یکی از هوادارن استقلال در هنگام گرفتن عکس یادگاری با محمد رویانیان با نشان دادن عدد4 به نشانه 4 پیروزی پیاپی در دربی به نوعی برای مدیرعامل سرخ پوشان پایتخت کری خواند.
![]()
سلام به همگی
این چه بازی ای بود؟؟ خوب نبودیم ، خیلی از دقایق بازی بی هدف و سردرگم بودیم ، البته چند تا موقعیت پیش اومد که خطرناک ترینشون روی شوت بود ، یه تاکتیک جدید هم شده آوردن امین منوچهری و سانتر از هر جای زمین ، این تیم هنوزم خیلی کار داره
نکونام هنوز خوب نیست ّ، بیگ زاده خیلی ضعیفه ، خط دفاعی هماهنگ نیست و خط حملمون زور نداره ، رحمتی هم نمیدونم کی میخواد روی خروجهاش کار کنه
اما قلعه نویی آخر بازی گفته خیلی خوب بودیم و به70-80% اون چیزهایی که میخواستیم نزدیک شدیم و میتونستیم با اختلاف 3-4 گل ببریم
نمیدونم انگاری من یه بازی دیگه رو میدیدم
تنها جای جالب بازی اونجایی بود که مزدک گفت فقط مونده بود گهر بیاد بالای پرسپولیس که اونم اومد
اره بازی اصلا روح نداشت
دوست داشتم برم تو زمین بیگ زاده رو خفه کنم فقط(من به این خونسردی از دستش کلافه شدم)
آخ گفتی ، اما قلعه نویی نمیدونم با کی لج کرده و ساموئل رو گذاشته رو نیمکت خاک بخوره
استقلال روند امیدوار کننده ای هم نداره متاسفانه، و از روز اول و بازی با آلومینیوم همینطوری بازی کرده
دلم می خواد ولی به خاطر دخترم نمی تونم........میشه ببخشیدش گناه داره. خیلی ترسیده
سلام به همه دوستان از آشنایی با شما خوشحالم کلوپ آبیدلان واقعا اسم جالبی داره .
در مورد بازی واقعا تیم مهره های خوبی داره ولی نمی دونم چرا هماهنگ نیستند بد بازی می کنند .نکو نام خوب کار نمی کنه توقع بیشتری این لیگ ازشون داشتم. نمی دونم.شاید بهتر بشن البته امیدوارم.![]()
محسن میبینم که هستی و نیستی
تشکر میزنی اما حال پیام دادن نداری؟؟
نکنه هنوز نگران توطئه هستی؟
سلام به همه دوستان از آشنایی با شما خوشحالم کلوپ آبیدلان واقعا اسم جالبی داره .
در مورد بازی واقعا تیم مهره های خوبی داره ولی نمی دونم چرا هماهنگ نیستند بد بازی می کنند .نکو نام خوب کار نمی کنه توقع بیشتری این لیگ ازشون داشتم. نمی دونم.شاید بهتر بشن البته امیدوارم.![]()
ها من فعلا در سایه حرکت میکنم
اخه امنیت ندارم اینجا![]()
انشا الله که می بریم ممنونم امیدوارم بچه ها خوب بازی کنن .منم از آشنایی با شما خوشحالم . مرسی.به به یه آبیدل دیگه
خوش اومدی عزیز
ایشالله از همین بازی روز جمعه یهو هماهنگ بشیم و ببریم
از یه سریا مثل نکونام ، توزی ، بیگ زاده و حتی زندی و برهانی توقع بیشتری داریم
امضاتم خیلی قشنگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |