کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکسی از نایب قهرمانی پرسپولیس در جام برندگان جام آسیا

عکسی از نایب قهرمانی پرسپولیس در جام برندگان جام آسیا

پرسپولیس 6تایی :این عکس تیم پرسپولیس در دو دهه قبل است؛ بازی برگشت فینال جام در جام آسیا 1993. دیدار فینال جام در جام باشگاه های آسیا در فصل 93-1992 را تیم های پرسپولیس و نیسان ژاپن برگزار کردند که در نهایت تیم نیسان با پیروزی 2-1 در مجموع رفت و برگشت قهرمان شد. دیدار رفت فینال این تورنمنت ابتدا قرار بود در دی ماه 71 در تهران برگزار شود، اما بارش برف سنگین در صبح روز مسابقه باعث شد تا داور مالزیایی حکم به لغو بازی بدهد. بعد از مدتی قرار شد بازی رفت در ژاپن برگزار شود و نتیجه 1-1 در آنجا باعث شد پرسپولیس امیدوار به دومین قهرمانی آسیایی اش باشد. دیدار برگشت فینال بعد از تعطیلات نوروزی در فروردین ماه 1372 در تهران انجام شد و سرخپوشان با بدن های سنگین و ناآماده مغلوب حریف ژاپنی شدند و جام را در حضور 100 هزار هوادار خود تقدیم چشم بادامی ها کردند. این عکس مربوط به آن بازی است که پرسپولیسی ها با اسپانسری تویوتا مقابل نیسان ژاپن به میدان رفتند:

ایستاده از راست: جواد منافی، محمد خاکپور، حمید درخشان، جمشید شاه محمدی، امیر موسوی نیا، نادر باقری
نشسته از راست: حمید روزبهانی، حمید استیلی، رضا عقابی، محمد پنجعلی، بهزاد داداش زاده

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: حالا که با آبروی من بازی شده از طریق مجامع قانونی این موضوع را پیگیری می‌کنم.
حمید استیلی در خصوص شایعه بازداشتش که امروز در چند رسانه مطرح شده بود، گفت: من در حال حاضر در دبی هستم و بازداشت نشده‌ام و یک ساعت پیش این خبر را شنیدم. من فردا به ایران می‌آیم و حتما از مراجع قانونی پیگیر این شایعه‌سازی می‌شوم. من در مدتی که در پرسپولیس بودم حتی یک ریال هم از این تیم نگرفتم چرا که خودم را همیشه مدیون پرسپولیس می‌دانم.

وی ادامه داد: من از تیم‌های زیادی پیشنهاد داشتم اما در پرسپولیس باقی ماندم. من هیچگاه اهل شکایت نبودم اما حالا که می‌بینم به این راحتی با آبروی افراد بازی می‌کنند این موضوع را تا انتها پیگیری می‌کنم. اگر روزنامه یا سایتی می‌خواهد چنین خبری را منتشر کند باید منبع خیلی قوی داشته باشد نه اینکه به این راحتی با آبروی افراد بازی کنند.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: ‌نمی دانم چرا این شایعات درباره من ساخته شده اما تا زمانی که من و آقای رویانیان در پرسپولیس بودیم صادقانه خدمت کردیم. من 18 سال در سمت‌های مختلف در پرسپولیس بودم و همیشه خودم را مدیون این تیم می‌دانم. حالا هم که با آبروی من بازی شده از طریق مجامع قانونی این موضوع را پیگیری می‌کنم.
وی گفت: کمک به پرسپولیس فقط بازی کردن و سرمربیگری نیست و در سایر بخش‌ها هم می‌توان اقدامات مهم و خوبی انجام داد. متاسفم برای افرادی که همه چیز را نادیده می‌گیرند و به راحتی با آبروی افراد بازی می‌کنند.

استیلی اضافه کرد: به محض بازگشت به تهران از تمام رسانه‌هایی که خبر دستگیری مرا منتظر کرده‌اند شکایت خواهم کرد و تا آخر پیگیر ماجرا خواهم بود. مطمئن باشید این موضوع با معذرت‌خواهی خاتمه پیدا نمی‌کند و من تا آخر ماجرا را پیگیری می‌کنم. آنها با آبروی من بازی کرده‌اند و باید ثابت کنند آنچه را که به صورت کذب منتشر کرده‌اند.

سرمربی پیشین پرسپولیس گفت: من نه به کسی آزار رسانده‌ام و نه زور گفته‌ام و مشخص نیست برخی افراد چرا و با چه انگیزه و هدفی به خودشان اجازه می‌دهند این‌گونه با آبروی افراد بازی کنند. من از آنها نمی‌گذرم و ماجرا را تا آخر پیگیری می‌کنم.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
اون دوست عزیزی که اومده بود گفته بود عکس بازیکنان پرسپولیس رو از روی دیوار اتاقش کنده و بزرگترین افتخارش فحاشی به بازیکنان و بی غیرت خطاب کردنشون بود، الان که بازیکنا دارن با جون و دل تمرین میکنن بیاد بره حق اینا رو از وزارت ورزش بگیره!!

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]انتقاد بي‌سابقه بازيکنان پرسپوليس از وزارت ورزش[/h]
[h=2]بازيکنان پرسپوليس در اقدامي بي‌سابقه عليه وزارت ورزش موضع گرفته‌اند.[/h]
سيد جلال حسيني در مورد مشکلات مالي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: از تمام رسانه‌ها مي‌خواهم که مشکلاتمان را به هواداران انتقال دهند. ما جز هواداران کسي را نداريم. حداقل آنها بيايند قضاوت کنند و حق ما را بگيرند.

به گزارش فارس، وي افزود: آقايان عمر فوتبالي يک بازيکن کوتاه است. نمي‌شود بگوييد يک بازيکن 10 يا 20 سال مي‌تواند بازي کند. بايد اين را بدانيد که يک فوتباليست حق دارد که براي خود برنامه داشته باشد.

سيد جلال ادامه داد: پرسپوليس مشکلات زيادي دارد خيلي از بازيکنان مثل پولادي هنوز هيچ پولي نگرفته‌اند. من با چشمان خودم ديدم که پولادي چطور در تيم ملي و حتي پرسپوليس بازي مي‌کرد و با درد وحشتناک به تيم ملي و پرسپوليس کمک کرد. او روزهاي وحشتناکي را پشت سر گذاشت بعد يک ريال هم از پرسپوليس نگرفته و حتي تيم ملي را از دست داد.

وي افزود: حتي روزي که پولادي مصدوم شد به او زنگ نزدند که بگويند حالت چطور است. واقعا در پرسپوليس چه خبر است؟ ما امسال با تمام وجود تلاش کرديم اما هيچکس نيست که درد ما را بشنود. من از رسانه‌ها خواهش مي‌کنم حرف بچه‌ها را به مردم بگويند.

حسيني تاکيد کرد: اگر چک همه بچه‌ها را جمع کنيم 30 چک برگشت خورده دارند ولي ما آنقدر بي‌معرفت نيستيم تا برويم و چک‌ها را اجرا بگذاريم و حاشيه درست کنيم. اگر تمرين نمي‌کرديم به ما مي‌گفتند بي‌معرفت يا بي‌غيرت و از اين حرف‌ها. سوال من اينجاست پس چرا هيچکس به مشکلات ما نمي‌پردازد.

حسيني يادآور شد: در تمرينات و بازي‌ها با تمام وجودمان تلاش مي‌کنيم حتي در روزهايي که هيچکس جواب ما را نمي‌دهد. من مي‌خواهم همه اين حرف‌ها را مردم بدانند که اين بازيکنان چطور براي پرسپوليس بازي مي‌کنند. دو هفته مانده ليگ تمام شود و هيچکس در شرايطي که همه تيم‌هاي فصل بعد خود را مشخص کرده اند تکليفش را نمي‌دانم و حالا ماجراهايي که براي دو ميليارد تومان پيش آوردند. اين بچه‌ها بي‌غيرت نيستند و خيلي با معرفتند اما هواداران بدانيد که هيچکس دوست ندارد مشکلات ما را بشنود و اين ماجراي پرسپوليس است.

*پيام صادقيان در خصوص وضعيت نابسامان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: براي ما مشخص شده برخي‌ها دوست ندارند تا شرايط پرسپوليس ايده‌آل شود. در بحث مالي مشکلات زيادي داريم و واقعا در تنگنا هستيم و اذيت شده ايم. نمي‌دانم چرا کسي نيست صداي ما را بشنود.

وي افزود: من براي خودم حرف نمي‌زنم چون 40 درصد از پولم را گرفته‌ام اما برخي بچه‌ها واقعا اذيت شدند و هيچ پولي نگرفته‌اند. ماهيني کمترين دريافتي را داشته و جالب است بدانيد پولادي اصلا پولي از باشگاه نگرفته و ماجراي ماشين‌ها و بقيه داستان‌ها را هم مي‌دانيد.در ذوب‌آهن هم مشکل داشتيم ولي تا ريال آخر پول‌مان را مي‌گرفتيم. شايد دير و زود داشت اما حرف‌مان را مي‌شنيدند و سوخت و سوز نداشت.

صادقيان در پاسخ به اين سوال که آيا اين مشکلات به روحيه شما قبل از بازي‌ها تاثير مي‌گذارد يا خير، گفت: چرا نمي‌گذارد؟ سؤال من اينجاست چرا بايد قبل از بازي حساس اينطور دور هم جمع شويم و با بازيکنان صحبت کنيم. همه نگران هستند. خيلي‌ها با قراردادشان خريد کرده‌اند و روي پول خود حساب کرده‌اند.وزارت ورزش کجاست که براي ما تعيين تکليف مي‌کند؟ چرا حالا که مي‌گويد پرسپوليس براي ماست نمي‌خواهد يک سنگ کوچک از جلوي پاي اين تيم بزرگ بردارند. آقايان شروط گذاشتند. آقايان پنجعلي، دايي و همه آن را تائيد کرده‌اند. حالا حرف من اين است که آقايان زودتر به ما مي‌گفتند ما به جاي اينکه به باشگاه برويم به وزارت ورزش مي‌رفتيم و با آنها قرارداد امضا مي‌کرديم پس چرا با رويانيان قرارداد بستيم.

وي در پاسخ به سؤال ديگري که با حضور پروين مشکلات شما حل شده يا خير، اظهار داشت: چطوري حل شود؟ ما هيچ پولي نگرفته‌ايم. پروين مديرعامل باشگاه شده اما اجازه کاري ندارد. تازه در اين شرايط به مسئولان باشگاه، وزارتي‌ها پيغام و پسغام مي‌دهند که 50 درصد از قرارداد بازيکنان را تخفيف بگيريم. با چه قانون و حساب و کتابي اين حرف‌ها را مي‌زنيد؟ خودتان 50 درصد از حقوق‌تان را مي‌بخشيد؟ اي کاش زودتر مي‌گفتيد من با مدير برنامه‌ام به وزارت ورزش مي‌آمدم و پس از ديدن اين بندهاي عجيب قرارداد امضا مي‌کردم. آقايان اين پرسپوليس متعلق به هواداران است. اگر حالا که تيم براي شماست مشکلاتش را حل کنيد به نظرم ما که با تمام وجود بازي کرده‌ايم خودتان بايد جواب همه چيز را بدهيد.

محسن بنگر نيز در خصوص مشکلات باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: متاسفانه مشکلات باشگاه پرسپوليس بزرگتر از اين حرفهاست که بخواهيم بگوييم با 2 يا 3 ميليارد تومان حل مي‌شود. اين مشکلات متعلق به امروز و ديروز نيست متعلق به چند سال است که فقط اسم آن زيرمجموعه وزارت ورزش است.

وي افزود: شما فرض کنيد ما دو ميليارد تومان از وزارت ورزش مي‌گرفتيم و اين پول بايد بين 25 نفر تقسيم مي‌شد. واقعا اين چه مشکلي از پرسپوليس حل مي کرد. يعني 5 الي 10 درصد از قرارداد ما را در دو هفته پاياني ليگ مي‌دادند. آقايان بايد براي اين باشگاه فکر اساسي شود. به من گفتند 40 درصد از قراردادم را گرفته‌ام. دو ماشين دارم که هنوز سند ندارد و پدرم بدون سند و پناه بر خدا سوار مي‌شود و اين طرف آن طرف مي‌رود. در اصل من 15 درصد از قراردادم را گرفته‌ام.

بنگر ادامه داد: اگر با پرداخت دو ميليارد وزارت ورزش و هر بازيکن 60 يا 70 ميليون مي‌رسيد و آنوقت تازه بچه‌ها 20 درصد از قراردادشان را مي‌گرفتند اما واقعا مشکل همين است نه آقايان مشکل پرسپوليس عميق‌تر از اين حرف هاست که خيلي‌ها آن را نمي‌دانند. متاسفانه پيشکسوتان مديرعامل وزارت ورزش همه مي‌خواهند تا عکس‌العملي نشان مي‌دهيم و يا يک حرف مي‌زنيم ما را مقابل هواداران قرار دهد.

وي افزود: مي‌گوييم دو هفته مانده ليگ تمام شود. فکري به حال پول ما کنيد. مي‌گويند بازيکن پولکي و يا بي‌غيرت هستيم براي هواداران بازي کنيد. مگر ما خودمان زندگي و خانواده نداريم هواداران روي چشم ما جا دارند ولي نبايد خودمان را گول بزنيم. آقايان ما خرج خودمان و 10 خانواده ديگر را مي‌دهيم. ولي متاسفانه شما خيلي چيزها را نمي‌دانيد. ما امسال بدون هيچ منتي کار کرديم و افتخار مي‌کنيم تا به امروز مجاني با دل و جان براي پرسپوليس بازي کرديم. در چمن مصنوعي اردو تمرينات کم نگذاشته‌ايم و بدون هيچ چيز تلاش کرده‌ايم اما بليت برگشت به تهران را بعد از بازي با داماش نداشتيم و با اتوبوس برگشتيم. آن هم در بازي که 90 دقيقه در چمن مصنوعي بچه‌ها بدن‌درد گرفته بودند. در يکي از سفرهايمان پول پرداخت خسارت دو ميليوني اتوبوس را نداشتيم و ما را نگه داشته بودند. آيا اين‌ها را شما مي‌دانيد.

وي خاطرنشان کرد: آقايان شروط گذاشتند 50 درصد از پول سال قبلمان را تخفيف بگيرند و با مبلغي از پولمان را ببخشيم. من نمي‌فهمم ماجرا چيست و آيا اين مسائل واقعيت دارد.

وي در پاسخ سوالي که مگر اعلام نکردند مشکل ماشين‌ها حل شده و برخي از سند ماشين‌ها هم آزاد شده گفت: چه کسي قول داده منظورتان پروين است. ايشان را مدير عامل باشگاه گذاشتند جالب است بدانيد آقاي پروين نه حق امضا دارد نه حق دارد کاري براي باشگاه انجام دهد حتي يک مهر باشگاه را هم از او گرفتند. چطور اين بنده خدا مي‌تواند به ما قول بدهد که مشکل را حل مي‌کند. آقايان وزارت ورزش مگر پروين را مدير عامل نگذاشتيد پس چرا به او حق امضا و مهر باشگاه را نمي‌دهيد و جلوي همه کارها را بسته‌ايد. آيا مي‌دانيد بابت ماليات پارسال که مانده همه ما تا چند روز ديگر ممنوع‌الخروج شده‌ايم يا خواهيم شد. به خدا متوجه نمي‌شوم شايد پرسپوليس را با جاي ديگر اشتباه گرفتند.

بنگر با تقدير از حمايت هواداران نيز گفت: هواداران پرسپوليس هيچکس بالاي سر اين تيم نيست الان قرارداد ما تمام است يک هفته مانده ليگ تمام شود يک نفر نيست حرف بزند سال ديگر مي‌خواهيد بمانيد يا برويد بعدا اين بازيکنان اگر با تيم‌هاي ديگر قرارداد ببندند مي‌شوند پول‌پرست و بي‌غيرت. به ما گفتند پول ميلياردي پروشه و بنز گرفتيد. ما که در تيم اين چيزها را نديديم. متاسفانه مدير عامل تيم‌هاي ديگر اين حرف‌ها را زد و تيم خودش را با خيال راحت بست و به هدفش رساند اما به ما هيچ چيز جز تهمت نرسيد. حتي جالب است بدانيد من وقتي به پرسپوليس آمدم ماشين زير پايم را فروختم و خرج خودم کردم تا در پرسپوليس بازي کنم چون اين تيم طرفدار دارد و عاشق اين تيم هستم.

مدافع قرمزپوشان در پاسخ سوالي که به نظر شما با اين شرايط چه بلايي سر پرسپوليس مي‌آيد گفت: تا الان به خاطر هواداران آمده‌ايم اما به خدا بيشتر از اين نمي‌شود يک هفته مانده همه چيز تمام شود اگر ما قهرمان بشويم يا نشويم هيچکس 10 روز ديگر جواب سلام ما را نمي‌دهد حالا چه برسد جوابگوي حق و حقوق ما باشد. شايد کارشناسان يا پيشکسوتان گفتند اعتصاب ما کار درستي نبود پول داشته باشند ولي ما که خرج 10 خانوار را مي‌دهيم و غير از فوتبال منبع درآمد ديگري نداريم دچار مشکل شديم. شايد آقايان از جاهاي مختلف پول دربياورند شايد وزير يا معاونينش از خارج از سيستم خود هم پول دربياورند اما ما غير از فوتبال درآمد ديگري نداريم و قادر به درآمدزايي نيستيم. با ما قرارداد بستند که 100 تومان و يا 1000 ميليارد تومان روزي که اين قرارداد امضا شده بايد اين پول را بدهند.

وي افزود: من همين الان مي‌گويم با اين شرايط اگر وضعمان 50 درصد بهتر بود سه هفته پيش قهرمان بوديم. اين حرف‌ها و شرايط تاثير منفي در دو بازي آينده ما ندارد چون اگر تاثير داشت پنج هفته پيش تاثيرات منفي مي‌ديد. ما با جان و دل بازي مي‌کنيم اما اين طور نمي‌شود به خدا خودمان هم خسته شديم چون موضوع خيلي لوث شده که هر روز بخواهيم حرف بزنيم و مصاحبه کنيم اما هيچکس نيست جواب ما را بدهد ما هيچکس را به جز سرمربي تيم و هواداران نداريم و پروين هم نمي‌تواند کاري انجام دهد چون حتي مهر و امضا او را هم ممنوع کردند. آقايان اگر مي‌توانند خودشان بيايند سريع‌تر مدير عامل شوند و تکليف اين تيم را روشن کند. اصلا آقاي خادم خودت بيا مدير عامل شو تا اين تيم را زودتر جمع کنيد اصلا سوال من اينجاست من چرا بايد طلب پارسالم و پول امسال را ببخشم. من اميدوارم که يکي حرف‌هاي ما را بشنود اما مطمئنم مردم بهترين قاضي هستند و مي‌دانند چه کسي به دنبال استفاده از نام پرسپوليس است و چه کسي به دنبال سربلندي اين تيم.

mehrdad50

عضو جدید
غلط های ديكته جناب وزير

خبر عجیب از سوی وزارت ورزش منتشر می شود و حکایت از این دارد که مبلغ 2 میلیارد تومانی که قرار بوده بعنوان تعهد متولی تیم پرسپولیس به این تیم پرداخت شود با سه شرط تازه از سوی این وزارتخانه بلوکه شده است و به گونه ای دستور صادر شده پس گرفته می شود.

برای بررسی این حکایت نیاز داریم که به دو معضل رایج در امر علم مدیریت را متذکر شوم:

1/معضل اول درس اول مدیریت می گوید تمرکز بیش از حد بر روی افراد و پستهای مدیریتی و اصرار بیش از اندازه تصمیم گیری از سوی مدیریت های سطوح بالای هرم مدیریتی و عدم تقسیم وظایف می تواند به کل نظام و سازماندهی یک سازمان تحت نظارت و مدیریت این نوع روش رهبری صدمه بزند.

درس دوم می گوید برای اجتناب از این معضل لازم است که مدیریت هائی به نام مدیران میانه در تقسیم وظایف و عدم تمرکز بیش از اندازه بر روی افراد و مدیران ارشد کمک می تواند بکند و در علم مدیریت نوین اعلام می شود. هرچقدر سطوح مدیریت میانه بیشتر و تقسیم وظایف افزونی گیرد.

روند هماهنگی و سازماندهی و اجرای سه مرحله طرح و اجرا و پشتیبانی از اجرای صحیح ( فید بک ) که اساس موفقیت مدیریت است بهتر انجام می شود.

به بحث اولیه بر می گردیم. سوال اول از جناب وزیر این است که:

1/ به چه عنوان هییت مدیره و سرپرست و یا جانشین و یا مدیرعاملی به نام علی پروین در حال حاضر در پرسپولیس وجود دارد؟ اگر قرار است که بودجه به این باشگاه بعنوان تعهد وزارتخانه واگذار شود شرط و شروط به چه علتی گذاشته می شود؟

2/ سوال دوم این است که اگر هییت مدیره و مدیر عامل و یا به بیان جناب وزیر سرپرستی به نام علی پروین در این باشگاه وجود ندارند و خود وزیر دوست دارند در مقوله های جزئی و تصمیم گیری های خرد شرکت کنند آیا بهتر نبود که هییت مدیره باشگاه و سرپرست و مدیر عاملی این باشگاه بعنوان کشک به زعم علی پروین و یا لولو سرخرمن به زعم عامه و یا مترسک اعلام شود؟

3/ سوال سوم ما این است که چه کسی بجز هییت مدیره و مدیرعامل می تواند تصمیم بگیرد که به بازیکنان چه مقداری پول پرداخت شود؟ این که بازیکنان باید تخفیف بدهند تا پولشان را دریافت کنند و یا این که به کادر فنی پولی پرداخت نشود هیچ چیزی جز دخالت بی جای مدیریت کلان در امور جزئی نمی تواند باشد.

از مباحث مدیریتی خارج می شویم. دو کلمه هم حرف خودمانی با جناب وزیر داریم و می گوییم باشگاه پرسپولیس چون محیط های دانشگاهی اداره نمی شود که قرار باشد به استاد پولی داده شود یا ندهند و یا این که نمره و ارفاق به شرط و شروطی داده شوند.

براستی دیکته جناب وزیر با کدامین ادله و استدلال می تواند قابل نمره دادن شود؟

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دایی در حرم حضرت عبدالعظیم‌(ع) حضور یافت/ استقبال زائران از سرمربی پرسپولیس +عکس

دایی در حرم حضرت عبدالعظیم‌(ع) حضور یافت/ استقبال زائران از سرمربی پرسپولیس +عکس

پرسپولیس نیوز : سرمربی پرسپولیس بامداد امروز به زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) رفت.

در حالی که امروز پرسپولیس در یکی از مهمترین بازی های این فصلش باید به دیدار راه آهن برود، علی دایی ساعت 2 بامداد روز یکشنبه 17 فروردین به همراه برادرش و بهمن دهقان راهی حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در شهرری شدند و به زیارت این مکان مقدس و غبارروبی صحن این حرم پرداختند.

این حضور اما با استقبال گرم خدام حرم و زائران حاضر در این حرم روبرو شد و خیلی از افراد حاضر برای پرسپولیس در بازی امروز مقابل راه آهن آرزوی موفقیت کردند.

* خبر دیگر از پرسپولیس این که شاگردان علی دایی فردا در ساعت 11 در ورزشگاه درفشی فر تمرینات شان را ادامه خواهند داد. البته این تمرین ریکاوری بعد از بازی با راه آهن خواهد بود.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون دوست عزیزی که اومده بود گفته بود عکس بازیکنان پرسپولیس رو از روی دیوار اتاقش کنده و بزرگترین افتخارش فحاشی به بازیکنان و بی غیرت خطاب کردنشون بود، الان که بازیکنا دارن با جون و دل تمرین میکنن بیاد بره حق اینا رو از وزارت ورزش بگیره!!

چاکر داش...بله من بودم ...کسی که شب دربی اعتصاب میکنه لایق همینه...البته بزرگترین افتخارم فحاشی به بازیکنا نیست اینو دیگه سر زبونم نذار ولی به عنوان یه هوادار نمیتونم ببینم بازیکنا شب دربی اعتصاب میکنن

حالا هم که دعامون پشت سرشونه تو این دو بازی...تازه تا دلت بخواد فحش خورده ازمون این وزیر همین جا هم ...طوری که اخطار هم گرفتم بعدشم وظیفه ای ندارم که برم حق بازیکنا رو از وزارت بگیرم

اونی که زیر پا مدیر عامل قبلی رو خالی کرده تا خودش بیاد جاشو بگیره باید بره حق بگیره نه من

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
2 دقیقه مونده بود تا رویای قهرمانی ولی الان سهمیه گرفتن رویاست .

دایی و نیلسون تو بازیای بزرگ گند میزنن البته این بازی بزرگ نبود بازی با تیم ته جدول .

دیگه هیچی مهم نیست .

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان صرفا جهت اطلاع .من خودم نه پرسپولیسیم نه استقلالی.
محض شوخی.:D

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201954&d=1396267276

challenger_69

عضو جدید
آخه لامصبااااااااااااااااااااااااااا راه آهن بود، بارسلونا نبود که.....
این دیگه چه وضعشه
خدا وکیلی اگه تیمی که نمیتونه راه آهنو ببره قهرمان بشه اجحاف نیست
آخه فرصت سوزی تا کی؟
استقلال بدون بازیکن میاد فولادو تو اهواز میبره ، اونوقت تیم ما.....
الفاتحه

darab64

عضو جدید
نيمكت نشينی سيد جلال مهمترين دليل از دست دادن بازی ديروز بود. بهترين بازيكن فصل رو واسه حساسترين بازی گذاشته رو نيمكت نتيجش هم ميشه گل دقيقه 89 از عمق دفاع. خيلی حيف شد

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر از اینکه از تیم ناراحت باشم از دست خودم ناراحتم که هی به خودم لعنت میفرستم که دیگه ورزشگاه نرم بازم میرم و ........ هیچی نگیم بهتره .....

GAME_OVER

کاربر ممتاز
4 تا معجزه باید اتفاق بیفته تا پرسپولیس بتونه قهرمان شه !

اولین معجزه اینکه این تیم که از پس راه اهن برنمیاد بتونه استقلال رو تو اهواز ببره . دفاع راه اهن خیلی اسیب پذیر بود ولی بازیکنای ما موقعیتا رو مفت بیرون میزدن و نتونستن گلاشونو بیشتر کنن و از تیمی که تفاضل گلش منفی 8 بود و 31 تا گل خورده بود 2 تا گل خوردن . حالا این تیم کارش مقابل استقلال ویسی که بازی رفت تو ازادی نتونستیم بهشون گل بزنیم خیلی سخت تره .

دومین معجزه اینه که نفت باانگیزه و بی استرس تو اصفهان نتونه از سپاهان ببره البته بعیدم نیست و به احتمال زیاد نمیتونه . چون سپاهان داره برای سهمیه میجنگه . بی استرس چون نفت اگر قهرمان هم نشه و حتی سهمیه هم نگیره مهم نیست کسی توقع نداره ازشون .

سومی اینکه فولاد نتونه گسترش رو تو تبریز ببره . خیلی هم بعید نیست چون فولاد تیم جوون و بی تجربه اییه و استرس زیادی هم دارن . البته اگه گسترش تیم دیروز مقابل نفت نباشه !

چهارمی اینکه استقلال نتونه تراکتور بی انگیزه رو تو ازادی و احتمالا مقابل 70 80 هزار تماشاگر ببره . خوبیش اینه که اندو نیست و اونطرف انصاری فرد انگیزه اقای گلی داره ولی این طرف رحمتی دیروز نشون داد خیلی اماده ست و دیگه خبری از خلق حماسه نیست . خاک بر سر کمیته انظباطی این بازی کردن رحمتی بی عدالتیه رحمتی الان باید محروم باشه .

بهرحال بنظر من احتمال قهرمانی ما کمتر از یک درصده . قهرمانی که اگه دو دقیقه وقت بازی رو میگرفتیم الان احتمالش بیشتر از 90 درصد بود افسوس و افسوس حیف و صد حیف . خدا کنه بتونیم سهمیه بگیریم .

challenger_69

عضو جدید
این لیست رو سایت ایسنا زده
بنده های خدا همشون دارن از گرسنگی میمیرن
یه خواهش دارم لطفا نه نگید! بیاید همه از دریافت یارانه انصراف بدیم تا به این بدبخت بیچاره ها یه پولی برسه
آخی نازی... فکر اون بازیکنیم که رفته 50 میلیون وام گرفته که زن و بچش از گرسنگی نمیرن

** مبالغ به ریال است **

ریز دریافتی بازیکنان پرسپولیس

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر از اینکه از تیم ناراحت باشم از دست خودم ناراحتم که هی به خودم لعنت میفرستم که دیگه ورزشگاه نرم بازم میرم و ........ هیچی نگیم بهتره .....

داداش تو ک مطمئن بودی راه اهنو میبریم رفتی ورزشگاه..بعدشم پرسپولیسیا همشون اینجورن نمیتونیم بی تفاوت باشیم

الان که شانسمون 0٪ میخوام برم اهواز .....ببین تا چه حد هنو امیدوارم .....روانی یم...زده به سرم....اسکل شدم..دست خودمون نیست

این بلاییه که خدا با نا عدالتیاش سر هوادارا پرسپولیس اووورده

Checkmate

کاربر ممتاز
4 تا معجزه باید اتفاق بیفته تا پرسپولیس بتونه قهرمان شه !

اولین معجزه اینکه این تیم که از پس راه اهن برنمیاد بتونه استقلال رو تو اهواز ببره . دفاع راه اهن خیلی اسیب پذیر بود ولی بازیکنای ما موقعیتا رو مفت بیرون میزدن و نتونستن گلاشونو بیشتر کنن و از تیمی که تفاضل گلش منفی 8 بود و 31 تا گل خورده بود 2 تا گل خوردن . حالا این تیم کارش مقابل استقلال ویسی که بازی رفت تو ازادی نتونستیم بهشون گل بزنیم خیلی سخت تره .

دومین معجزه اینه که نفت باانگیزه و بی استرس تو اصفهان نتونه از سپاهان ببره البته بعیدم نیست و به احتمال زیاد نمیتونه . چون سپاهان داره برای سهمیه میجنگه . بی استرس چون نفت اگر قهرمان هم نشه و حتی سهمیه هم نگیره مهم نیست کسی توقع نداره ازشون .

سومی اینکه فولاد نتونه گسترش رو تو تبریز ببره . خیلی هم بعید نیست چون فولاد تیم جوون و بی تجربه اییه و استرس زیادی هم دارن . البته اگه گسترش تیم دیروز مقابل نفت نباشه !

چهارمی اینکه استقلال نتونه تراکتور بی انگیزه رو تو ازادی و احتمالا مقابل 70 80 هزار تماشاگر ببره . خوبیش اینه که اندو نیست و اونطرف انصاری فرد انگیزه اقای گلی داره ولی این طرف رحمتی دیروز نشون داد خیلی اماده ست و دیگه خبری از خلق حماسه نیست . خاک بر سر کمیته انظباطی این بازی کردن رحمتی بی عدالتیه رحمتی الان باید محروم باشه .

بهرحال بنظر من احتمال قهرمانی ما کمتر از یک درصده . قهرمانی که اگه دو دقیقه وقت بازی رو میگرفتیم الان احتمالش بیشتر از 90 درصد بود افسوس و افسوس حیف و صد حیف . خدا کنه بتونیم سهمیه بگیریم .

پرسپولیس دو دوره در لیگ برتر قهرمان شده و هر دو دوره، احتمال قهرمانیش در روز آخر و حتی ثانیه های آخر کمتر از یک درصد بوده....
سری اول که پرسپولیس باید فجرسپاسی (اگر اشتباه نکنم!) رو توی تهران میبرد و اس دق لول هم در بازی همزمان از ملوان قعر جدولی توی انزلی میباخت و همین اتفاق هم افتاد! با گل ابراهیم اسدی بازی رو بردیم و اس دق لول هم یکی از بدترین بازیهای فصلش رو انجام داد و شکست خورد تا قهرمان بشیم.
سری دوم هم که قهرمانی در دقیقه 96 بود که حتی خوشبین ترین طرفدارها هم فکرش رو نمیکردن.
امسال شانسمون خیلی کمه. شاید کمتر از همیشه ولی تاریخ ثابت کرده که همیشه خدا در لحظه آخر به داد دل هوادارهای این تیم رسیده... یاد صحنه های بازی پرسپولیس و سپاهان (بازی دقیقه 96) میفتم که تماشاچی ها از دقیقه 70 همه دستهاشون رو بلند کرده بودن و دعا میکردن...

Checkmate

کاربر ممتاز
این لیست رو سایت ایسنا زده
بنده های خدا همشون دارن از گرسنگی میمیرن
یه خواهش دارم لطفا نه نگید! بیاید همه از دریافت یارانه انصراف بدیم تا به این بدبخت بیچاره ها یه پولی برسه
آخی نازی... فکر اون بازیکنیم که رفته 50 میلیون وام گرفته که زن و بچش از گرسنگی نمیرن

** مبالغ به ریال است **
ریز دریافتی بازیکنان پرسپولیس

آدم خوبه وقتی یه حرفی رو میشنوه یا یه چیزی رو میبینه قبل از اینکه از کوره در بره و زمین و زمان رو به هم بریزه یکم در موردش تحقیق کنه. اول اینکه سایت ایسنا معروف هست به خبرگزاری ضد پرسپولیسی! همونطور که فارس معروفه به خبرگزاری پرسپولیس. بعدش هم این لیست رو آدم کثیفی مثل مازیار ناظمی داده به این خبرگزاری که از خود فتح الله زاده استقلالی تره...
به فرض هم که همه بازیکنا مثل سگ دروغ میگن! من نمیتونم باور کنم که آدمی مثل ممد پنجعلی بیاد دروغ بگه وقتی میگه حتی 1000 تومن هم نگرفته. بحث عاشق پیرهن و خدمت به خلق خدا هم نیست! شاید اصلاً دوست داره تو چشم باشه ولی چیزی که مطمئنم اینه که وقتی میگه نگرفتم، واقعاً نگرفته. این انصافه چکی که پاس نشده و ماشینی که سند نخورده رو بیان به حساب اینا بزن؟ اگر اینطوره من میام به شما میگم کل تهران مال شما! فقط سندش رو بهت نمیدم. بعد هم تازه باید بیای مالیات این چیزی رو که مال خودت نیست بدی.
در اینکه قرارداد میلیاردی میبندن و نصفشون این پول حقشون نیست هیچ شکی نیست! ولی قرارداد میلیاردی بستن به معنی پول میلیاردی گرفتن نیست...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
با حرفای دایی تو 90 ثابت شد که این رقم ها همش دروغه البته من همون اولش میدونستم همش دروغه .
ولی چیزی که جالب بود اینکه ثابت و علنی شد که این وزارت چقد با پرسپولیس دشمنی داره که 3 روز قبل مهم ترین بازی لیگش اینطوری تیمو به حاشیه میبره و کاری میکنه که تو تاریخ فوتبال سابقه نداشته . ببینین تیمهای دیگه مثل سپاهان و فولاد و ذوب اهن از طرف متولی هاشون چجور حمایت مالی میشن که هیچ مشکل مالی و حاشیه ای ندارن اونوقت ببینید وزارت ورزش با پرسپولیس چه رفتاری داره . این تدبیر و امیدی بود که همه گولشو خوردن

Checkmate

کاربر ممتاز
با حرفای دایی تو 90 ثابت شد که این رقم ها همش دروغه البته من همون اولش میدونستم همش دروغه .
ولی چیزی که جالب بود اینکه ثابت و علنی شد که این وزارت چقد با پرسپولیس دشمنی داره که 3 روز قبل مهم ترین بازی لیگش اینطوری تیمو به حاشیه میبره و کاری میکنه که تو تاریخ فوتبال سابقه نداشته . ببینین تیمهای دیگه مثل سپاهان و فولاد و ذوب اهن از طرف متولی هاشون چجور حمایت مالی میشن که هیچ مشکل مالی و حاشیه ای ندارن اونوقت ببینید وزارت ورزش با پرسپولیس چه رفتاری داره . این تدبیر و امیدی بود که همه گولشو خوردن

پرسپولیس فقط دو چیز داره: اول خدا بعد هم هوادارهاش! پس بهتره خودمون با دست خودمون تو این شرایط حساس یکی از این دو چیز رو ازش دریغ نکنیم... همه چیز رو هم بسپاریم به اونی که اون بالاست. خودش خوب بلده حق هر کسی رو کف دستش بذاره...

علیرضا ل

عضو جدید
يه سوال از مسئولان انضباطي فدراسيون دارم؛ اين حركتي كه كه رحمتي رو به هواداراي ملوان انجام داد اگه به خونواده خودشون هم انجام ميداد اينجوري راي ميدادن كه بهت توصيه ميكنيم تكرار نكن!؟
حتما فريده شجاعي همسر محترمه منصورخان هم اين تصاويرو ديده ديگه؟ خيلي دوست دارم نظرشو بدونم!

GAME_OVER

کاربر ممتاز
پرسپولیس فقط دو چیز داره: اول خدا بعد هم هوادارهاش! پس بهتره خودمون با دست خودمون تو این شرایط حساس یکی از این دو چیز رو ازش دریغ نکنیم... همه چیز رو هم بسپاریم به اونی که اون بالاست. خودش خوب بلده حق هر کسی رو کف دستش بذاره...

والا من شک دارم پرسپولیس خدا رو هم داشته باشه !
پرسپولیس دیگه فقط یه اسم ازش مونده که فقط هواداراشو داره

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز

تیممون بد نیست،امیدوارم فصل بعد تقویت بشه و نتایج بهتری بگیره

البته اگه بذارن !

با سیستم مدیریتی که وجود داره ، تیم درست بشو نیست. تیمای ایرانی بیشتر از اینکه خودشون خوب کار کنن، بخاطر اینکه بقیه بدتر از اونا کار کردن قهرمان میشن. کدوم تیم ایرانی ثبات داره؟ تو نتایج ، تو مدیریت؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
با سیستم مدیریتی که وجود داره ، تیم درست بشو نیست. تیمای ایرانی بیشتر از اینکه خودشون خوب کار کنن، بخاطر اینکه بقیه بدتر از اونا کار کردن قهرمان میشن. کدوم تیم ایرانی ثبات داره؟ تو نتایج ، تو مدیریت؟
درسته حرفتون...

ولی تیم هایی هم داریم که ثبات مدیریتی داشتن وبد هم نتیجه نگرفتن،مثل فولاد و یا سپاهان سال های قبل

منم منظورم از تقویت تیم همین بود.هم از لحاظ مدیریتی، هم کادر فنی و بازیکن

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
درسته حرفتون...

ولی تیم هایی هم داریم که ثبات مدیریتی داشتن وبد هم نتیجه نگرفتن،مثل فولاد و یا سپاهان سال های قبل

منم منظورم از تقویت تیم همین بود.هم از لحاظ مدیریتی، هم کادر فنی و بازیکن

سپاهان و فولاد بهتر از بقیه بودن ولی همین ها هم نگاه کنید ، فولادی که قهرمان شد ، 2 سال بعدش به دسته پایین سقوط کرد و با خرید امتیاز سپاهان نوین اومد لیگ برتر، سپاهان هم بعد از چند دوره خوب کار کردن با سیاست جذب بازیکنای خوب تیمای دیگه ، به پایه خودش بی توجه شد و نتیجش این شد که بعد از رفتن همون بازیکنا از تیمش دچار مشکل شد.

به امید موفقیت :gol:پرسپولیس:gol: در سالهای بعد;)