کمک در مورد نایلون 6.6 کمکم کنید

yasaman_mohamadi

عضو جدید
دوست من ازم خواسته در مورد نایلون 6.6 براش مطلب پیدا کنم مطلبایی که دارم خیلی کمه کمک کنید

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
راستش رو بخواهید من اطلاعاتی در این زمینه ندارم و خیلی دوست دارم کمکتان کنم.
چرا شما یک سری به تالار نساجی نمی زنید. هر چی باشه مدیر این تالار اطلاعاتش از من بیشتر می باشد. انشاالله که بتواند کمکتان کند. اگر کمی توضیح بیشتر بدهی بهتر می باشد.

mar_mar

عضو جدید
نایلون 66از پلیمریزاسیون دو منومر 6 کربنی به نام هگزا متیلن رایامین و اسید آدیپک تشکیل میشودnh2 (ch2)6-nh2+cooh-(ch2)4-cooh=n66

خواص نایلون 66

از نظر ساختمان مولکولی دارای عوامل نایلونی و کربوکسیلیک است.

از نظر نقطه ذوب 255-265 است.

از نظر تحمل دمای پخت تا 200 درجه سانتیگراد تحمل دما دارد

از نظر جمع شدگی در حدود 3-5% و از نظر مدول و ضریب ارتجاعی نایلون 66 نسبت به 6 بیشتر است.

قیمت بالایی دارد.
دوست عزیز این اطلاعات اندک من بود برای کمک به شما اگر باز هم اطلاعات خواستید من حاضر به کمک هستم

mar_mar

عضو جدید
نایلون 66 در صنعت کاربرد دارد و یکی از صنایعی که بیشترین کاربرد را دارد صنعت تایر سازی است چون تحمل دمای پخت بالایی دارد

REZA.F

کاربر بیش فعال
دوست من ازم خواسته در مورد نایلون 6.6 براش مطلب پیدا کنم مطلبایی که دارم خیلی کمه کمک کنید
سلام دوست عزیز.
همین طور که دوستمون فرمودن نایلون 6.6 کاربرد بالایی داره. فعلاً یه مختصر دیگه واست میزارم. بعداً کاملشو دوباره میزارم.
این پلیمر با مقاومت سایشی بالا (ضریب اصکاک کم) در انواع واشرها و چرخ دنده ها و یاتا قان ها و هر جایی که نیاز به سطح روان ولی سخت داشته باشیم از اون استفاده میشه. که دمای کاربرد اون هم خیلی بالا هستش. اگه چرخ دنده ضبط و پخش ها رو نگاه کنی احتمالاً از اونه. البته پلی اتر سولفون PES هم تقریبآ شبیه این پلیمر کاربرد داره ولی با خواص بهتر ولی گرون تر.
در ضمن محض اطلاع بگم اگه کاربرد مقاومت سایشی بالا ولی ماده نرم باشه بهتره از تفلون یا پلی تترا فلورو اتیلن PTFE استفاده کنیم.

صباح شادان

عضو جدید
چندین نوع گوناگون نایلون در بازاروجوددارد که دونوع پرمصرف تر آن شامل نایلون 6.6(هگزادی آمین اکریلیک اسید)ونایلون 6(پلی کاپرولاکتام) می باشد.
نایلون 6.6 عمومی ترین پلی آمید برای قالب گیری است ودرجات مخصوص آن شامل :1-درجات پایدارشده حرارتی برای قالب گیری قطعات برقی 2-درجات پایدارشده دربرابر هیدرولیزبرای قطعات در تماس با آب 3-درجات پایدارشده نوری برای قالب گیری قطعات مناسب در برابر شرایط جوی 4-درجات با گرانروی مذاب زیادتر برای قالب گیری مقاطع وقطعات سنگین واکسترودپذیری بهتر.
کیفیت قالب گیری:عالی
چگالی نسبی :1/13-1/15
استحکام کششی :82-62( MPa )
استحکام فشردگی:86-46(MPa)
استحکام ضربه ای ایزود :0.1-0.5(j/mm)
سخنی راک ول:R108-R120
انبساط حرارتی :20(C)
استحکام دی الکتریک :185000-15000(V/mm)
ثابت دی الکتریک :4/6-4/0(در 60Hz)
فاکتور اتلاف :0.04-0.014(در60Hz)
مقاومت قوسی :140-130(s)
جذب آب :1.5(24ساعت .%)
سرعت سوختن :خودخاموش کن (mm/min)
اثرنورخورشید:تغییررنگ جزئی
اثراسیدها:موردحمله
اثر قلیاها:مقاوم
اثر حلال ها:قابل حل توسط فنل واسید فرمیک
کیفیت ماشین کاری:عالی
کیفیت نوری:نیمه شفاف تا کدر

PAYAM POORYAZDI

عضو جدید
سلام بچه ها....درباره انعقاد لاتكس استايرن بوتادي ان رابر مقاله يا اطلاعاتي داريد؟؟(SBR)
اگه ميشه يه كمكي كنيد..اين پروژه كارشناسي منه ولي مطلب خيلي كم پيدا ميشه
ممنون