کلوپ طرفداران پرسپولیس

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه از اول یحیی بود ما الآن با اختلاف صدر جدول بودیم
حالا صدرو ول کن همون زمونم که استیلی بیچاره اونقد هو شد تیمش 4-5 جدول بود این یارو پرتغالی یه جا تیمو درب داغون کرد

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حالا صدرو ول کن همون زمونم که استیلی بیچاره اونقد هو شد تیمش 4-5 جدول بود این یارو پرتغالی یه جا تیمو درب داغون کرد
من موندم چرا ژوزه رو تا نیم فصل نگه داشتن
انصافا ما باید صدر نشین باشیم یا این تیم در به داغون اس دق لال که از خداشون بود که از ما مساوی گرفتن؟

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
متاسفانه ما امسال چوب خیلی چیزا رو خوردیم .. همین الان هم نمیزارن تیم بیاد بالا ..چرا باید هر دو دربی رفت و برگشت داوری تو بازی تاثیر گذار باشه و هر دو بازی به نفع استقلال و برد رو از ما بگیره ؟ ما باید بازیای بعد طوری بازی کنیم که نتونن امتیازامونو ازمون بگیرن .. متاسفانه کار ما خیلی سخته و علاوه بر 11 نفر تیم حریف باید با داور هم بجنگیم .. طوری که فردوسی پور میگه پرسپولیسیا باید خیلی حواسشون باشه چون قهرمانی اگه لج کنه بدجور لج میکنه .. چرا ما باید جور همه چی رو بکشیم و همه با ما دشمن باشن ..ما تنها تیمی هستیم که وقتی به زمین میایم باید با 12 نفر بجنگیم ...من مطمئنم اینا هیچوقت سهوی نیست و یه قدرتی پشتش هست .. ما هم بیخودی وقت و انرژی و احساسمون رو رو این فوتبال میزاریم چون یه عده با کارای کثیف ناجوانمردانه دارن همه چیز رو به نفع خودشون تموم میکنن و این وسط ما میمونیم و حرفایی که هیچ وقت هیچ تاثیری نخواهد داشت ..
استقلال هم امروز بعد از قهرمانی که بهترین بازیکنشون بود رحمتی دومین بازیکن خوبشون بود و نجاتشون داد ... ما باید زودتر رو میاوردیم به سانتر چون رحمتی با شوت گل نمیخوره ولی برای سانتر ضعف داره و ضربه کرنر آخر هم با بدشانسی بیرون رفت .. چون رحمتی تسلیم شده بود ...

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز این نیلسون چه توسر توپی زد حال کردم

karimi912

عضو جدید

پنالتی پرسپولیس تو این بازی
پنالتی روی بنگر
پنالتی روی غلامرضا
گل سالم محمد نوری
پنالتی رو کعبی زمان قطبی
پنالتی که از نکیسا گرفتن
دربی 73 گل درست کرمانی که افساید اعلام كردن
و بازيهايی كه مساوی نيمه تمام موند و در آخر 3 بر صفر به نفع استقلال زدن

واقعا چرا همیشه داوریا به نفع اوناست؟ چرا اشتباهات داوری تو دربی هیچوقت به ضرر كيسه نیست؟!!!

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

پنالتی پرسپولیس تو این بازی
پنالتی روی بنگر
پنالتی روی غلامرضا
گل سالم محمد نوری
پنالتی رو کعبی زمان قطبی
پنالتی که از نکیسا گرفتن
دربی 73 گل درست کرمانی که افساید اعلام كردن
و بازيهايی كه مساوی نيمه تمام موند و در آخر 3 بر صفر به نفع استقلال زدن

واقعا چرا همیشه داوریا به نفع اوناست؟ چرا اشتباهات داوری تو دربی هیچوقت به ضرر كيسه نیست؟!!!

به داوری ...به داوری ...به به چشمم روشن:D
با این تیمتون

karimi912

عضو جدید
با اين گروهبان قندليتون كه گند زده به فوتبال ايران...

آخرشم برميگرده ميگه: ما از داوری راضی بوديم!
يه مشت اراذل و لمپن دور خودش جمع كرده... چيز ديگه ای نميخوای؟

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای قلعه نظرتون در مورد بازی چی بود؟
من تشکر میکنم از مسئولان ورزشگاه و عوامل اجرایی زحمت کشیدن! واقعا برنامه های مفرهی آماده کردن فیلمای قشنگی نشون دادن! شهرداری منطقه 48، یگانه پاسدارن، خانه سالمندان، آکادمی موسیقی گوگوش! همه و همه دستشون درد نکنه... همچنین تیم داوری خیلی ,عالی بودن امروز بدون نقص کار کردن! هیچ صحنه مشکوکی رو به جا نذاشتن! بازی هم بازیه قشنگی بود! اگه فرهاد و اون شوت رو دقت میکرد شاید الان برده بودیم! در مجموع رحمتی بچه خوبیه! بهترین دروازبان جهانه حتما من صحبت میکنم برگرده به تیم ملی!

:D

آخرین ویرایش:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم قسمت نشد ببریم!!!!
اههههههههههههههههه...
عیب نداره استق لال یه بار جستی دوبار جستی آخرش میره یه جاییت شک نکن...ما همچنان امیدواریم به تکرار 6 مقدس...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم یکی دیگه بازی میکنه یکی دیگه پول میگیره و حالشو میبره اونوقت بعضیا!!!!!:cool:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
آقای گل محمدی از شما درخواست میکنیم به تغییراتی در تیم آنالیزتون بدید.پس آقای بزیک چیکار میکنند؟
من هرچه دقت کردم در تمامیه دقایق بازی محسن قهرمانی آزادانه در زمین حرکت میکرد و پرسپولیس را آزار میداد ظاهرا هیچ برنامه ای برای مهار این بازیکن استقلال نداشتید!!!!!

میگم این اصطغلال بی اسطوره ی بی حماسه که همش فک میزنند ما صدریم شما دهم هستید و ...

یه سوال برام پیش اومده یعنی تیمی که ادعای صدر و ... داره عرضه نداره به تیم ده جدول یک گل بزنه و مهم تر این که یک موقعیت درست حسابی داشته باشه که دروازه بانمون بگیره ؟

خخخخ تازه مهاجمشون دریبل میخوره از گلر ما!!

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای که چه رجزی میخوندن با فرهادشون خوب شد اومد تو بازی همچین فرهاد فرهاد میکردن فکر کنم ی بار پاش به توپ خورد اگه خدا بخواد.

اینم بگم این بازی برای ما یعنی برد چون اس دق لال و نیمه دوم بد لوله کرده بویم.

واااااای از اون امیر خانشون که آخر بازی میگه پرسپولیس چیزی برای از دست دادن نداشت برای همین حمله میکرد دیگه روش نشد بگه پرسپولیس مثل شیر مارو سوسک کرده بود.قربونش بشم یحیی با حیای مام که هیچ جوابی بهش نداد حداقل دل من خنک بشه.

در کل اس دق لالی ها مرده خوری بیش نیستن.