کلوپ آبیدلان.

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا ولی خدایی اینا هم کم نیست.ی لحظه به این اسما دقت کن:جواد نکونام - اندرانیک تیموریان- ارش برهانی - مهدی رحمتی - پژمان منتظری- سیاوش اکبرپور - خسرو حیدری اینا کم کسایین خداییش؟؟ پس چرا ما اینقده مسخره بازی میکنیم؟ حالا ی عدشون هم رفتن.دیگه حتما بهانه میخاد بشه اینکه چون پژمان منتظری رفته کمر تیم فلج شده!!!!!!!!!!!!!
ای ای ای من تا اخر عمرم باید حسرت بازیای اون سه سال اولی که قلعه نویی اومده بود رو بکشم.کجااااااااااااااااست اون استقلال که وقتی عقب بود نفس حریفو بند میاورد؟!!!!!!

یکم واقع بین باشیم
پژمان و جواد که رفتن !
اونایی هم که موندن ( تیموریان و اکبرپور ) دیگه طراوت قبل رو ندارن
این اسم ها دیگه مثل قبل نیستن
نمیگم الان آندو خوب نیست، هست ولی دیگه مثل قبل نیست
و یه چیز مهم تر؛ اینکه دیگه جباری و نکونام رو کنارش نداره
برهانی دیگه مجیدی رو نداره
قائدتا رفتن اینا تاثیر گذار هست

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باختیم ... :(
اما این پایان کار نیست ... روزای خوب درراهه ....
ایشالا تیممون به اوج برگرده

منتظرشیم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باختیم ... :(
اما این پایان کار نیست ... روزای خوب درراهه ....
ایشالا تیممون به اوج برگرده

کو روز خوب؟ نشون بده
بابا دیگه حالمونو بهم زدن مسخره ها.دو فصله داریم اینا رو تحمل میکنیم.چین اینا دیگه بخدا؟؟؟
نباید تماشاگرا دیگه اصلا برن ورزشگاه
من نمیدونم ملت ما چرا اینجورین!!!! پرایدو گرون میکنن باز زرت میرن میخرن.دربی شده مسخره بازی بعد دوباره نیم ساعت قبل بازی نیم ساعت بعد بازی برنامه است.یارو میگه از بندرعباس اومدم شبم تو سرما خوابیده!! بابا خو بشینین تو خونتون.نیاین.مجبورین مگه؟؟؟ نیاین تا درست بشن.واقعا این وحدت و همدلی مردم منو کشته.نمیدونم اگه صدام الان حمله میکرد ایران بازم مث اون هشت سال بیرونشون میکردیم!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکم واقع بین باشیم
پژمان و جواد که رفتن !
اونایی هم که موندن ( تیموریان و اکبرپور ) دیگه طراوت قبل رو ندارن
این اسم ها دیگه مثل قبل نیستن
نمیگم الان آندو خوب نیست، هست ولی دیگه مثل قبل نیست
و یه چیز مهم تر؛ اینکه دیگه جباری و نکونام رو کنارش نداره
برهانی دیگه مجیدی رو نداره
قائدتا رفتن اینا تاثیر گذار هست

مجیدی فصل پیشمم بودش.فصل پیشم بازیایی که میدیدم مسخره بودن.
خب اسمها مث قبلا نباشن.استقلال بزرگ اسم نمیخاد،بازیکن میخاد که برا تیمش بجنگه،تیمشو سربلند کنه.مردم که بیکار نیستن برا اسم برن ورزشگاه.وگرنه بیان ی مشت بازیکن مسن معروف خارجی بگیرن بریزن تو زمین تا بیست تا بخوریم هربازی.وقتی اسما رنگشونو از دست میدادن،کل باشگاه که نباید بی رنگ بشه.باید ی رنگ جدید به تیم بزنه

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اسمها مث قبلا نباشن.استقلال بزرگ اسم نمیخاد،بازیکن میخاد که برا تیمش بجنگه،تیمشو سربلند کنه.مردم که بیکار نیستن برا اسم برن ورزشگاه.وگرنه بیان ی مشت بازیکن مسن معروف خارجی بگیرن بریزن تو زمین تا بیست تا بخوریم هربازی.وقتی اسما رنگشونو از دست میدادن،کل باشگاه که نباید بی رنگ بشه.باید ی رنگ جدید به تیم بزنه

داش سعید تو به اعصاب خودت مثلث باش
فعلا یکی هی داره روداری میکنه
یکم حالشو بگیر من حوصلشو ندارم

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کو روز خوب؟ نشون بده
بابا دیگه حالمونو بهم زدن مسخره ها.دو فصله داریم اینا رو تحمل میکنیم.چین اینا دیگه بخدا؟؟؟
نباید تماشاگرا دیگه اصلا برن ورزشگاه
من نمیدونم ملت ما چرا اینجورین!!!! پرایدو گرون میکنن باز زرت میرن میخرن.دربی شده مسخره بازی بعد دوباره نیم ساعت قبل بازی نیم ساعت بعد بازی برنامه است.یارو میگه از بندرعباس اومدم شبم تو سرما خوابیده!! بابا خو بشینین تو خونتون.نیاین.مجبورین مگه؟؟؟ نیاین تا درست بشن.واقعا این وحدت و همدلی مردم منو کشته.نمیدونم اگه صدام الان حمله میکرد ایران بازم مث اون هشت سال بیرونشون میکردیم!!!

بلاخره میرسه ... قلعه نوعی قول داده :)
واقعأ حق با شماست آقا سعید ... آخه حیف نیست شماره 8 به تن این پشمک باشه ؟؟؟
اینم بازیکنه تیم جذب کرده ...؟؟؟
خداییش انگار تیغ تو چیش منه این پژمان نوری... با این بازی مسخرش ...
یکی مث مبعلی ک به درد تیم میخوره رو تعویض میکنه اونوقت این توو بازی میمونه که گندش بزنه :(

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بریزن بیرون اون بازیکنایی که تیمو بی رنگ کردن
والا...کشته مرده تیموریان و نکونام و غیره و ذلک که نیستیم.چند تا بازیکن بیارن تیم شاداب بشه تیم نتیجه بگیره

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خو پسر خوب من که اینو از همون اول گفتم :|
تو گفتی اینایی که داریم کم اسم هایی نیست، منم گفتم که دیگه این اسم ها به درد خالشون میخوره! :cool:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلاخره میرسه ... قلعه نوعی قول داده :)
واقعأ حق با شماست آقا سعید ... آخه حیف نیست شماره 8 به تن این پشمک باشه ؟؟؟
اینم بازیکنه تیم جذب کرده ...؟؟؟
خداییش انگار تیغ تو چیش منه این پژمان نوری... با این بازی مسخرش ...
یکی مث مبعلی ک به درد تیم میخوره رو تعویض میکنه اونوقت این توو بازی میمونه که گندش بزنه :(

اگه قلعه نویی اون سه سال ابتدایی این قولو میداد بیشتر باور میکردم.نه الان با این بازیای مسخرشون

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو پسر خوب من که اینو از همون اول گفتم :|
تو گفتی اینایی که داریم کم اسم هایی نیست، منم گفتم که دیگه این اسم ها به درد خالشون میخوره! :cool:

خو اره دیگه اسم که بدرد ما نمیخوره
ولی گفتم خدایی نمیشه هم گفت تیم بی بازیکنه.منتها معلوم نیست اینا چرا اینجوری بازی میکنن!!!
حالا بازیکن نداشتیم ی مشت جوون بودن میگفتیم اره.اینا که پایه های تیم ملی و لیگ خارج بازی کرده ها و باتجربه هامونن
به نظر من هر کیو میبینن خوب نیست نباید ملاحظه کنن.همه رو بیرون کنن از تیم.دیگه خفه شدیم از دست اینا

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا ای مسخره بازی ها رو ول نمیکنن
مگه همه تیمها مجیدی و دارن که نتیجه میگیرن؟؟؟؟

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه قلعه نویی اون سه سال ابتدایی این قولو میداد بیشتر باور میکردم.نه الان با این بازیای مسخرشون

حالا خودشو ناراحن نکن سعید جان ... :)

ولی خداییش قبول دارم که بازیکنا دیگه مث قبل متعصب نیستن و براشون مهم نیست نتیجه چی بشه ... فقط برا پول بازی میکنن ...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما بیچاره ها رو نگا
ی تیمو دوست داریم چطور داریم خودمونو خفه میکنیم براش وقتی بد بازی کرده.بعد اقایون پولایی میگیرن که پول خونه جمیع ماهاست بازیای حال بهم زنشونم هنوز سرجاست

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما بیچاره ها رو نگا
ی تیمو دوست داریم چطور داریم خودمونو خفه میکنیم براش وقتی بد بازی کرده.بعد اقایون پولایی میگیرن که پول خونه جمیع ماهاست بازیای حال بهم زنشونم هنوز سرجاست

تو به اعصاب خودت مثلث باش