیمون یا حتی Gps که از نحوه کار تا پردازش نهایی
یا Gis شهر خمینی شهر که در مورد ساخت مدرسه بود یا هر کدوم از موردهای بالا رو که گفتم براش بگذارم و بره نمره رو بگیره بی دغدغه
اوووهههه. درس اختیاری و این همه ادا ؟ دفاعیه و ارائه!!!!تقریباً !
فکر نکنم پروژه کسی به درد کس دیگه ای بخوره توی دانشگاه ما که استاد خودش موضوع بهت میداد اگه خودت هم درخواست موضوع میدادی انقدر ازت کار میکشید موضوع رو میپیچوند که پروژه کس دیگه عمرا به دردت نمیخورد تازه باید موقع ارائه درست حسابی توضیح بدیش و جواب کلی سوال بی ربط رو هم بدی!!
وقتی ترم آخری و میبینی واحد اختیاری نیست که برداری پروژه که سهله ریاضیات پیشرفته دکترا هم بدن برمیداری!!!اوووهههه. درس اختیاری و این همه ادا ؟ دفاعیه و ارائه!!!!
خوب مگه ادم مریضه!!! یه 2واحدی راحتر بر میداره
شما دانشجو ها هم بد جدی میگیرین ا.
![]()
الان رو نمیدونم اما ترم اخر ما پایان نامه نداشنیم!!
یه حدود یک ماه ونیم اردوی کاروزی داشتیم که هم مرور درسا بود و هم عملیاتی که همون کارا رو گلاسه بندی میکردیم و به عنوان پایان نامه میدادیم.
شامل :
توپوگرافی- gps - ژئودزی کلاسیک - میکروژدئوزی-مسیر - زیرزمین - Gis -ترازیابی دقیق - نرم افزار Surface -هیدروگرافی - تفکیک و تسطیح و یکی دو مورد دیگه جمعا 4 واحد تخصصی بود و 2واحد پروژه که اختیاری بود اونم گروه ما چون بهترین و کاملترین گزارش و محاسبات - ژئودزی کلاسیک رو در تمام دوره های برگزاری اردو ارائه کرد همون رو دادیم.
زمزمه هایی هم بود مبنی به حالت طرح کارد برای بعدها.
در کل نقشه برداری و پایان نامه مثل سایر رشته ها بی معنی هستش چون مهارت عملی رو باید بسنجن
این یه چارت مال سالهای جدید هم هست
چارتت رو با دقت تر ببین مشاهده پیوست 200030