کلوپ آبیدلان.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام
سلامتی.داریم میخونیم
میگم خواستم تو پیجم یکی از این چیزای اختصاصی که بچه ها برا خودشون میذدارن،بذارم.عکسامو قرار بدم اونجا.نمیدونم چی بش میگن.باید چکار کنم
آها بهش میگن آلبوم. من تا حالا باهاش کار نکردم. میرم ببینم سر در میارم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا ک پیداش کردم دو دل شدم
خواستم عکسامو بذارم مردد شدم

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
7 مقدس

مجیدی بزرگ.jpg

20130709202002_88.jpg

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقایسه افتخارات استقلال و پرسپولیس یا پیروزی یا لنگ (هر چی صلاح بدونی!!!!!!!!)

images.jpg

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا خوبه این جریان قلیونی بودن یا نبودن مسلمان و صادقیان هیچ ربطی به استقلال نداشت که روزنامه پیروزی ور میداره عکس مهدی رحمتی و حنیف عمران زاده رو منتشر میکنه ، جالب اینجاست که وقتی علیرضا منصوریان این دو نفر رو دعوت کرد تیم ملی زیر 22 سال انواع و اقسام تهمتها رو پرسپولیسیا بهش زدن ، اما همین منصوریان اولین نفری بود که اومد و عنوان کرد این دو نفر تو اون برنامه قلیون کشی حضور نداشتن
حالا جالبه با یه سرچ ساده اینترنی هم عکسهایی از محسن مسلمان و یه خانم دیگه و قلیون سر میز پیدا میشه ( که انتشارش کار درستی نیست )

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم تیموریان یه کارت زرد و یه کارت قرمز روز بازی با استقلال خوزستان باید میگرفت اما پارسال بازی پرسپولیس و داماش قبل از داربی رو یادتونه که حتی صدای عابدینی هم درومد ؟؟
پرسپولیسیا میگن تیموریان باید مثل صادقیان محروم شه ، چرا صادقیان فوری بعد از برنامه 90 محروم شد ، اما نمیگن صادقیان 4 بار با آرنج کوبید تو گردن بازیکنای حریف اما بعدش فقط یه جلسه محروم شد ، اونم بین سه بازی پرسپولیس با نفت تهران تو تهران ، با فولاد تو اهواز و با استقلال تو تهران ، در واقع اگه کمی واقع بین باشن میبینن بین این 3 بازی تو راحت ترین بازیشون صادقیان محروم شد حالا با منطق اونا ما باید بگیم فدراسیون تازه هوای پرسپولیسم داشته ، حالا بماند معلوم شد داور بازی فولاد - پرسپولیس بزرگترین اشتباهش عدم اعلام یه ضربه پنالتی برای فولاد بود و اون حرکتهای بنگر و نیلسون آخر بازی حداقل یکی یه کارت زرد حقشون بود که اینجوری بنگر از داربی محروم میشد
اینم بماند که پارسال تو حساس ترین هفته های لیگ آرش برهانی بخاطر اون صحنه برخوردش با بازیکن تراکتور که شروع کنندش تراکتوریها بودن و ضربه آرش هم محکم نبود هم از بازی اخراج شد و هم 3 بازی محرومش کردن اما اینجا صادقیان فقط یه بار بعد از 4 باز کوبیدن به گردن این و اون محروم میشه ، حالا باز میان تهمت میزنن که فدراسیون هوای استقلال رو داره
از هر 10 تا پستی که میذارن 9 تاش تهمت زدن و مظلوم نماییه