کلوپ طرفداران شياطين سرخ

dimitar

عضو جدید
کارلو آنچلوتی: صد در صد مطمئنم که جو کول در چلسی می ماند

علی رغم شایعاتی که در مورد جدایی جو کول از چلسی به گوش می رسد، کارلو آنچلوتی، سرمربی آبی ها مطمئن است که جو کول، که قراردادش با باشگاه به پایان رسیده است، فصل آینده نیز در استمفورد بریج خواهد ماند.
قرارداد جو کول تابستان آینده به پایان می رسد و پس از اینکه مشخص شد هنوز با باشگاه چلسی برای بستن قرارداد جدید به توافق نرسیده است، باشگاه های منچستریونایتد، منچستر سیتی و تاتنهام برای به خدمت گرفتن او ابراز تمایل کردند. اما آنچلوتی که این فصل به ندرت از جو کول استفاده کرده، مطمئن است که این بازیکن 28 ساله در باشگاهی که از نوجوانی در آن توپ زده، باقی خواهد ماند.

منبع : www.mufctalk.com به نقل از سایت www.goal.com.

dimitar

عضو جدید
بهترین بازیکنان انگلیسی لیگ برتر در سال گذشته

وین رونی، مهاجم گلزن منچستر یونایتد، در رنکینگ کاسترول در رده هشتم قرار گرفت تا عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر را از آن خود کند.
آمادگی بالای رونی در این فصل موجب شده تا او در همه رقابت ها با پیراهم منچستر یونایتد، 29 بار گلزنی کند. با گلزنی او بود که منچستر موفق شد در یک ماه گذشته قهرمانی در جام اتحادیه را جشن بگیرد و در لیگ قهرمانان نیز به راحتی از سد میلان عبور کند. پشت سر وین رونی جرمین دفو قرار دارد که در رنکینگ کلی در رتبه 16 قرار دارد وپس از او نیز لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، بیست و یکی است.
جو هارت نیز به لطف درخشش در تیم بیرمنگام در بین بازیکنان انگلیسی چهارم است اما نمایش های درخشان این فصل او نیز نتوانست فابیو کاپلو را متقاعد سازد تا از او به عنوان دروازه بان شماره یک سه شیرها استفاده کند و سرمربی ایتالیایی در دیدار دوستانه مقابل مصر از رابرت گرین، دروازه بان وستهم بهره گرفت که در این رنکینگ در جای صد و نوزدهم قرار دارد و بین بازیکنان انگلیسی هشتم است. 10 بازیکن برتر انگلیسی در این رده بندی به این شرح هستند ( اعداد داخل پرانتز، رتبه آنها در رده بندی کلی است):

رنکینگ کاسترول
1- وین رونی (8)
2- جرمین دفو (16
3- فرانک لمپارد (21
4- جو هارت (41
5- جان تری (62)
6- استفن جرارد (71)
7- پل اسکولز (82)
8- رابرت گرین (119)
9- تام هادلستون (130)
10- اشلی کول (132)

dimitar

عضو جدید
وین رونی خواسته جدید باشگاه رئال مادرید فلورنتینو پرز اکنون نام وین رونی را در صدر لیست خریدش برای پیاده سازی برنامه بی کهکشانیها قرار داده است.
طبق گزارش روزنامه AS چاپ اسپانیا سران باشگاه رئال مادرید نام وین رونی را در صدر لیست خریدشان در فصل تابستان پیش رو قرار داده اند.
پس از ناکامی تیم رئال مادرید در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا با وجود ستاره هایی همچون کریستیانو رونالدو - ریکاردو کاکا - کریم بنزما و ژابی آلونسو فلورنتینو پرز اکنون تصمیم گرفته تا تمام تلاش خود را برای جذب وین رونی به کار گبیرد.
وین رونی در رقابتهای این فصل عملکرد بسیار خوبی داشته و در 37 دیداری که با پیراهن تیم منچستر یونایتد به میدان رفته توانسته 30 گل به ثمر برساند و با 23 گل در رقابتهای لیگ برتر انگلستان در صدر جدول گلزنان قرار دارد. اکنون خیلیها وین رونی را کاندیدای اصلی دریافت جایزه توپ طلا و بازیکن سال فیفا در سال 2010 میدانند.
شنیده میشود که تماسهای غیر رسمی میان سران 2 باشگاه برقرار شده و به نظر میرسد که حد اقل رقم پیشنهادی باشگاه رئال مادرید برای خریداری این ستاره انگلیسی 70 میلیون یورو باشد.
قرارداد کنونی وین رونی با باشگاه منچستر یونایتد در سال 2012 به اتمام خواهد رسید و مطبوعات انگلیسی اعلام کرده اند که سران باشگاه منچستر یونایتد در نظر دارند تا قرارداد این ستاره را برای 5 سال دیگر تمدید کنند.
وین رونی در حال حاضر تمام قهرمانیهای ممکن با تیم منچستر یونایتد را کسب کرده و تنها به قهرمانی در جام حذفی باشگاههای انگلستان می اندیشد ولی مشخص نیست که آیا این ستاره انگلیسی در نهایت گام در مسیر دیوید بکهام - استیو مک من من و مایکل اوون بگذارد یا نه.

dimitar

عضو جدید
دیوید بکهام: امیدوارم تیم منچستر یونایتد قهرمان شود تیم میلان در شبی در ورزشگاه اولدترافورد تحقیر تیمش شد که هافبک انگلیسی دیوید بکهام پس از 7 سال به ورزشگاه اولدترافورد بازگشته بود.
او که دقیقه 64 به زمین مسابقه رفت با حمایت و تشویقهای پر شور هواداران باشگاه منچستر یونایتد رو به رو شد تا این تنها خاطره خوش او از باز گشت به خانه تیم سابقش باشد.
دیوید بکهام طی مصاحبه ای در این خصوص گفت: وقتی در این مسابقات حذف میشوید برای تیمی که شکستتان داده آرزوی موفقیت میکنید و امیدوارید که تا آخر راه برود. من هم به عنوان یک هوادار باشگاه منچستر یونایتد واقعاً امیدوارم این تیم با موفقیت تمام راه رسیدن به قهرمانی را طی کند.
بعضی وقتها چاره‌ ای ندارید به جز آنکه دستهایتان را به نشانه تسلیم بالا ببرید و اعتراف کنید مغلوب تیمی بهتر شده‌ اید. قبل از مسابقه گفته بودیم اگر گل اول را ما به ثمر برسانیم شانسمان برای صعود زیاد میشود اما آنها گل اول را به ثمر رساندند و کنترل مسابقه را به دست گرفتند.
هافبک ملی پوش سابق شیاطین سرخ ادامه داد: تیم منچستر یونایتد تیم بزرگیست. بازیش فوق ‌العاده‌ است و حقش است که به مرحله بعد صعود کند. من هرگز باشگاه منچستر یونایتد و هوادارانش را دست ‌کم نگرفتم. هنوز یادم هست که آنها چه طور از من حمایت میکردند. امشب هم استقبالشان از من عالی بود. شک ندارم که پدر و مادرم از دیدن این صحنه گریه کرده ‌اند. مسابقه امشب‌ همان قدر که برای ما نا امید کننده بود به همان اندازه هم باور نکردنی و فراموش نشدنی بود.

منبع : www.mufctalk.com به نقل از وب سایت شبکه ایران.

dimitar

عضو جدید
سر آلکس فرگوسن: یک ماشین تمام عیار برای توقف کریستیانو رونالدو سر مربی باشگاه منچستر یونایتد در انتظار رویارویی در رقابتهای اروپایی با ستاره سابق تیمش بود.
سر آلکس فرگوسن سر مربی با تجربه باشگاه منچستر یونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که از شنیدن خبر حذف تیم رئال مادرید از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا و در حقیقت خدا حافظی کریستیانو رونالدو با این رقابتها نا راحت شده است.
سر آلکس فرگوسن در انتظار آن بود تا تیمش در مراحل بالاتر مقابل ستاره پرتغالی و تیم رئال مادرید قرار بگیرد.
سر آلکس فرگوسن در این رابطه گفت: در ذهنم فکر میکردم که روزی تیم ما در مقابل تیم رئال مادرید قرار خواهد گرفت و کریستیانو رونالدو مقابل ما صف آرایی خواهد کرد. در آن صورت ما به یک ماشین تمام عیار برای متوقف کردن کریستیانو رونالدو نیازداشتیم.
سر آلکس در ادامه گفت: برای کریستیانو رونالدو متأسفم که نتوانست به مرحله بعدی این رقابتها راه یابد. ما در جریان دیدار در مقابل تیم المپیک لیون نماینده ای را در ورزشگاه داشتیم که طبق گزارش او کریستیانو رونالدو دراین دیدار نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشته بود.
اگر آرزوی سر آلکس فرگوسن محقق میشد این به منزله دومین مصاف یکی از بازیکنان سابق تیم منچستر یونایتد با هم تیمی هایش بود. هفته گذشته نیز دیوید بکهام یکی از اسطوره های ورزشگاه اولدترافورد در خانه تیم منچستر یونایتد در مقابل هم تیمی های سابقش قرار گرفت.

dimitar

عضو جدید
اخطار توماس كوژاک به سر آلكس فرگوسن: بايد بيشتر بازی كنم وگرنه ميروم دروازه بان لهستانی به دنبال پيشرفت كردن است.
توماس كوژاک دروازه بان باشگاه منچستر يونايتد نميداند تا چه زمانی بايد خود را آماده نگه دارد تا به دروازه بان اول شياطين سرخ تبديل شود.
او اكنون برای اينكه در زمان غيبت ادوین واندر سار درون دروازه تیم منچستر یونایتد قرار بگيرد بايد با بنیامین فاستر رقابت كند به همين دليل به سر الكس فرگوسن اخطار داده تا اجازه دهد تا او به تيم ديگری برود. اين دروازه بان 27 ساله در مصاحبه با نشريه The People چاپ انگلستان در این خصوص گفت:‌ نميدانم تا چه زمانی ميتوانم بر روی نيمكت بنشينم.
من 4 سال است كه منتظر هستم و از روز هايی در اينجا بودم بسيار راضی هستم اما شايد نياز باشد باشگاهم را تغيير دهم. من ميخواهم كه همچنان با سر آلكس فرگوسن كار كنم زيرا او سر مربی بسيار بزرگیست و سعی خواهيم كرد كه يک راه حل پيدا كنيم زيرا از نشستن بر روی نيمكت اصلاً خوشحال نيستم.
توماس كوژاک تأكيد كرد كه هرگز نميخواهد دوران بازيش را با نيمكت نشينی هدر دهد و احساس ميكند كه اكنون بايد يک قدم بلند رو به جلو بردارد. من هميشه گفته ام كه اگر فكر كنم كه نميتوانم بيش از اين پيشرفت كنم بايد چيزی را تغيير دهم و زمان آن تغيير اكنون فرا رسيده است. من ميخواهم به موفقيتهايی برسم و فكر ميكنم كه ثابت كرده ام كه ميتوانم دروازه بان شماره 1 باشگاه منچستر یونایتد باشم.
منبع : www.mufctalk.com به نقل از سایتwww.goal.com.

dimitar

عضو جدید
گليزر ها تسليم ميشوند ؟ انتقاد هواداران باشگاه منچستر يونايتد به مديريت گليزر ها منجر به تشكيل گروهی شده كه خواهان خريد باشگاه از اين خانواده آمريكايی است.
هواداران باشگاه منچستر يونايتد معتقدند گليزر ها كه باشگاه را با گرفتن وامهای كلان بانكی خريده ‌اند و بدهی فراوانی دارند تنها به فكر منافع شخصيشان هستند.
آنها با بستن شالهای سبز و طلائی كه رنگهای پیراهنهای قدیمی این باشگاه است به جای شالهای قرمز اعتراضشان را در مسابقه های اخير نشان داده ‌اند و اين موضوع در فينال يكشنبه شب هفته گذشته جام اتحاديه باشگاههای انگلستان در مقابل تیم استون‌ ويلا هم كاملاً مشهود بود. چند روز پس از پيروزی در اين فينال بود كه گروهی متشكل از 60 هوادار ثروتمند باشگاه منچستر یونایتد در سراسر جهان كه نام گروه شواليه‌ های قرمز با ریاست کیت هریس را انتخاب كرده ‌اند اعلام كرد كه سرمايه كافی برای خريد این باشگاه را جمع ‌آوری كرده است.
همچنين قرار است 25 % اين پول هم با سرمايه ‌گذاری هواداران عادی باشگاه فراهم شود و ممكن است مدلی مشابه ساختار باشگاه بارسلونا كه مالكيت آن ‌در اختيار هواداران است در نظر گرفته شود. اين در حالیست كه يكی از سخنگو های گليزر ها اعلام كرده كه باشگاه فروشی نيست. مطبوعات بريتانيا در روز های اخير ارقام متفاوتی را در باره سرمايه گروه شواليه ‌های قرمز منتشر كرده اند و گفته ميشد حاضرند 1.5 ميليارد پوند برای خريد باشگاه بپردازند ولی آنها معتقدند قيمت واقعی باشگاه منچستر یونایتد حدود نيمی از اين مبلغ يعنی 800 ميليون پوند است. يكی از سخنگو های اين گروه در این باره ميگويد: هيچ صحبتی در باره قيمت باشگاه منچستر يونايتد مطرح نشده و همه ارقامی كه در مطبوعات مطرح ميشود فقط شايعه است.
او اضافه ميكند: آنها حاضر نيستند مبلغی بيش از قيمت واقعی باشگاه را به گليزر ها بپردازند. مردم ميخواهند از پول شخصيشان هزينه كنند و تنها زمانی اين كار را ميكنند كه قيمتی منطقی اعلام شود. هر پنی اضافی كه به گليزر ها داده شود به معنی پول كمتری است كه قرار است بعد از خريد در باشگاه سرمايه ‌گذاری شود.
در حالی كه گليزر ها در سال 2005 باشگاه منچستر يونايتد را به قيمت 790 ميليون پوند خريدند كارشناسان اقتصادی معتقدند آنها تنها با پيشنهادی حدود 1.2 ميليارد پوند حاضر به فروش خواهند بود كه شامل 716 ميليون پوند بدهی باشگاه هم ميشود. سر آلكس فرگوسن سر مربی باشگاه منچستر یونایتد هم در این باره ميگويد: مشكلی با شالهای سبز و طلائی و همچنين پيشنهاد خريد باشگاه ندارد. من ارتباطی با گروه شواليه‌ های قرمز ندارم. من تعدادی از آنها را ميشناسم و با تعدادی از آنها كاملاً دوست هستم و حق اعتراض آنها را كتمان نميكنم.
اگر آنها ميخواهند باشگاه را بخرند كاملاً به خودشان مربوط است. من مشكلی با اعتراضات ندارم. يكشنبه شب هفته گذشته در ورزشگاه ومبلی هم شالهای سبز و طلائی زيادی را ديدم و خوشحال شدم كه آنها باشگاه را تشويق میكنند. ما كاملاً خوشحاليم. تا زمانی كه آنها حامی باشگاه منچستر يونايتد باشند ميتوانند هر رنگی كه ميخواهند بپوشند!
در حالی كه گروه شواليه ‌های قرمز بر روی جزئيات پيشنهادشان كار ميكنند اميدوارند كه تراست يكی از گروه ‌های هواداران باشگاه منچستر يونايتد كه بيش از 115 هزار عضو دارد فضاء را برای آنها آماده كند. يكی از سخنگو های گروه تراست در این باره ميگويد: هدف ما اين است شرايطی فراهم كنيم كه هر هوادار باشگاه منچستر يونايتد در باشگاه سهم داشته باشد. اگر ميليونها هوادار باشگاه در سراسر جهان تصميم به مشاركت بگيرند ميتوانند سهام عمده باشگاه را در اختيار داشته باشند.
منبع : www.mufctalk.com به نقل از روزنامه همشهری چاپ ایران.

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین مهاجم 12 ماه اخیر انگلستان کیست؟؟؟

بهترین مهاجم 12 ماه اخیر انگلستان کیست؟؟؟

طبق یک نظر سنجی از هواداران این wayne rooney بود که اکثریت آرا رو به خود اختصاص داد
ولی در یک نظرسنجی توسط نشریه ی castrol که 10 مهاجم برتر دنیا رو نام برد روونی پایین تر از فرناندو تورس و دروگبا قرار گرفت

1 (1) Lionel Messi (Barcelona)
2 (3) Fernando Torres (Liverpool)
3 (4) David Villa (Valencia)
4 (5) Thierry Henry (Barcelona)
5 (6) Didier Drogba (Chelsea)
6 (8) Wayne Rooney (Manchester United)
7 (11) Zlatan Ibrahimovic (Barcelona)
8 (14) Gonzalo Higuain (Real Madrid)
9 (16) Claudio Pizarro (Werder Bremen)
10 (16) Jermain Defoe (Tottenham Hotspur

امین قیاسی 1986

عضو جدید
عزیز من ناراحتی نداره شما اینجا باش دوستان آرسنالی اون حالا چند تا عکس دبش میزارم حالشو ببرید