کلوپ آبیدلان.

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند در 10 دقیقه 3 گل زده اند، خودشان در دربی 73 در 9 دقیقه 3 گل خورده اند (جباری 96 و 99 و شریفات 105) و از جام حذفی و آسیا حذف شدند و قهرمانی را به استقلال تقدیم کردند.

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند در یکی از دربی ها در حالی که 2-0 عقب بوده اند در نهایت 10 نفره 3-2 پیروز شده اند در دربی 5 (3/7/49) در حالی با گل های کلانی و پروین 2-0 جلو بوده اند پس ار اینکه عبداللهی از استقلال در دقیقه 69 از بازی اخراج میشود در نهایت استقلال با گل های قراب، حق وردیان و مژدهی بازی 2-0 باخته را 3-2 پیروز میشود.

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند استقلال سیزدهم شده است اول باید نگاه کنند زمانی که استقلال سیزدهم میشود با 43 امتیاز 11 برد 44 گل خورده با تفاضل گل صفر اختلافش با صدر جدول تنها 16 امتیاز بوده اما زمانی که پرسپولیس دوازدهم میشود با 42 امتیاز 10 برد 54 گل خورده با تفاضل گل 4- اختلافش با صدر جدول 24 امتیاز بوده

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند پرسپولیس 3 بازیکنش بازیکن سال آسیا شده (آن هم زمانی که در تیمی غیر از پرسپولیس بوده اند !!!) (گیرم که پدر تو بود فاضل / از فضل پدر تو را چه حاصل) و به دنبال افتخار در آسیا هستند، باید بدانند استقلال 2 بار "کل تیمش" بهترین تیم آسیا شده

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند استقلال به دسته 3 رفته ابتدا باید بدونن استقلال نه به شکل امروزی بلکه تنها به دلیل قانون خنده دار سهمیه بندی تیم های تهرانی مستقیما از لیگ بدون رفتن به دسته 2 به دسته 3 سقوط کرد و سال بعد از آن مستقیما از دسته 3 به لیگ بازگشت. بعدها سریعا این قانون برداشته شد و اگر این قانون چند سال بعد هم بود پرسپولیس هم به دسته 3 میرفت

با این حال پرسپولیسی هایی که در سال 74 تیمشان از لیگ کنار رفت و باید سال بعد را به دسته پایین تر میرفتند اما دوباره در کمال ناباوری سال بعد به بهانه نداشتن بازیکن در لیگ حضور پیدا کردند

(( پرسپولیسی های عزیز؛ واقن فک میکنید که اگر 6 گل توهمی زمان جنگ جهانی دوم که هیچ اثری ازش نیست رو نداشتید الآن چه چیز دیگه برای گفتن داشتین ؟؟؟ )) حالا اینو داشته باش

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند در 10 دقیقه 3 گل زده اند، خودشان در دربی 73 در 9 دقیقه 3 گل خورده اند (جباری 96 و 99 و شریفات 105) و از جام حذفی و آسیا حذف شدند و قهرمانی را به استقلال تقدیم کردند.

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند در یکی از دربی ها در حالی که 2-0 عقب بوده اند در نهایت 10 نفره 3-2 پیروز شده اند در دربی 5 (3/7/49) در حالی با گل های کلانی و پروین 2-0 جلو بوده اند پس ار اینکه عبداللهی از استقلال در دقیقه 69 از بازی اخراج میشود در نهایت استقلال با گل های قراب، حق وردیان و مژدهی بازی 2-0 باخته را 3-2 پیروز میشود.

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند استقلال سیزدهم شده است اول باید نگاه کنند زمانی که استقلال سیزدهم میشود با 43 امتیاز 11 برد 44 گل خورده با تفاضل گل صفر اختلافش با صدر جدول تنها 16 امتیاز بوده اما زمانی که پرسپولیس دوازدهم میشود با 42 امتیاز 10 برد 54 گل خورده با تفاضل گل 4- اختلافش با صدر جدول 24 امتیاز بوده

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند پرسپولیس 3 بازیکنش بازیکن سال آسیا شده (آن هم زمانی که در تیمی غیر از پرسپولیس بوده اند !!!) (گیرم که پدر تو بود فاضل / از فضل پدر تو را چه حاصل) و به دنبال افتخار در آسیا هستند، باید بدانند استقلال 2 بار "کل تیمش" بهترین تیم آسیا شده

پرسپولیسی هایی که ادعا میکنند استقلال به دسته 3 رفته ابتدا باید بدونن استقلال نه به شکل امروزی بلکه تنها به دلیل قانون خنده دار سهمیه بندی تیم های تهرانی مستقیما از لیگ بدون رفتن به دسته 2 به دسته 3 سقوط کرد و سال بعد از آن مستقیما از دسته 3 به لیگ بازگشت. بعدها سریعا این قانون برداشته شد و اگر این قانون چند سال بعد هم بود پرسپولیس هم به دسته 3 میرفت

با این حال پرسپولیسی هایی که در سال 74 تیمشان از لیگ کنار رفت و باید سال بعد را به دسته پایین تر میرفتند اما دوباره در کمال ناباوری سال بعد به بهانه نداشتن بازیکن در لیگ حضور پیدا کردند

(( پرسپولیسی های عزیز؛ واقن فک میکنید که اگر 6 گل توهمی زمان جنگ جهانی دوم که هیچ اثری ازش نیست رو نداشتید الآن چه چیز دیگه برای گفتن داشتین ؟؟؟ )) حالا اینو داشته باش

مرسی. شما یه آبیدل واقعی هستید :gol:

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر ممتاز
آقای مانوئل سلام

سلام. من 22 تا جام دارم!

*حالتان چطور است ؟

مگر میشود با آن 22 جام حالم بد باشد ؟!!!

* چرا پرسپولیس بعد 17 هفته شانزدهم است؟!!

اولا که من 22تا جام دارم. در ثانی 8 تا جام بین قاره ای هم دارم.

* تعویض های ما هیچکدام جواب نداد

ولی من با همین حماقت در مصر 22 جام آوردم

* در مصر هم بنزین سهمیه بندی است؟

نمی دانم؛ چون من در گیر تصاحب آن 22جام بودم و حواسم به بنزین نبود.

* حالا پرسپولیس به دسته اول سقوط نمی کند؟

یعنی شما می گویید تیم کسی که 22 جام دارد، سقوط می کند؟ واقعا برایتان متاسفم که مرا ... فرض می کنید.

* چلو کباب ایرانی را بیشتر دوست دارید یا ...

من فقط همان 22 جامی که در مصر کسب کردم را دوست دارم!

* اگر در پایان صحبت خاصی دارید بفرمایید ...

صحبت خاصی که ندارم اما 22 جام دارم !!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای پرسپولیسیهایی که فقط بلدن اتهام بزنن و هر وقت میبازن داور مقصر بود و هر وقت میبرن خودشون بردن

درسته که گل محمد نوری تو اون داربی چند سال پیش اصلا آفساید نبود اما تصویر زیر گل کاملا آفساید سهراب انتظاری تو اون داربی که 3-2 بردیم رو نشون میده
Untitled.jpg
میگن نکونام باید تو اون داربی 0-0 بخاطر صحنه پاره شدن پیراهن بنگر اخراج میشده و پنالتی میشده برای پرسپولیس ، نمیگن جنس لباسمون پوسیده بوده:D و در مورد این تصویر تو همون داربی نظری نمیدن

205415hp2.jpg

ادامه دارد ....

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن برای ما سه تا پنالتی نگرفتن بازی برگشت که قهرمانی داور بود اما نمیگن خیلی از کارشناسا گفتن هیچ کدوم پنالتی نبوده و اینجا حتی نظر نمیدن که ضربه حقیقی بصورت نکونام قبل از برخوردشون خطا بوده یا نه ؟؟
12.jpg13.jpg

sanijoon

کاربر ممتاز
برای پرسپولیسیهایی که فقط بلدن اتهام بزنن و هر وقت میبازن داور مقصر بود و هر وقت میبرن خودشون بردن

درسته که گل محمد نوری تو اون داربی چند سال پیش اصلا آفساید نبود اما تصویر زیر گل کاملا آفساید سهراب انتظاری تو اون داربی که 3-2 بردیم رو نشون میده
مشاهده پیوست 189671
میگن نکونام باید تو اون داربی 0-0 بخاطر صحنه پاره شدن پیراهن بنگر اخراج میشده و پنالتی میشده برای پرسپولیس ، نمیگن جنس لباسمون پوسیده بوده:D و در مورد این تصویر تو همون داربی نظری نمیدن

مشاهده پیوست 189672

ادامه دارد ....
سلام
خب تقصیر ما چیه اونا
لنگ میپوشن!:D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن نکونام و صادقی برای برخورد غیر عمدی با خلعتبری و صادقیان باید اخراج میشدن ، نمیگن اما صادقیان اینجا بدون توپ نکونام رو زد
images.jpg
ببینید توپ کجاست و نکونام و شروع و حرکت صادقیان برای زدن نکونام ( هر چند چند دقیقه بعد همین کارو قاضی تو اواخر بازی انجام داد و اونم باید از استقلال اخراج میشد )
ادامه عکس زیر هم تو پست بعدی توضیح میدم :دقیقه 3 همین بازی رفت که میگن باید صادقی و نکونام اخراج میشدن ببینید توپ کجاس ، تیموریان به سر به توپ ضربه میزنه و در ادامه ...
111.jpg

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه این گفته های دوستانو میشه اینطوری خلاصه کرد:
استقلال سرور پرسپولیسه

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضربه 10 امتیازی سید صالحی به سر تیموریان ، کمتر رزمی کاری میتونه اینجوری ضربه رو دقیق بزنه ...
333.jpg
444.jpg

---------------
ببخشید تعدا پستها زیاد شد چون فقط 2 تا عکس میتونستم تو هر پست بذارم
اشاره ای هم کنم به داربی سال 74 دور برگشت که گل پاشازاده رو داور آفساید اعلام کرد در حالی که آفساید به نظر نمیرسید
سال 82 یا 83 که داور ترکیه ای خطای واضح خان محمدی روی نیکبخت رو پنالتی اعلام نکرد و همون شب تو 90 گفت چرا اینجا رو اشتباه کردم و میتونستم پنالتی بگیرم ... و ....

sanijoon

کاربر ممتاز
به نظر من همه دربی ها یه طرف اون بازی که هاشمی نسب بهشون دو تا گل زد یه طرف. یادش بخیر من هنوز عکسای گلاشو توی روزنامه ابرار ورزشی دارم ولی توی نت خیلی ازش عکس نیست.

پ ن:
تشکرام تموم شده
:redface:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من همه دربی ها یه طرف اون بازی که هاشمی نسب بهشون دو تا گل زد یه طرف. یادش بخیر من هنوز عکسای گلاشو توی روزنامه ابرار ورزشی دارم ولی توی نت خیلی ازش عکس نیست.

یه گل زد ، نه دو تا ، همون بازی 2-2 رو میگی دیگه ، نه ؟؟ بازی قشنگی بود نیمه اول خیلی موقعیت داشتیم

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حکایت است که روزی روزگاری شیخی باتعدادی ازمریدان که نصف استقلالی ونصف پرسپولیسی بودندی درصحرایی بس نشسته بودندی...
ناگهان بادی تندی همی وزیدن گرفتندی وتمام استقلالی هارا باخود بردندی...آنگاه پرسپولیسی هاروبه شیخ کردندوگفتند: یاشیخ...لابد ما قوی تر بودندی که باد مارا باخود همی نبردندی...
شیخ گفت لا...شما سوراخ بودندی بادازتان عبور کردندی.....

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حکایت است که روزی روزگاری شیخی باتعدادی ازمریدان که نصف استقلالی ونصف پرسپولیسی بودندی درصحرایی بس نشسته بودندی...
ناگهان بادی تندی همی وزیدن گرفتندی وتمام استقلالی هارا باخود بردندی...آنگاه پرسپولیسی هاروبه شیخ کردندوگفتند: یاشیخ...لابد ما قوی تر بودندی که باد مارا باخود همی نبردندی...

:w15::w15::w15::w15::w15:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin::biggrin: خیلی خندیدندی

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما پرسپولیسی نیستیم که تیممان از محدان بنگلادش ببازد
ما پرسپولیسی نیستیم که تنها افتخارمان زدن ۶ گل به سرور و سالار آسیا استقلال باشد.
ما پرسپولیسی نیستیم که هرسال رنکینگ جهانی مان حدود ۴۰ رتبه پایین تر از استقلال باشد.
ما پرسپولیسی نیستیم که بازیکنانمان جلوی دوربین همدیگر .......... کنند
ما پرسپولیسی نیستیم که سوبله چوبله به استقلال ببازیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که ندونیم اسم تیممون چیه(پرسپولیس یا پیروزی)
ما پرسپولیسی نیستیم که از تیم هایی مانند صبا،شاهین،نفت آبادان،سپاهان و...... ۴ گل بخوریم.
ما پرسپولیسی نیستیم که تجربه حتی یک بار حضور در فینال آسیا را نداشته باشیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که اسطوره مون علی دمبه باشه
ما پرسپولیسی نیستیم که از دقیقه 60 مربی تیم های دیگه رو صدا کنیم..
ما پرسپولیسی نیستیم که 10 دقیقه مونده به پایان بازی ورزشگاه رو تخلیه کنیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که سه ساله در پایان فصل از استقلال در جدول پایین تره!
ما پرسپولیسی نیستیم که تو دربی از محمود فکری از 35 متری گل بخوریم.
ما پرسپولیسی نیستیم که در آسیا به الغرافه 5 بر 1 ببازیم و تحقیر بشیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که کاپیتانمان بعد از شکست ۳ بر صفر در جام حذفی بیاید و به عزیزمحمدی گیر بدهد ولی هفته بعد بگوید عزیز محمدی انسان نیکو کاری است
ما پرسپولیسی نیستیم که در آسیا از تیم هایی مانند بنیاد کار،الاتحاد و ....۳ گل دریافت کنیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که در دقیقه ۷۰ بازی اول با ملوان مربی فصل گذشته را تشویق کنیم.
ما پرسپولیسی نیستیم که ثانیه ۷ از مس سرچشمه گل بخوریم.
ما پرسپولیسی نیستیم که ثانیه ۳۰ در دربی گل بخوریم.
ما پرسپولیسی نیستیم که ۲۴ بار دربی را ببازیم
و................