اگه ماشین حساب class pad 300 pls بگیری؛ فکر کنم تا پایان دکتری کمکت کنه. کار کردن باهاش هم آسونه....با سلام خدمت دوستان...
یه سوال دارم و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم...من سال سوم هستم و ترم شش در راهه...
می خواستم بپرسم که چه ماشین حسابی بگیرم که تا پایان دوره ی ارشد بتونه من رو ساپورت کنه؟؟؟خیلی ممنون!
رشته:مکانیک سیالات
اگه ماشین حساب class pad 300 pls بگیری؛ فکر کنم تا پایان دکتری کمکت کنه. کار کردن باهاش هم آسونه....
ببين داد زدن نداره . حتما كسي نيست ديگه كمكت كنه! چرتكه بخر راحت!یعنی یه نفر اینجا نیس که ماشین حساب مهندسی داشته باشه که بتونه کمکم کنه؟؟؟
الجبرا چطوره؟
کــــــــــــــــــمــــــــــــــک
به نظر من اینی که من معرفی کردم بگیری بهترهفقط از یه چیز می ترسم...اون هم اینکه تمام امکانات این ماشین حساب به کار من میاد؟(با توجه به رشتم)؟یعنی ممکنه یه ماشین حساب ارزونتر بتونه تمام کارهایی که با الجبرا قراره انجام بدم رو پوشش بده؟اگه برتری قابل ملاحظه ای در الجبرا می بینید(متناسب با رشته ی مکانیک)لطفا به من هم بگید...چون می خوام طی یکی دو روز آینده خریداری کنم....سپاس فراوان
به نظر من اینی که من معرفی کردم بگیری بهتره
من الان ترم های آخر هستم هر چیزی که تو بخوای داره
قیمتشم زیاد گرون نیست 58 هزار تومانه
یه مدل شبیه مدل پیشنهادیه شما هست به اسم 5800 که قیمتش 55500 تومنه...یکی از دوستان گرفته...ظاهرا که خوب و کامله ولی دنبال اینم که اگر الجبرا برتری های محسوس و ملموسی داره،برم الجبرا بگیرم(که مسلما قیمتش دو برابره...واسه همین اول میخوام که مطمئن بشم)
الجبرا به صورت پارامتریک مشتق انتگرال و.... را حل می کند و حتما نباید عدد برای آن تعریف کنی
از الجبرا بالاتر class pad هستش فکر کنم بهتری ان نسبت به اجبرا لمسی بودن آن باشد
با تشکر از همه ی دوستان عزیز....
Class pad 330 رو به قیمت 155750 تومان خریدم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | ماشین الکتریکی پمپ | مکانیک سیالات | 0 | |
توربو ماشین ها | مکانیک سیالات | 9 | ||
استفاده بهینه از موتور ماشین | مکانیک سیالات | 1 |