سلام مهندسا... منم عین خودتون برای خرید ماشین حساب کلی تو نت گشتم ولی چیز به درد بخوری گیرم نیمد ولی تو عید همین امسال بالاخره ti nspire cas touchpad خریدم و اما بعد...
ti-89 مدل قدیمی کمپانی تگزاس اینسترومنت هست ولی ti nspire cas touchpad جدیدتره پس اگه می خوای بخری دومی بخر از لحاظ کارایی و قدرت پردازش و فضای ذخیره هم ti nspire cas touchpad قوی تره.
ولی چیز مهمتری که مطرحه انتخاب بین ti nspire cas touchpad و casio classpad330 هست که یه مقایسه عددی و تجربی بین این دو را بهت ارائه میکنم بعد انتخاب با خودت:
casio classpad 330: این ماشین حساب دارای صفحه نمایش لمسی و حافظه عملیاتی 515کیلو بایت و حافظه ذخیره 4 مگابایت است.
ti nspire cas touchpad : دارای تاچ پد(موس لپ تاپ) است و حافظه عملیاتی 16 مگابایت و حافظه ذخیره 20 مگابایت را دارد.
سایر آمار و ارقام دقیق و همچنین قیمت دقیق و به روز را میتوانید از سایت www.makhzannoor.com دریافت نمایید همچنین میتوانید از این سایت خرید نمایید خود من هم ماشین حساب ti nspire cas touchpad را از این سایت خریدم.
تفاوت این اعداد در عمل را به چشم خود دیده ام مثلا برای حل یک معادله مختلط با کلاس پد دوستم حدودا 30 ثانیه زمان لازم بود ولی با ti nspire cas touchpad حدود 7 ثانیه.در ایران بیشتر کلاسپد جا افتاده ولی تگزاس واقعا معرکست به قول یکی از دوستام یه اژدهای خفتست(یا به تعبیر یکی دیگشون خیلی خوف) دکمه های میانبر زیادی داره و ارتباط با نوت بوک هم راحت تر اصلا ظاهر خیلی شیکی داره وقتی دست میگیریش احساس مهندسی بیشتر بهت دست میده
مدل ti nspire cas touchpad cx هم اندکی قویتر از ti nspire cas touchpad است و صفحه نمایش رنگی دارد آن زمانی که من ماشین حساب خریدم 60000 تومان گرانتر از ti nspire cas touchpad بود و با یکسری محاسبات اقتصادی من تصمیم به خرید ti nspire cas touchpad گرفتم که فروردین 91 قیمتش 260000 تومان بود الان نمیدونم باید زنگ بزنید مخزن نور بپرسید که مرکز پخش ماشین حسابهای تگزاس در ایران هست.
باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتیم من خودم ti nspire cas touchpad دارم دوستم هم casio classpad 330 هر مقایسه ای خواستید بگید براتون انجام بدم
این هم آدرس ایمیلم ممکن یادم بره به این سایت سر بزنم
peyman_2404@yahoo.com راستی رشتم برقه