کلوپ آبیدلان.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تشکر یه بیگانه رو نمیخوام......
برو بیرون تا باهات برخورد فیزیکی نکردم..
:cool:

:w11:..............
یه نگاهی به فیزیکت بنداز خواهشن!!! نگات کنم پرت شدی تو تاپیک سلامتی نیاز نیست فوت کنما ....:biggrin:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب باشه من برم دیگه علنن دیگه بیرونم کردن

مهمون نوازی هم ندارید ...

ببخشید شوخی کردم امیدوارم ناراحت نشده باشین

یه چیز دیگه .. وقتی من سر استقلال جنگ و دعوا میکردم و وقتی یه گل میزد هر جا بودیم اگه پرسپلیسی بود کنارمون زیر ضربات بالش قرار میگرفت فاطی به سیب زمینی میگفتی تیپ تمینی ...:biggrin::biggrin::biggrin:شوخی میکنم

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
خوب باشه من برم دیگه علنن دیگه بیرونم کردن

مهمون نوازی هم ندارید ...

ببخشید شوخی کردم امیدوارم ناراحت نشده باشین

یه چیز دیگه .. وقتی من سر استقلال جنگ و دعوا میکردم و وقتی یه گل میزد هر جا بودیم اگه پرسپلیسی بود کنارمون زیر ضربات بالش قرار میگرفت فاطی به سیب زمینی میگفتی تیپ تمینی ...:biggrin::biggrin::biggrin:شوخی میکنم

برو دیگه زیادی موندی...
اشتب میکنی من میگفتم پو تی تو....شنیدی اصن؟؟من همچین ادم با کلاسی بودم و هستم..
:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شترو بزن زمین هوا بره ندونی تا کجا بره.تو این شترو نداشتی گوسفندو دوس میداشتی بابات بهت شتر داد ی شتر گل گلی داد!!!!!!!
.
.
نمیدونی شترو بزن زمین یعنی چی؟ یعنی من الان اومدم جلو پام شتر بزن زمین قربونیش کن به افتخار ورودم

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
]
چی،نشنفتم ... با من بود ؟
فاطی ولم کن .... الان قاطیم ... حتمن باس اینجا خون به پا کنم ...اعصاب نی ... روان پاکه ..ولم کن جون داداش ببینم چی میگه ایشون

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شترو بزن زمین هوا بره ندونی تا کجا بره.تو این شترو نداشتی گوسفندو دوس میداشتی بابات بهت شتر داد ی شتر گل گلی داد!!!!!!!
.
.
نمیدونی شترو بزن زمین یعنی چی؟ یعنی من الان اومدم جلو پام شتر بزن زمین قربونیش کن به افتخار ورودم

آهان نیست که ما تو منطقه مون شتر نداریم جملت برام آشنا نبود
ما همون گوسفندو میزنیم زمین

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز