کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها دیگه همون 21 موند
خوبت شد بسوزه وایبرت
من فعلا باید منتظر جواب کنکور باشم دیگه.اگه در نیومدم که باید پست کنم
راستش این مسئول نیرو انسانی نیرو دریایی به عموم گفته بود نگران نباشه اتفاقی نمیافته........ولی راستش من شک داشتم........والا چی بگم اگه کمتر بشه که خوبه.......فعلا برام دعا کن 1 خبرای خوبی برام شده اگه به نتیجه برسه میام برات توضیح میدم فقط دعا کن از این طریق سربازیم کم بشه..........شبانه روز آویزون درگاه الهیم.......
واننننننن.........دیگه معتادش شدم روزی 10-15تا جک جدید نیاد میپکم.........خخخخخخ
خب چه کاریه پسر؟؟؟؟؟؟/بیادفترچه پست کنننن.......تا نتایج بیاد اموزشیتو رفتی چندماهشم تموم شده اگه قبول شده باشی که مرخصی میگیری میری سرکلاسات اگرم که خدایی نکرده قبول نشده باشی حداقل زمان رو از دست ندادی..........
به نظرم تو هم اردبیهشت دفترچه پست کن........

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش این مسئول نیرو انسانی نیرو دریایی به عموم گفته بود نگران نباشه اتفاقی نمیافته........ولی راستش من شک داشتم........والا چی بگم اگه کمتر بشه که خوبه.......فعلا برام دعا کن 1 خبرای خوبی برام شده اگه به نتیجه برسه میام برات توضیح میدم فقط دعا کن از این طریق سربازیم کم بشه..........شبانه روز آویزون درگاه الهیم.......
واننننننن.........دیگه معتادش شدم روزی 10-15تا جک جدید نیاد میپکم.........خخخخخخ
خب چه کاریه پسر؟؟؟؟؟؟/بیادفترچه پست کنننن.......تا نتایج بیاد اموزشیتو رفتی چندماهشم تموم شده اگه قبول شده باشی که مرخصی میگیری میری سرکلاسات اگرم که خدایی نکرده قبول نشده باشی حداقل زمان رو از دست ندادی..........
به نظرم تو هم اردبیهشت دفترچه پست کن........

فعلا که اصلا حال و حوصله خدمت کردنو ندارم
کسری چقد گیرت میاد؟ برا بسیجی؟
من تازه بعد عمری پارسال به نیت ناخالص فقط کسری گرفتن رفتم عضو بسیج شدم.الانم اصلا نمیرم

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا که اصلا حال و حوصله خدمت کردنو ندارم
کسری چقد گیرت میاد؟ برا بسیجی؟
من تازه بعد عمری پارسال به نیت ناخالص فقط کسری گرفتن رفتم عضو بسیج شدم.الانم اصلا نمیرم
بچه وقت تلف نکن.....حیفه هااااااا.........دو روز دیگه میخوای زن بگیری مثل من بخاطرخدمت به ترتر میافتی........خخخخخخخخخ
نبابا اگه سپاه میرفتم که الان با بسیجم معاف بودم به بلندای تاریخ سابقه بسیج دارم میخوای بدم به تو؟؟؟؟؟
این مسریش برا بنیاد شهیده........تو دعا کن درست بشه من میام برات توضیح میدم.........فک کنم یا معافی کامله یا چندماه تو مناطق جنگی.........هرچی باشه فقط کم بشه من دیگه راضیم.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس میخواستی کی باشه؟؟؟؟؟

سلام به زبون این رتیله س امروز باهاش آشنا شدم :دی
به به زبون جک و جانوران رو هم یاد گرفتی؟؟؟
خوبه دیگه بهت میگیم حضرت سلیمون........نه آقاجون سلیمون بهتره.........خخخخخخ
سلام بچه ها خوبید؟؟
...گند زدن نامردا:|

سلام بچه خوبی؟؟؟؟

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه وقت تلف نکن.....حیفه هااااااا.........دو روز دیگه میخوای زن بگیری مثل من بخاطرخدمت به ترتر میافتی........خخخخخخخخخ
نبابا اگه سپاه میرفتم که الان با بسیجم معاف بودم به بلندای تاریخ سابقه بسیج دارم میخوای بدم به تو؟؟؟؟؟
این مسریش برا بنیاد شهیده........تو دعا کن درست بشه من میام برات توضیح میدم.........فک کنم یا معافی کامله یا چندماه تو مناطق جنگی.........هرچی باشه فقط کم بشه من دیگه راضیم.........
برام توضیح بده تا بهت بگم چیکاره ای :دی
اندازه عمر نوح هم بسیجی داشته باشی حداکثر 6 ماه کسری میدن بهت ک فک کنم 93 بشه چهار ماه
کسری ایثارگری هم بهت...متولد سال چندی مجید؟:دی اگ سال 93 بری خدمت اون کسری هم بهت تعلق نمیگیره:|

به به زبون جک و جانوران رو هم یاد گرفتی؟؟؟
خوبه دیگه بهت میگیم حضرت سلیمون........نه آقاجون سلیمون بهتره.........خخخخخخ

سلام بچه خوبی؟؟؟؟

سلام بابابزرگ :دی

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بی اصاب شدم؟؟؟؟
بودم از اول ولی چرا؟؟؟
چون دعوا کردم باهات؟؟ خخخخخخ
مرسی ولی بچه ها به موصنم تبریک بگید در شرف داماد شدنه ها

اره شدی بی اصاب شدی.خخخ
اره دیگه دعوا کردی بجای اینکه بگی خوش اومدی :biggrin:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
برام توضیح بده تا بهت بگم چیکاره ای :دی
اندازه عمر نوح هم بسیجی داشته باشی حداکثر 6 ماه کسری میدن بهت ک فک کنم 93 بشه چهار ماه
کسری ایثارگری هم بهت...متولد سال چندی مجید؟:دی اگ سال 93 بری خدمت اون کسری هم بهت تعلق نمیگیره:|
سلام بابابزرگ :دی
والا محسن جان هنوز خودمم دقیق نمی دونم........فقط چون از سهمیه داییم کسی استفاده نکرده و من با مادر بزرگم زندگی میکنم.......یه آدمی پیدا شده گفته شاید شاید بتونه کاری برام بکنه...........قرار بود اسفند برم که عموم گفت دست نگهدار اون ور سال قرار یه تغییراتی تو نیرو دریایی بشه........من که خودم از خدامه زودتر برم بیام چون دیگه از بلاتکلیفی کلافه شدم.........
من که متولد 69 مثل خودت دیگه..........
به به بسلامتی منم تبریک میگم اق داماد..........

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام مجدد ...
یعنی من موندم اینا چرا سر ضربه کاشته حریف الکی هی بالا پایین میپرن .... اون از گل اولی که ادینهو تو جام حذفی زد و اینم از این گل
اون یکی تو محوطه جریمه صاحب توپ شده بجای اینکه تحت فشارش قرار بدن ، نگاش میکنن که سانتر کنه ، حنیفم تو باغ نبود انگاری که وایستاد و اون بازیکن ملوان ضربه سرشو زد ....
یعنی ملوان هر کاری میخواست میکرد تو وسط زمین ... دو طرف تیم هم که اتوبان بود ، اون از غلام نژاد اینم از بیگ زاده ، اولادی هم که دیگه جایزه لپ لپ استقلال بود

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام مجدد ...
یعنی من موندم اینا چرا سر ضربه کاشته حریف الکی هی بالا پایین میپرن .... اون از گل اولی که ادینهو تو جام حذفی زد و اینم از این گل
اون یکی تو محوطه جریمه صاحب توپ شده بجای اینکه تحت فشارش قرار بدن ، نگاش میکنن که سانتر کنه ، حنیفم تو باغ نبود انگاری که وایستاد و اون بازیکن ملوان ضربه سرشو زد ....
یعنی ملوان هر کاری میخواست میکرد تو وسط زمین ... دو طرف تیم هم که اتوبان بود ، اون از غلام نژاد اینم از بیگ زاده ، اولادی هم که دیگه جایزه لپ لپ استقلال بود

اینارو ول کن به من بگو خوش اومدی:biggrin:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

والا محسن جان هنوز خودمم دقیق نمی دونم........فقط چون از سهمیه داییم کسی استفاده نکرده و من با مادر بزرگم زندگی میکنم.......یه آدمی پیدا شده گفته شاید شاید بتونه کاری برام بکنه...........قرار بود اسفند برم که عموم گفت دست نگهدار اون ور سال قرار یه تغییراتی تو نیرو دریایی بشه........من که خودم از خدامه زودتر برم بیام چون دیگه از بلاتکلیفی کلافه شدم.........
من که متولد 69 مثل خودت دیگه..........
به به بسلامتی منم تبریک میگم اق داماد..........

برو تو بسیج منطقتون بپرس اونا بهت میگن
ممنونم ایشالا برای خودت :دی

سلام نرگس و سلام عقرب
خوشم میاد سلام کردم هیچکی جواب نداد :دی

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباش ضرر نداره من مواظبم
دقیقا نگرانیم همینه که تو قراره مواظب باشی آبجی جان.........خخخخخخخخ
با سلام مجدد ...
سلام علیکم خون خودتو کثیف نکن فوتبال ما همینه..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو تو بسیج منطقتون بپرس اونا بهت میگن
ممنونم ایشالا برای خودت :دی

سلام نرگس و سلام عقرب
خوشم میاد سلام کردم هیچکی جواب نداد :دی
خب اون که دایی مامانمه میگه توکلت به خدا باشه همین.......حرف دیگه ای بهم نزده!!!!!!!!!
قربانت شر این خدمت کم بشه ایشالا بعدش.........
خب همه که من نمیشن........ییییییییی

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز