کلوپ آبیدلان.

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:redface:

والا دقیق یادم نمیاد اما فکر میکردم مال اهوازی
چون خودم 2 سالی اونجام دانشجو بودم
ازشون معنای neverland رو میخواستم و اونام بلد نبودن
جلوی بچه هام میپرسیدم که گیر کنن تو شرایط سخت:biggrin:
nevweland و devoted خیلی برام جالب بودن
حالا خودت که میدونی نورلند چیه؟ :D

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره:redface: ن...ک ..آبا...:D

devoted چیه اگه راست میگی؟
خودت بگو و تقلبم نکن

اونو که نمیدونم! :|

ولی معنیش رو درست نگفتی! :|

نورلند یه سرزمین افسانه ای بود که " پیتر پن " خیلی دنبالش بود! :|
البته منظور من یه نورلند دیگه بوده ها!

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونو که نمیدونم! :|

ولی معنیش رو درست نگفتی! :|

نورلند یه سرزمین افسانه ای بود که " پیتر پن " خیلی دنبالش بود! :|
البته منظور من یه نورلند دیگه بوده ها!

تا جایی که من تحقیق کردم;) ناکجا آباد میشه
خوب افسانه ای بوده که نتونست پیداش کنه

صداقتتو عشقه
خوشحال شدم یاسین
شب به خیر

نرگس بانو شب توهم به خیر

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا جایی که من تحقیق کردم;) ناکجا آباد میشه
خوب افسانه ای بوده که نتونست پیداش کنه

صداقتتو عشقه
خوشحال شدم یاسین
شب به خیر

نرگس بانو شب توهم به خیر

خب اگه بخوای لغوی معنی کنی، همون میشه که تو میگی! :|
ولی درکل منظور چیزه دیگه ای بود :D
منم همینطور داداش، شبت خوش
خدانگهدار

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشگاه قطری این عکس را در صفحه ی رسمی باشگاهش قرار داد و اعلام کرد منتظری و ویکتور سیموئز را امروز به خدمت گرفته اند.
شهرخبر، ساعتی پیش پژمان منتظری رسما از باشگاه استقلال جدا شد و به تیم ام صلال قطر پیوست. باشگاه قطری این عکس را در صفحه ی رسمی باشگاهش قرار داد و اعلام کرد منتظری و ویکتور سیموئز را امروز به خدمت گرفته اند.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مربی استقلال: ساموئل گزینه جایگزینی منتظری

مربی استقلال با اشاره به پیوستن منتظری به ام صلال قطرمی‌گوید احتمال اینکه بجای این بازیکن جی‌لوید ساموئل در خط دفاعی این تیم در بازی با راه آهن قرار بگیرد، وجود دارد.

به گزارش شفقناورزشی، مجید صالح درباره اینکه استقلال برای پست دفاع وسط در دیدار برابر راه آهن چه تصمیمی دارد، گفت: باید دید آقای قلعه‌نویی چه تصمیمی می‌گیرند. کادرفنی شرایط را بررسی کرده و شاید ساموئل به عنوان جایگزین منتظری در پست دفاع میانی قرار بگیرد.

او درباره وضعیت مصدومان استقلال پیش از این دیدار اظهار کرد: بیگ‌زاده خوشبختانه به جمع ما بازگشته اما اینکه شرایط بازی را دارد یا خیر به سرمربی تیم ارتباط دارد. اما کبه، جمشیدیان و غلام‌نژاد مصدوم هستند و به این دیدار نمی رسند.

مربی استقلال در گفت و گو با ایسنا، درباره آخرین شرایط تیمش هم صحبت کرد و افزود: خدا را شکر وضعیتمان خوب است و بعد از نمایش خوبی که جلوی ملوان داشتیم به آینده امیدوارتریم. ما تلاش می‌کنیم فرم خوبی که برابر ملوان ارائه دادیم را حفظ کنیم و در صدر جدول بمانیم. هرچند که بازی در زمین تختی به لحاظ فنی بازی برابر راه آهن را تحت الشعاع قرار می‌دهد. کیفیت چمن تختی اگر مثل بازی جلوی نفت تهران باشد اصلا مطلوب نیست و قلعه‌نویی هم به این امر معترض است. وی هم از کیفیت این چمن راضی نیست و وقتی می‌بینید در تیم مقابل منصور ابراهیم‌زاده به عنوان مربی‌ای که به دنبال مسائل فنی است، قرار دارد، به این نتیجه می‌رسید که دو تیم از بازی در آن زمین متضرر می‌شوند.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مدافع سابق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: پیوستنم به ام‌صلال قطر به معنای پشت کردن به استقلال نبود.

پژمان منتظری که شب گذشته رسما به ام صلال قطر پیوست، گفت: با توجه به مذاکراتی که از مدت ها پیش صورت گرفته بود، در تست پزشکی این باشگاه شرکت کردم و در نهایت هم قرارداد امضا کردم.

وی ادامه داد: تا زمانیکه در استقلال بودم با جان و دل برای این تیم بازی کردم و هیچوقت بخاطر مسائل و مشکلات مالی که واقعا حاد شده بود، حاشیه ای برای تیم درست نکردم. حضورم در ام صلال به معنای پشت کردن به استقلال نبود و امیدوارم که در ادامه لیگ نتایج خوبی برای استقلال رقم بخورد.

مدافع ملی پوش سابق استقلال در رابطه با حضورش در لیگ قطر در سال جام جهانی گفت: باشگاه ام صلال از امکانات خوبی بهره مند است و قطعا نهایت تلاشم را می کنم تا در بهترین فرم و شرایط بدنی باقی بمانم و فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشم.

منتظری در خصوص انتقال بی سر وصدا به ام صلال و اینکه استقلالی ها مدعی بودند، خبری از او ندارند، هم تصریح کرد: پیشنهاد ام صلال از مدت ها پیش مطرح بود و اینطور نبود که با قطری ها پنهانی مذاکره کرده باشم./ش

پژمان رفت...امیدوارم موفق باشه هر جا که هست