کلوپ آبیدلان.

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا گفت : نرگس دهنتو ببند تا عزراییلو نفرستادم سراخت :دی
من با عزراییل رفیخم نافرم.خخخ

خدانگهدار همگی
برو ب سلامت
نچ نمیزنم
میدونید چند وقته کتک نزدم؟؟
آهان نه عید غدیر زدم یکی رو خخخخخ

:biggrin:
خوبه خوبه تمرین کن.خخخ

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
:cry:....................همه بخندن من نخندم

خنده حق مسلم هر دختر آبيدليه يه چيزي بالاتر از انر‍ژي هسته اي! بخند ولي نه به هر قيمتي. برو فيلمهاي چارلي چاپلين رو ببين و ايقد بخند تا جونت دربياد! اگه از مرحوم چارلي چاپلين حالت بهم ميخوره برو قهوه تلخ نگاه كن و ايقد بيشتر بخند تا جونت بيشتر دربياد! اگه از اينم حالت بهم ميخوره بهترين سو‍ژه رو داريم
لنگيا. ايقد بخند بهشون تا هم جون تو دربياد هم جون اونا! من الان بهت كمك ميكنم تا بتوني بخندي يه لحظه صب كن.

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز

خنده حق مسلم هر دختر آبيدليه يه چيزي بالاتر از انر‍ژي هسته اي! بخند ولي نه به هر قيمتي. برو فيلمهاي چارلي چاپلين رو ببين و ايقد بخند تا جونت دربياد! اگه از مرحوم چارلي چاپلين حالت بهم ميخوره برو قهوه تلخ نگاه كن و ايقد بيشتر بخند تا جونت بيشتر دربياد! اگه از اينم حالت بهم ميخوره بهترين سو‍ژه رو داريم
لنگيا. ايقد بخند بهشون تا هم جون تو دربياد هم جون اونا! من الان بهت كمك ميكنم تا بتوني بخندي يه لحظه صب كن.

بابابزرگ بابا شوخیه :cool:

sanijoon

کاربر ممتاز
وای فک کردی واقعا این جوریه؟؟؟؟؟؟؟:surprised:بیخیال :D

بيا دختر كمك كن با هم پرچمو ببريم بالا. اونجا وانستا!

sanijoon

کاربر ممتاز
نمیخام نمیخام من خسته ام:biggrin:

از دست تو دختر! از خنديدن خسته شدي؟! تو دو روز ديگه چجوري ميخاي رخت بشوري، ظرف بشوري، پوشك بچه عوض كني سبزي پاك كني، با جارو دستي جارو كني! و هزار تا كار ديگه! نا سلامتي خير سرش ورزشكارم هست! از صب داره ميخنده ميگه خسته شدم!:surprised::surprised:

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دست تو دختر! از خنديدن خسته شدي؟! تو دو روز ديگه چجوري ميخاي رخت بشوري، ظرف بشوري، پوشك بچه عوض كني سبزي پاك كني، با جارو دستي جارو كني! و هزار تا كار ديگه! نا سلامتي خير سرش ورزشكارم هست! از صب داره ميخنده ميگه خسته شدم!:surprised::surprised:

خو همونشم نمیدونی ک چ قد انرژی میگره ک:biggrin:همسر گرامو کمک میکنم در این اومور :biggrin:

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز