کلوپ آبیدلان.

gorgan89

عضو جدید

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبی؟؟ جریان چیه؟؟
سلام.......هیچی رسما بد بخت شدم رفت دیگه........
قرار بود منم همراه سرباز صفرا 18 اردیبهش اعزام بشم.........ولی سازمان نظام وظیفه به نیرو دریایی اجازه منو بخاطر لیسانس داشتن 18 ماه ببرن.........امروز رفتم برگه سبزمو گرفتم نوشته اعزام 1 تیر............اووووووووووققققققق
من دیگه داره از تهارن حالم بهم میخوره..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار بود منم همراه سرباز صفرا 18 اردیبهش اعزام بشم.........ولی سازمان نظام وظیفه به نیرو دریایی اجازه نداده من بخاطر لیسانس داشتن 18 ماه ببرن.........امروز رفتم برگه سبزمو گرفتم نوشته اعزام 1 تیر............اووووووووووققققققق
من دیگه داره از تهران حالم بهم میخوره..........

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار بود منم همراه سرباز صفرا 18 اردیبهش اعزام بشم.........ولی سازمان نظام وظیفه به نیرو دریایی اجازه نداده من بخاطر لیسانس داشتن 18 ماه ببرن.........امروز رفتم برگه سبزمو گرفتم نوشته اعزام 1 تیر............اووووووووووققققققق
من دیگه داره از تهران حالم بهم میخوره..........

خوب همیشه همینه ، سرباز صفر هیجدهم هر ماه اعزام میشه و سرباز بالای دیپلم ، یکم دو ماه در میون ...
تو چجوری میخواستی با اونا 18 اعزام بشی؟؟ نمیشه که
حالا ایشالله که موفق باشی

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ وزارت ورزش در راستای شفاف سازی لیست دریافتی بازیکنان استقلال در فصلی که گذشت را رسانه ای کرد.

قرارداد بازیکنان استقلال

در این لیست جلوی نام تعداد زیادی از بازیکنان ارقام میلیاردی ثبت شده است اما در این میان آندو تیموریان با قرارداد 2 میلیارد و 350 میلیون تومانی بیشترین رقم را در اختیار دارد. جواد نکونام با مانده قراردادش از فصل قبل از این تیم 1 میلیارد و 900 میلیون تومان می گرفته که هنوز یک میلیارد دیگر از آبی ها طلب دارد. خسرو حیدری قرارداد یک میلیارد و 600 میلیونی داشته. رقم قرارداد پژمان منتظری برای یک نیم فصل 900 میلیون تومان بوده است و امیر قلعه نویی هم از آبی ها یک میلیارد و 300 میلیون گرفته است. مهدی رحمتی بدون قرارداد 400 میلیونی روی شلوارش از آبی ها یک میلیارد و 300 میلیون گرفته و قرارداد مجیدی هم 585 میلیون تومان بوده است. امیر حسین صادقی قراردادی 110 میلیونی با احتساب متمم قراردادش داشته است. بازیکنانی مثل پژمان نوری با قرارداد یک میلیارد و 100 میلیون تومانی ، از گرانترین های لیگ هستند. قلعه نویی خودش هم میلیاردی گرفته اما قرارداد او تقریبا 500 میلیون کمتر از دایی است.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مو اومدوم.....مرد نیکنام
پرچم بالاست
اینام حالا شروع کردن خوب بازی کردن.ولی خو بازم تبریک بخاطر برد دیشب
مو رفتوم...مرد بدنام

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاعر میفرمایند که:
تو کز محنت دیگران بی غمی....وقتی یارانتو ندادن دهنتو سرویس کردن اونوقت میفهمی:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راضی نیستم ابیا بیان پستامو بخونن بعد تشکر بزنن
گفته باشم
وقتی اون دنیا پست اتشین ریختن تو حلقتون متوجه میشین که حق الناس چ ظلم عظیمیه:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا غریبه بذا پست من بالا باشه.هی نیا اون تاپیک پیشبینی برا ی شارژ هزار تومنی زرت زرت پست بده:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تلویزیون داشتم دیروز میدیم،نحوه صحیح نشستن پشت کامپیوترو نشون میداد که برا بدن مناسبه
با این وضعی که من میشینم،دیگه مهره های کمرم فراموش کردن جاشون تو کمرم بوده یا سمت چپ مثانه:D
خیلی بد میشینم وجدانی:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنو ی تشکرم نزدینا
ی دور میچرخم بینتون.هر چی کرمتونه تشکر بریزین توی این کاسه
ی جوون مرد میخام نفر اول تشکرو بزنه
اره جوون.خودت بیا جلو...قربون اون مرامت
بیاین جلو...تشکراتونو بریزین تو کاسه پهلوون
غریبه جان بیا جلو نترس...بارکلا بیا...ایشالا دس به شیلنگ توالت میزنی بشه سینه ریز طلا...در این حد:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوون خیر از جوونیت ببینی بابت تشکرا
من همین شماها رو میبینم که ب اینده این کشور امیدوار میشم
بتازید که ایشالا تو ی چشم انداز بیست ساله رتبه اول تشکرات خاورمیانه مال خودمونه:D
خدایا شاهد باش فرستادت رو اجر نهادن.پس بارانی از یارانه بر سر این خلق ببار
مو بروم باز.بروم سمت عرش.عجله کنوم تا از هواپیمای عرش عقب نمونوم
.
.
مسافرین محترم پرواز اهواز - عرش اعلی هر چه سریعتر بدوند به سمت درب شماره رادیکال 5:D
.
.
خداحافظ دیگه وجدانا

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
بتازید که ایشالا تو ی چشم انداز بیست ساله رتبه اول تشکرات خاورمیانه مال خودمونه:D
.
.
مسافرین محترم پرواز اهواز - عرش اعلی هر چه سریعتر بدون به سمت درب شماره رادیکال 5:D
.
.
خداحافظ دیگه وجدانا

خدافظ:razz:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
.
.
مسافرین محترم پرواز اهواز - عرش اعلی هر چه سریعتر بدوند به سمت درب شماره رادیکال 5:D
.
.
خداحافظ دیگه وجدانا

خداحافظ..:D