کلوپ آبیدلان.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی چی؟ ا.ن که با سپاهان دو ساله بست.........

نه بابا قراردادشو فسخ کردن نامردا جانواریو تهرانه سپاهان تو ترکیه به جای جانواریو یه بازیکن دیگه گرفتن
کرانچار از تیم گذاشتش کنار
سزارم نامردی کرده رفته با یه تیم عربی قرارداد بسته!!!

matin1366

عضو جدید
و اینک دومین پرسپولیسی ارادتمن به حجازی بعد از من.ایول خوشم اومد ازین حرکتت.مرسی.ناصر خان مال همه ی جامعه ی ورزش بود مرد اخلاق و اسطوره ی تمام نشدنی.روحش شاد.مرسی هم تیمی

خواهش میکنم دوست عزیز و هم تیمی باغیرت.
این وظیفه ماست که از زنده یاد ناصرخان یادی بکنیم.هرچند که همه مسئولان و مردم در زمان حیاتش کم لطفی به ایشان کرده اند.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا قراردادشو فسخ کردن نامردا جانواریو تهرانه سپاهان تو ترکیه به جای جانواریو یه بازیکن دیگه گرفتن
کرانچار از تیم گذاشتش کنار
سزارم نامردی کرده رفته با یه تیم عربی قرارداد بسته!!!

این حق سپاهان نیست با اینکه واسه تهرانی ها خیلی شاخ و شونه می کشن ولی قبول دارم بهترین تیم 10 سال اخیر ایرانه..........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم دوست عزیز و هم تیمی باغیرت.
این وظیفه ماست که از زنده یاد ناصرخان یادی بکنیم.هرچند که همه مسئولان و مردم در زمان حیاتش کم لطفی به ایشان کرده اند.

دست نون درد نکنه که به یاد ناصر خان هستید ولی از من یکی توقع نداشته باشید از این علی دنبه طرفداری کنم......
ان شاا.... 120 سال با لادسر خانوادش باشه........ ولی من یکی دو زار قبولش ندارم حد اقل برای پرسپولیسی ها غیرتی نبوده ...........بیشتر دنبال لفت و لیسه........

matin1366

عضو جدید
داش متین خوش اومدی
ولی بهتر بود این جوری می زدی......... شادی روح ناصر خان صلوات

بابا دمت گرم خیلی آقایی اگه پول مول داری بیا بشو اسپانسر تیم اگه نداری هم تدرکات باشی خوبه ولی به هر حال لازمت داریم داداش.......

سلام پهلوان.
خوب با رنگ سبز نوشتم که یادش همیشه سبز باشه.
درواقع خواستم بگم در همچین مواقعی رنگ برا ما ایرانی ها مهم نیست.برا ما اسطوره و ایرانی بودن مهمه پهلوان

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این حق سپاهان نیست با اینکه واسه تهرانی ها خیلی شاخ و شونه می کشن ولی قبول دارم بهترین تیم 10 سال اخیر ایرانه..........

بهترین تیم 10 سال اخیر نیستن.........
اونا خیلی امکانات و وسرمایه و چیزای دیگه دارن که خیلیا ندارن
همین فولاد نیشابور هر سال (دقیقا نمیدونم 5 میلیارد یا 10 میلیارد )به تیمای مربوط به کارخانه جات ذوب اهن و فولاد مبارکه کمک میکنه اما خود نیشابور از داشتن یه تیم با یه اسپانسر خوب محرومه.........

matin1366

عضو جدید
دست نون درد نکنه که به یاد ناصر خان هستید ولی از من یکی توقع نداشته باشید از این علی دنبه طرفداری کنم......
ان شاا.... 120 سال با لادسر خانوادش باشه........ ولی من یکی دو زار قبولش ندارم حد اقل برای پرسپولیسی ها غیرتی نبوده ...........بیشتر دنبال لفت و لیسه........

پهلوان،راستشو بخوای خودمم زیادی از علی پروین خوشم نمیاد.آخه همیشه سعی داره تیم ها رو به حاشیه بکشونه.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پهلوان.
خوب با رنگ سبز نوشتم که یادش همیشه سبز باشه.
درواقع خواستم بگم در همچین مواقعی رنگ برا ما ایرانی ها مهم نیست.برا ما اسطوره و ایرانی بودن مهمه پهلوان

پهلوان،راستشو بخوای خودمم زیادی از علی پروین خوشم نمیاد.آخه همیشه سعی داره تیم ها رو به حاشیه بکشونه.

داش متین من فکر می کنم اگه یه ذره روت کار کنیم استعداد استقلالی شدن رو داری آخه به نظر میاد ته دلت آبیه......... ولی خودت نمی دونی........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تقریبا دو پام بعد مصدومیتم با دو پا بازی میکنم
پای تخصصیم چپه هرجا دوس داری سانتر کن من هستم!!

خوب حله من از راست می کشم تو تو درست جاگیری کنی حله فقط حواست باشه داداشی من توپام خیلی ضرب داره یه وقت سر نزنی خدایی نکرده اتفاقی برات بیافته.......

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه خبر نداری داداش؟
قراردادشو باشگاه سپاهان فسخ کرد تا بجاش ی بازیکن دیگه بیاره
تازه مصدوم هم شده
داش عماد میشه بگی داری چیکار می کنی پیغام می زاری ولی چراغ خاموش حرکت میکن!!!!!!!!!
می خوای شناسایی نشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب حله من از راست می کشم تو تو درست جاگیری کنی حله فقط حواست باشه داداشی من توپام خیلی ضرب داره یه وقت سر نزنی خدایی نکرده اتفاقی برات بیافته.......

پهلوان جان سانتر کن چرا میخوای شوت کنی اخه!!!!!:surprised:

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
داش عماد میشه بگی داری چیکار می کنی پیغام می زاری ولی چراغ خاموش حرکت میکن!!!!!!!!!
می خوای شناسایی نشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره زیاد بهم گفتن که چراغم خاموشه ولی دلیلشو خودمم نمیدونم
برا خودمم زرد یا نارنجی شده چراغم
نمیدونم چیکاکنم که درس شه

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پای تو چی شده دادش؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منم تو مبارزه رباط پای راستم پاره شده واسه همین خیلی نمی تونم بدوم...........

من کشته مرده فوتبال بودم تو چمن حرفه ای بازی میکردم
بد شانسی اوردم زانوم مصدوم شد رفتم دکتر گفت دیگه بازی نکن
مال خیلی وقت پیشه الان بازی میکنم اما نه زیاد و میترسم تو بازی های سنگین شرکت کنم
اما چند وقت پیش رفتم دکتر گفت پام خوب شده...کلی فیزیوتراپی کردم
تو چرا؟؟چه رشته رزمی فعالیت میکنی داداش کایکو؟؟:D

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودش میگه مصدومیتم جزییه!!!
زانوی پای چپش مصدومه مثل مال من!!!

پای تو چی شده دادش؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منم تو مبارزه رباط پای راستم پاره شده واسه همین خیلی نمی تونم بدوم...........

ای بابا هنوز بازی نکرده کلی مصدوم دادیم
این پزشک تیم کیه که بیاد به داد بازیکنان کلیدی تیم برسه
ما بدون بازیکنان کلیدی نمیتونیم مثل همیشه عالی بازی کنیم
فقط میتونیم ببریم باز طرفدارا گله نکن بگن چرا قشنگ بازی نمیکنین

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خسته نباشید.فک کنم خیلی دیر رسیدم.شزمنده اخلاقه ورزشکاریتون:D

matin1366

عضو جدید
داش متین من فکر می کنم اگه یه ذره روت کار کنیم استعداد استقلالی شدن رو داری آخه به نظر میاد ته دلت آبیه......... ولی خودت نمی دونی........

نه پهلوان،نه
من یه پرسپولیسی هستم.به پرسپولیسی بودنمم افتخار میکنم.ولی زیادی از پروین خوشم نمیاد.گاهی شما هم از بازیکنان یا مربیتون خوشتون نمیاد......

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کشته مرده فوتبال بودم تو چمن حرفه ای بازی میکردم
بد شانسی اوردم زانوم مصدوم شد رفتم دکتر گفت دیگه بازی نکن
مال خیلی وقت پیشه الان بازی میکنم اما نه زیاد و میترسم تو بازی های سنگین شرکت کنم
اما چند وقت پیش رفتم دکتر گفت پام خوب شده...کلی فیزیوتراپی کردم
تو چرا؟؟چه رشته رزمی فعالیت میکنی داداش کایکو؟؟:D
آره داش محسن من جودو کار می کنم من کیو 4 جودو دارم و بقول افرادی که تو باشگاهمون بودن شانس رفتن به تیم ملی رو داشتم چون هم با آرش میر اسمائیلی کار کردم هم استاد برنوس ولی از شانس بد من تو مسابقه ی ماقبل فینال انتخابی باشگاه در شرلیطی که 1 وازای و 1 یوکو از طرف گرفته بودم خواستم مسابقه رو با اقتدار برنده شم یه فن زدم به اسم اوچی گاری فنی هست که خیلی از شما ها هم استفاده می کنین وقتی طرف رو زدم زمین از رو حرصش زانو شو به طرف تو جمع کرد بعد زانوی من زد بیرون و رباط زیر می نیسکم پاره شد.... از اون به بعد یه خورده تنبل شدم و یه خط در میون می رم باشگاه ولی هر وقت که می رم بدنم سری برمی گرده باه حالت ایده آل

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
[QUO
سلام.خسته نباشید.فک کنم خیلی دیر رسیدم.شزمنده اخلاقه ورزشکاریتون:D

اتفاقا نه خیلی هم به موقع رسیدی یکی یه آمپول بیحسی به منو محسن بزنی می ریم واسه نیمه دوم.......
آماده باش که می خوایم با دو مهاجم بازی کنیماااااااااا

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره داش محسن من جودو کار می کنم من کیو 4 جودو دارم و بقول افرادی که تو باشگاهمون بودن شانس رفتن به تیم ملی رو داشتم چون هم با آرش میر اسمائیلی کار کردم هم استاد برنوس ولی از شانس بد من تو مسابقه ی ماقبل فینال انتخابی باشگاه در شرلیطی که 1 وازای و 1 یوکو از طرف گرفته بودم خواستم مسابقه رو با اقتدار برنده شم یه فن زدم به اسم اوچی گاری فنی هست که خیلی از شما ها هم استفاده می کنین وقتی طرف رو زدم زمین از رو حرصش زانو شو به طرف تو جمع کرد بعد زانوی من زد بیرون و رباط زیر می نیسکم پاره شد.... از اون به بعد یه خورده تنبل شدم و یه خط در میون می رم باشگاه ولی هر وقت که می رم بدنم سری برمی گرده باه حالت ایده آل

ایول داداش ایشالا که همیشه سالم باشی
الان اوضاع خوبه؟؟

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[QUO

اتفاقا نه خیلی هم به موقع رسیدی یکی یه آمپول بیحسی به منو محسن بزنی می ریم واسه نیمه دوم.......
آماده باش که می خوایم با دو مهاجم بازی کنیماااااااااا

تیم تهاجمیه تهاجمیه!!!
چهارتا بازیکن داریم تو زمین بعدم میخوایم با دو تا مهاجم بازی کنیم!!!