کمکهای اولــــــــیه ی احساسی

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سعی نکنید جلوی احساسات خود را بگیرید و یا بیش از اندازه بر روی احساس خاصی پافشاری نماید. متوجه باشید که چه نوع احساساتی در درون شما وجود دارند، اجازه دهید بیرون آمده و مانند یک موج از اعماق وجودتان خارج شوند.

دکتر مارشا لینهن، روانشناس، همه ی افراد را به پذیرش ریشه ای احساساتشان تشویق می کند. به این معنا که انسان ها به جای اینکه همواره به قضاوت و محکوم کردن احساساتشان بپردازند، فقط کافی است آن حس را تجربه کرده و اجاره دهند بگذرد.

پافشاری بر روی احساسی خاص و یا صرفاً بی توجهی و رد کردن آن – به ویژه در مورد احساساتی که ماهیت خوبی ندارند مانند حسد، تنفر، و تندی – سبب می شود که این نوع احساسات در شخصیت فرد پایدار باقی مانده و به نوعی ابدی شوند. تنها راهی که می توان از وجود آنها رهایی پیدا کرد، آگاهی از وجودشان می باشد.

اگر بخواهیم به خاطر احساسی که نسبت به چیزهای دیگر داریم، از خودمان انتقاد کرده و شروع کنیم به سرزنش فردی، فقط باعث بدتر شدن شرایط می شویم و با این کار فقط لایه ی دیگری از درد و اندوه را بر روی چیزی که برایمان باعث ایجاد مشکل شده، افزون خواهیم کرد.

یه کمک می خواستم من تو این چند وقته به خاطر یه اشتباه بزرگی که کردم همش خودم سرزنش می کنم همش احساس سر بار بودن دارم می خوام از این حس بیام بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

beso

اخراجی موقت
یه کمک می خواستم من تو این چند وقته به خاطر یه اشتباه بزرگی که کردم همش خودم سرزنش می کنم همش احساس سر بار بودن دارم می خوام از این حس بیام بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خیلی بزرگه که حق داری خودتو سرزنش کنی

من معمولا چون برام زیاد پیش میاد گند اساسی بزنم ... همیشه به خودم می گم اگه اشتباه کردی باید جورشو بکشی ... و اینکه بابا دنیا دو روزه بیخیال دختر ... خودتو عشق ... هر چی بود دیگه تموم شد ... :biggrin:

اگه خیلی بزرگه که حق داری خودتو سرزنش کنی

من معمولا چون برام زیاد پیش میاد گند اساسی بزنم ... همیشه به خودم می گم اگه اشتباه کردی باید جورشو بکشی ... و اینکه بابا دنیا دو روزه بیخیال دختر ... خودتو عشق ... هر چی بود دیگه تموم شد ... :biggrin:
دوست گلم خیلی دلم می خواد ولی چون این بار اولی بود که چنین گندی زدم حسابی عصبی شدم طوری که امروز صبح وقتی یکی از پسرای هم سرویسیم (بچه های دانشگاه ) بهم گفت خیلی باوقار متینی انگار فش خواهر مادر داده باشن بهم بهش توپیدم...

آخرین ویرایش:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بدون هر پسری که این حرف و به یه دختر میزنه یعنی پسره زیادی کم آورده ، بدون که درست رفتی راه و تو جامعه مردهآره
اون پسر یه دختر مثبت دیده فکر کرده دختر خوب تو جامعه وجود نداره

بدون هر پسری که این حرف و به یه دختر میزنه یعنی پسره زیادی کم آورده ، بدون که درست رفتی راه و تو جامعه مردهآره
اون پسر یه دختر مثبت دیده فکر کرده دختر خوب تو جامعه وجود نداره
احساس می کنم خیلی ساده ام نمی دونم شاید دل می خواد تغییر رویه بدم........
فقط کمکم کنید دارم یواش یواش احساس می کنم وصله ناجوریم تو جامعه ام.........

beso

اخراجی موقت
دوست گلم خیلی دلم می خواد ولی چون این بار اولی بود که چنین گندی زدم حسابی عصبی شدم طوری که امروز صبح وقتی یکی از پسرای هم سرویسیم (بچه های دانشگاه ) بهم گفت خیلی باوقار متینی انگار فش خواهر مادر داده باشن بهم بهش توپیدم...

نی دونم چی بوده

شاید جلو بروبچس یونی مشکلی پیش اومده

در هر حال مشکل تو این مایه هایی که گفتم زیاده ... واسه منم پیش اومده ...

در کل اصلا کسی رو آدم حساب نکن ... یه گوشت در و یه گوشت دروازه .... فک کردن و جوش زدن هیچ فایده ای نداره ... سعی کن دیگه برات مهم نباشه ... سرت و با یه چی مشغول کن ... کم کم یادت می ره ... ;)

beso

اخراجی موقت
احساس می کنم خیلی ساده ام نمی دونم شاید دل می خواد تغییر رویه بدم........
فقط کمکم کنید دارم یواش یواش احساس می کنم وصله ناجوریم تو جامعه ام.........

:mad: وصله ی ناجور اونیه که هزار و یک کثافت کاری می کنه بعد عین خیالشم نیست ... دختر ببین تعریفت از انسانیت و خوب بودن چیه

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نی دونم چی بوده

شاید جلو بروبچس یونی مشکلی پیش اومده

در هر حال مشکل تو این مایه هایی که گفتم زیاده ... واسه منم پیش اومده ...

در کل اصلا کسی رو آدم حساب نکن ... یه گوشت در و یه گوشت دروازه .... فک کردن و جوش زدن هیچ فایده ای نداره ... سعی کن دیگه برات مهم نباشه ... سرت و با یه چی مشغول کن ... کم کم یادت می ره ... ;)

یکم که نه خیلی فکرت و عوض کن نذار دیگران فکر کنن ساده ایی اما پاک بودن توجامععه الان ما هنر !!!! بد بودن خراب بودن و خیلی چیزای دیگه که درست نمیبینم بگم هنر نیست

ممنون از راهنمایی هاتون خیلی خوشحالم از اینکه به درد دلام گوش دادید سعی می کنم فکرم عوض کنم ...
برام دعا کنید راه رو گم نکنم:cry: