آورین آورین :|
یکی هم من میخوام، جمع نخبه ها جمعه، فقط منو کم داشت
قروبت عزیز ، از شما به من زیاد نوشابه رسیده ، دستت درد نکنه
خب آجی جون چرا می زنی؟؟؟؟؟؟ سلام به روی ماهت..........سلام به روی ما همتون............سلامت کو؟؟؟
ن پ تو گلی مو خارم..........!!!!!!!! چی می خوی واست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟خب آجی جون چرا می زنی؟؟؟؟؟؟ سلام به روی ماهت..........سلام به روی ما همتون............
تو گلي؟؟...نه جان من تو گلي؟؟ درخت!...يه پيام نميتوني برسوني!!
محسن یکی هم ور دار بیار ، تگری باشه
اره جمعمون داره جمع ميشه!
خب آجی جون چرا می زنی؟؟؟؟؟؟ سلام به روی ماهت..........سلام به روی ما همتون............
سلام عزیزووووووووووم من کی زدمت ها؟
.
.
.
.
جمیعا خدانگهدار
ن پ تو گلی مو خارم..........!!!!!!!! چی می خوی واست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟
به من چه مردی خودت بهش بگووووووو هر دفه منو می ندازین وسط ضایم می کنید........
خب آجی جون چرا می زنی؟؟؟؟؟؟ سلام به روی ماهت..........سلام به روی ما همتون............
سلام عزیزووووووووووم من کی زدمت ها؟
واقعا جای تشکر داره نزدی منو آبجی جوننننننننننننننننننن خیلی سپاس گزارم...........خخخخخخخخخخ
داداش تازه اومده بودیم........همش تو اشپز خونه بودی ندیدیمت......... ای بابا خداحافظ
علی یارت......
واقعا جای تشکر داره نزدی منو آبجی جوننننننننننننننننننن خیلی سپاس گزارم...........خخخخخخخخخخ
دوستان حاضر چه فکرای خرابی دارن.........بویی که میاد کار محسنه..........از خودش بپرس.........تازه بقیه هم تجربه دارن.........جای نرگس خالیه وگرنه با اسنایپر ازش اعتراف می گرفت........
سلام عیلکم ورحمته الله وبرکاته.............واااااااااااااای چخبره اینجاااااااا
ی سلااااام کلی به همه آبی جونااااا
خیلی مخلصیم آبجی خانوم............یه چیزی بگو بابا همش اسمایل میزاری........جوووووونم مجید
آخ آخ اخ محسن دلم واسه دخترم تنگ شده.............يا خدا...نرگس نه...با ارپيچي اعتراف ميگرفت
بعـــــــــــــــــله کاملا مشخصه کار کیه!!!نه بابا ما اهل اعتراف گرفتن نیستیم هر کی دوس داره بگه دوس نداره هم که هیچی...
خوبه پس تو هم فهمیدی کار محسنه؟؟؟؟؟؟
قرار بود یکی به من نوشابه آبی بده
بیا آبجی الهام این آب معدنی رو بگیر.......شیش آبیه ضررشم کمتره............خخخخخخ
بچه ها امروز از صبح داغونم
اومدم یکم اینجا روحیم عوض بشه
بچه ها امروز از صبح داغونم
اومدم یکم اینجا روحیم عوض بشه
قضیه چیز خواصی نیست آبجیه محسن باهاش قهره حاضر نیست باهاش حرف بزنه منم این وسط شدم واسطه..........وسلام............بله مشخصه!حالا نمیشه به ما هم بگین قضیه چیه؟؟!!
آجی جون قربونت مثل اینکه یادت رفته ما بچه هیتی بودیماااااااااا نوحه بلدم بخونم بیشتر داغون میشه...........خخخخخخخخخدا نکنه
خو الان عوض میشه واسا
مجید بیا یه دهن بوخون دل آبجیمون وا شه بدو بیا
قضیه چیز خواصی نیست آبجیه محسن باهاش قهره حاضر نیست باهاش حرف بزنه منم این وسط شدم واسطه..........وسلام............
از بس آدم خوبو قابل اعتمادی هستم...........با من قهر نیست با محسن قهره.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12753 |