آمار فرهاد مجیدی در مسابقات استقلال در لیگ برتر | |
|
پیام نوروزی مدیرعامل استقلال/امید دارم در پایان سال 92 هم کام هواداران شیرین باشد | |
|
پیام نوروزی مدیرعامل استقلال/امید دارم در پایان سال 92 هم کام هواداران شیرین باشد
نمیشه اول سال جام رو از دست بدیم و وسط و آخر سال صدر باشیم و بگیم کاممون شیرین بوده ، اگه قهرمان بشیم کاممون شیرین میشه ، اگه نه که هیچی ، مثل سال 91 که مفت مفت جام رو دادیم سپاهان ، آسیا هم حذف شدیم ، الان کام کدوم هوادار شیرینه ؟؟ استقلال باید باید باید قهرمان لیگ بشه
سلام بر آبیاااااااااااااااااااااااااااااااااان
چه خیر؟
راستشو بگین ناقلاها،تا حالا چند تا پسته خوردین؟؟؟
ما که تو اجیلامون پسته هم داریم.ولی بهشون شوک الکتریکی وصل کردیم که هر کی دست زد بلافاصله به دیدار معبود بشتابه
آقا من فوتبالی نیستم.....
یعنی داخلی رو نگاه نمیکنم....
ولی اینو برای شما میزارم.....
.
.
.
.
.
هنرپیشه های بسیاری علاقه خود به استقلال یا پرسپولیس را نشان دادهاند که جمعی از بازیگران قهوه تلخ نیز از این دستهاند. محبوبیت دو تیم استقلال و پرسپولیس باعث شده بسیاری از اهالی هنر و سیاست برای از دست ندادن طرفداران خود هرگز اعلام نکنند که هوادار کدام تیم هستند اما در این بین بسیاری از هنرپیشه ها نیز علنا تیم مورد علاقه خود را معرفی می کنند. جمعی از بازیگران قهوه تلخ نیز در عکسی یادگاری علاقه خود به تیم استقلال را با نشان دادن عدد ۴ – به نشانه پیروزی تیم محبوب خود در ۴ دربی متوالی مقابل پرسپولیس- اعلام کردند.
![]()
مرسی. دستت طلا.
اینجا بچهای آبیدل در خدمتیم.هروقت مطالب جالب از اس اس داشتی بیار بذار.ممنونت.
رفقااااااا کجایین؟
آهای آبیااااااااااااااااااااااااااا...
سلام داداش سعید گل، چه خبر آغا ؟ هنو با شوک الکتریکی از مهموناتونو پذیرایی میکنی؟موووووووو اومدوم
سلام بر تو و بر همه آبیاهای عزیز
سلام داداش سعید گل، چه خبر آغا ؟ هنو با شوک الکتریکی از مهموناتونو پذیرایی میکنی؟![]()
رونمایی از کلیپ آسیایی استقلال | |
| |
|
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |