کلوپ آبیدلان.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر همگی کجایید همتون رو خطین ولی چرا اینجا نیستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب ماجرای گانگستری بوده دیشب آفرین دخترم به خودم رفتی خوشم اومد.............
آخرش چی شد محسن زنده هست یا فاتحه رو بخونیم.............

من هنوز زندم:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
عععععععهههههههه خوب خدا رو شکر
پس هنوز این نرگس روش های کشتن رو درست از من یاد نگرفته که با دولول هم نتونسته بکشتت بزار 2 هفته دیگه باهاش تمرین کنم با اسنایپر از همون شهرشون بین دو تا ابرو تو می زنهههههههه..........

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عععععععهههههههه خوب خدا رو شکر
پس هنوز این نرگس روش های کشتن رو درست از من یاد نگرفته که با دولول هم نتونسته بکشتت بزار 2 هفته دیگه باهاش تمرین کنم با اسنایپر از همون شهرشون بین دو تا ابرو تو می زنهههههههه..........

مجید تو چرا دیگه
هیچکس منو دوست نداره:cry:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آبیدلان عزیز ....... از آشنایی با همگی کلا خوشبختم ............ من خیلی دنبال چنین جایی می گشتم تازه پیدا کردم ............

دکی خانم مهندس همینه دیگه وقتی یه سری به دوستات نمی زنی این میشه دیگههههههههه یه سر به پیج ما می زدی زود تر از این با برو بچه های این کلوپ آشنا می شدی........:biggrin:
من یه عمره میام اینجا و می رم بعد می گی تا حالا از این جا خبر نداشتی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دکی خانم مهندس همینه دیگه وقتی یه سری به دوستات نمی زنی این میشه دیگههههههههه یه سر به پیج ما می زدی زود تر از این با برو بچه های این کلوپ آشنا می شدی........
من یه عمره میام اینجا و می رم بعد می گی تا حالا از این جا خبر نداشتی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:biggrin: ای وای ....... من الان تازه به این چشم آواتورتون توجه کردم ...............
ببخشید ... متاسفانه درگیری و مشغله زیاد نمی رسم بیام سر بزنم ... با عرض شرمندگی زیاد ......

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز