کمک به آقا امام زمان

glad75

عضو جدید
همه ما یه جورایی دوست دارم به آقامون کمک کنیم ؟هرکسی یه جوری کمک میکنه قبلا از اینکه حرفمو بگم،بهتون بگم اول از همه کارا براکمک به آقا ازاصلاح خودمون شروع کنیم.واما هدف از این تایپیک :
چندوقت پیش یه سخنرانی گوش میکردم سخنرانه از زبان امام صادق(ع) میگفت اون پنجشنبه ای که آقا صبحش میخاد بیاد نماز مغرب وعشاء شونو تو مسجد کوفه میخونن بعدازنمازعشاءاینقد دل پسرم درد دارد که صورتشونو روی خاک میزارنو تاسحر تو سجده ذکر امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف وسوء رو میخونن ودعا میکنن سحر ندایی میاد که بلند شو وقت ظهوره.(میگفت مضطر اینجا یعنی آقامون)
حالا حرف من، من میخام با شما به آقام کمک بدم هرچقدر میتونیم حتی یه دونه ازسراخلاص این ذکرو به نیابت از آقا بخونیم تا شاید خدا نه برای من، نه برای شما ،بلکه برا غربت آقا ،ظهورشو نوبرسونه.التماس دعا
امن یجیب المضطراذا دعاه ویکشف سوء

یاعلی

آخرین ویرایش:

armin9298

عضو جدید
امام زمان نیازی به کمک ما نداره..........
اصلا به نظر خودت ما در حدی هستیم که اصلا بخواییم به امام زمان کمک کنیم؟؟؟؟؟؟
امام زمان تو دل آدمه،از کجا معلوم وقتی ظهور میکنه ما از دشمناش نباشیم؟؟؟
اگه یکم خوب فکر کنی میفهمی امام زمان هر وقت که بخواد ظهور میکنه و ما باید دعامون بر این باشه که هنگام ظهور از یارای امام باشیم نه از دشمنانش!!!!!!!!!
البته اینا هم بگم که این مطالب نظرات شخصیه منه و من اصلا در حدی نیستم که بخام در مورد امام زمان حرف بزنم......:gol:

glad75

عضو جدید
امام زمان نیازی به کمک ما نداره..........
اصلا به نظر خودت ما در حدی هستیم که اصلا بخواییم به امام زمان کمک کنیم؟؟؟؟؟؟
امام زمان تو دل آدمه،از کجا معلوم وقتی ظهور میکنه ما از دشمناش نباشیم؟؟؟
اگه یکم خوب فکر کنی میفهمی امام زمان هر وقت که بخواد ظهور میکنه و ما باید دعامون بر این باشه که هنگام ظهور از یارای امام باشیم نه از دشمنانش!!!!!!!!!
البته اینا هم بگم که این مطالب نظرات شخصیه منه و من اصلا در حدی نیستم که بخام در مورد امام زمان حرف بزنم......:gol:
امام زمان هروقت بخواد ظهورکنه نه خدا مقدر میکنه ظهور آقارو امام هم بنده ی اوست.اگه در حدش نیستیم لااقل تلاش کنیم به حدش نزدیک شیم.واقعا نظرت اینه که امام زمان به کمک نیاز نداره؟
به نظرت کی باید به امام زمان کمک کنه؟دعای بی عمل که اثرنداره فقط بشینیمو بگیم ما ازیارا امام باشیم .نه باید مردانه غیرت کردو پاشیم چرا باید خدمونو گول زد که امام زمان به کمک ما احتیاجی نداره؟
من یه آیه گفتم که وقت گرفتاری ومضطری می خونن .امام صادق (ع)فرمودند:مرادازمضطر دراین ایه پسرم مهدیه .ما هر مریض وهر گرفتاری میبینیم کمکش میکنیم اونوقت آقای غریبمون به کمک ما نیاز نداشته باشه پس کی باید کمک کن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعاکن وعمل کن موفق باشید

آخرین ویرایش:

glad75

عضو جدید
من سهم امروز خودم رو 15 تا با خلوص میدانم به امید اینکه خدا دعایم راقبول کند ودر فرجش تعجیلی بفرماید