یه کارت هدیه به همون مبلغی که میخوای کادو بخری بهش بده خودش هرچی خواست میخرهممنونم از نظر دوستان.اما کیف و کفش شونصدتا داره.روسری هم خیلی داره..موبایل خوبی هم تازه براش خریدم و انقدر لباس تازه خریدم که کمد دیگه جا نداره.سکه هم زیاد داره.سه تا هم ساعت داره.گل هم که هر هفته سه چهار تا براش میخرم.
در ضمن تا سقف دویست هزار تومن /بازم از پیشنهادتون استقبال میشه
یه کارت هدیه به همون مبلغی که میخوای کادو بخری بهش بده خودش هرچی خواست میخره
کاملا درسته، پول به عنوان کادر در صورتی خوب جلوه می کنه که خانومتون منتظرش باشه یا نیاز داشته باشه.اما من کاملا مخالفم. کادو یعنی میزان اهمیت و توجه و وقتی که ما برای کسی که براش کادو میخریم میزاریم. کارت هدیه یا چک پول یا چیزای عام که همه میخرن یعنی از سر باز کردن، یعنی وقت نذاشتن، من ترجیح میدم یه کادوی 5هزارتومانی که با توجه و دقت گرفته شده باشه رو بگیرم تا یه کارت هدیه 500 هزار توامنی.
یه کادو براشون بخر که توی علایقشون باشه. مثلا اگر اهل موسیقیه یه ست کامل از آهنگای مورد علاقشون، اگر اهل کتابه کتابای مورد علاقشون. یا میتونی عکستون رو به شکل خاصی ( پازل یا بنر یا ...) بدی و همراهش یه چیز کوچولوی دیگه بدی. خلاصه یه کادو بهشون بده که متوجه بشه براش وقت گذاشتی.
گل هم که حتما خودت فراموش نمی کنی دیگه.
سلام
خوب چون چیزی کم نداره
یه روز خیلی عالی رو بهش هدیه کن
ببرش بیرون منظورم رستوران یا از این جور جاها نیست یه جای سرسبز
اصلا ببرش مسافرت اگه امکانش وجود داره
براش یه خاطره ی فراموش نشدنی درست کن
مسافرت بهترین چیزه
من برام جالب شد ...ولی نمیدونم چرا حسم میگه این تاپیک برای هدیه خریدن نیست یک چیز دیگه رو میخوادبگه
البته ببخشید![]()
من برام جالب شد ...ولی نمیدونم چرا حسم میگه این تاپیک برای هدیه خریدن نیست یک چیز دیگه رو میخوادبگه
البته ببخشید![]()
نه اتفاقا به نظرم اخر تاپیک میخواد یک موضوعی نتیجه گیری بشه....دی:حس شما میگه که ایشون مشاوره خواستند و شما هم چون مدیر تالارشی اومدی که انتقالی این تاپیکو بگیری ببریش اونجا![]()
حس شما میگه که ایشون مشاوره خواستند و شما هم چون مدیر تالارشی اومدی که انتقالی این تاپیکو بگیری ببریش اونجا![]()
خواهش میکنم.اما واقعا بحث ؛بحث خریدن کادو هست
شاید مجبور بشم اخر همون کارت هدیه رو بخرم.اما باز منتظر نظرات هستم.
در ضمن خدمتتون بگم که سعی هم نمیکنم محبتی که به همسرم میکنم رو پنهون کنم.
احتمالا خواهرمون احتمال داده دارم زیادی پیاز داغشو زیاد میکنم و یه جور تعریف از زندگی دارم میکنم.
البته من فکر میکنم خیلی از خانواده های ایرانی همینطورن و تعریف کردن نیست.
اما خدایی دغدغه کادو خریدن رو دارم.
احتمالا خواهرمون احتمال داده دارم زیادی پیاز داغشو زیاد میکنم و یه جور تعریف از زندگی دارم میکنم.
البته من فکر میکنم خیلی از خانواده های ایرانی همینطورن و تعریف کردن نیست.
اما خدایی دغدغه کادو خریدن رو دارم.
نه اتفاقا چون تقریبا باپستاتون اشنایی دارم احساس کردم میخواید یک موضوع اجتماعی بیان کنید
خوب اگه جسارت نیست من هم یه نظر بدم
یه چیز بگیرید که بدردشون بخوره مثلا دستگاه ورزشی یا کتاب یا...
اول فکرم یه ماساژور چندکاره بود که بعدش بنا به دلایلی پشیمون شدم
البته کتاب اشپزی که خیلی کامل باشه رو هم تو ذهنمه.اما خب به نظرت کادوی کمی نیست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تقدیم به تمام دختر خانمهای باشگاه | گفتگوی آزاد | 33 | |
![]() |
خانمهای عزیز بیاین از خانمها و حقوق زنان دفاع کنیم | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
با احترام فراوان به خانمهای محترم | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
توصیه به خانمهای جوان!! مخصوصا تالار خودمون | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
آقایون زرنگ و خانمهای باهوش ... | گفتگوی آزاد | 0 |