یعنی چی؟ ا.ن که با سپاهان دو ساله بست.........
نه بابا قراردادشو فسخ کردن نامردا جانواریو تهرانه سپاهان تو ترکیه به جای جانواریو یه بازیکن دیگه گرفتن
کرانچار از تیم گذاشتش کنار
سزارم نامردی کرده رفته با یه تیم عربی قرارداد بسته!!!
و اینک دومین پرسپولیسی ارادتمن به حجازی بعد از من.ایول خوشم اومد ازین حرکتت.مرسی.ناصر خان مال همه ی جامعه ی ورزش بود مرد اخلاق و اسطوره ی تمام نشدنی.روحش شاد.مرسی هم تیمی
نه بابا قراردادشو فسخ کردن نامردا جانواریو تهرانه سپاهان تو ترکیه به جای جانواریو یه بازیکن دیگه گرفتن
کرانچار از تیم گذاشتش کنار
سزارم نامردی کرده رفته با یه تیم عربی قرارداد بسته!!!
خواهش میکنم دوست عزیز و هم تیمی باغیرت.
این وظیفه ماست که از زنده یاد ناصرخان یادی بکنیم.هرچند که همه مسئولان و مردم در زمان حیاتش کم لطفی به ایشان کرده اند.
داش متین خوش اومدی
ولی بهتر بود این جوری می زدی......... شادی روح ناصر خان صلوات
بابا دمت گرم خیلی آقایی اگه پول مول داری بیا بشو اسپانسر تیم اگه نداری هم تدرکات باشی خوبه ولی به هر حال لازمت داریم داداش.......
این حق سپاهان نیست با اینکه واسه تهرانی ها خیلی شاخ و شونه می کشن ولی قبول دارم بهترین تیم 10 سال اخیر ایرانه..........
دست نون درد نکنه که به یاد ناصر خان هستید ولی از من یکی توقع نداشته باشید از این علی دنبه طرفداری کنم......
ان شاا.... 120 سال با لادسر خانوادش باشه........ ولی من یکی دو زار قبولش ندارم حد اقل برای پرسپولیسی ها غیرتی نبوده ...........بیشتر دنبال لفت و لیسه........
داش محسن چپ پایی راست پا بگو می خوام برات سانتر بکشم کجا بفرستم؟
سلام پهلوان.
خوب با رنگ سبز نوشتم که یادش همیشه سبز باشه.
درواقع خواستم بگم در همچین مواقعی رنگ برا ما ایرانی ها مهم نیست.برا ما اسطوره و ایرانی بودن مهمه پهلوان
پهلوان،راستشو بخوای خودمم زیادی از علی پروین خوشم نمیاد.آخه همیشه سعی داره تیم ها رو به حاشیه بکشونه.
من تقریبا دو پام بعد مصدومیتم با دو پا بازی میکنم
پای تخصصیم چپه هرجا دوس داری سانتر کن من هستم!!
مگه خبر نداری داداش؟
قراردادشو باشگاه سپاهان فسخ کرد تا بجاش ی بازیکن دیگه بیاره
تازه مصدوم هم شده
داش عماد میشه بگی داری چیکار می کنی پیغام می زاری ولی چراغ خاموش حرکت میکن!!!!!!!!!مگه خبر نداری داداش؟
قراردادشو باشگاه سپاهان فسخ کرد تا بجاش ی بازیکن دیگه بیاره
تازه مصدوم هم شده
خودش میگه مصدومیتم جزییه!!!
زانوی پای چپش مصدومه مثل مال من!!!
خوب حله من از راست می کشم تو تو درست جاگیری کنی حله فقط حواست باشه داداشی من توپام خیلی ضرب داره یه وقت سر نزنی خدایی نکرده اتفاقی برات بیافته.......
داش عماد میشه بگی داری چیکار می کنی پیغام می زاری ولی چراغ خاموش حرکت میکن!!!!!!!!!
می خوای شناسایی نشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پای تو چی شده دادش؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منم تو مبارزه رباط پای راستم پاره شده واسه همین خیلی نمی تونم بدوم...........
خودش میگه مصدومیتم جزییه!!!
زانوی پای چپش مصدومه مثل مال من!!!
پای تو چی شده دادش؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منم تو مبارزه رباط پای راستم پاره شده واسه همین خیلی نمی تونم بدوم...........
داش متین من فکر می کنم اگه یه ذره روت کار کنیم استعداد استقلالی شدن رو داری آخه به نظر میاد ته دلت آبیه......... ولی خودت نمی دونی........
سلام.خسته نباشید.فک کنم خیلی دیر رسیدم.شزمنده اخلاقه ورزشکاریتون![]()
آره داش محسن من جودو کار می کنم من کیو 4 جودو دارم و بقول افرادی که تو باشگاهمون بودن شانس رفتن به تیم ملی رو داشتم چون هم با آرش میر اسمائیلی کار کردم هم استاد برنوس ولی از شانس بد من تو مسابقه ی ماقبل فینال انتخابی باشگاه در شرلیطی که 1 وازای و 1 یوکو از طرف گرفته بودم خواستم مسابقه رو با اقتدار برنده شم یه فن زدم به اسم اوچی گاری فنی هست که خیلی از شما ها هم استفاده می کنین وقتی طرف رو زدم زمین از رو حرصش زانو شو به طرف تو جمع کرد بعد زانوی من زد بیرون و رباط زیر می نیسکم پاره شد.... از اون به بعد یه خورده تنبل شدم و یه خط در میون می رم باشگاه ولی هر وقت که می رم بدنم سری برمی گرده باه حالت ایده آلمن کشته مرده فوتبال بودم تو چمن حرفه ای بازی میکردم
بد شانسی اوردم زانوم مصدوم شد رفتم دکتر گفت دیگه بازی نکن
مال خیلی وقت پیشه الان بازی میکنم اما نه زیاد و میترسم تو بازی های سنگین شرکت کنم
اما چند وقت پیش رفتم دکتر گفت پام خوب شده...کلی فیزیوتراپی کردم
تو چرا؟؟چه رشته رزمی فعالیت میکنی داداش کایکو؟؟![]()
سلام.خسته نباشید.فک کنم خیلی دیر رسیدم.شزمنده اخلاقه ورزشکاریتون![]()
آره داش محسن من جودو کار می کنم من کیو 4 جودو دارم و بقول افرادی که تو باشگاهمون بودن شانس رفتن به تیم ملی رو داشتم چون هم با آرش میر اسمائیلی کار کردم هم استاد برنوس ولی از شانس بد من تو مسابقه ی ماقبل فینال انتخابی باشگاه در شرلیطی که 1 وازای و 1 یوکو از طرف گرفته بودم خواستم مسابقه رو با اقتدار برنده شم یه فن زدم به اسم اوچی گاری فنی هست که خیلی از شما ها هم استفاده می کنین وقتی طرف رو زدم زمین از رو حرصش زانو شو به طرف تو جمع کرد بعد زانوی من زد بیرون و رباط زیر می نیسکم پاره شد.... از اون به بعد یه خورده تنبل شدم و یه خط در میون می رم باشگاه ولی هر وقت که می رم بدنم سری برمی گرده باه حالت ایده آل
سلام به دوستان استقلالی اینجا چه خبره؟
سلام به دوستان استقلالی اینجا چه خبره؟
[QUO
اتفاقا نه خیلی هم به موقع رسیدی یکی یه آمپول بیحسی به منو محسن بزنی می ریم واسه نیمه دوم.......
آماده باش که می خوایم با دو مهاجم بازی کنیماااااااااا
ممنونم دوست عزیزبه سلام بچه ها یک عضو جدید به جمع ما اضافه شده خیلی خوش امدی مهربان
ایول داداش ایشالا که همیشه سالم باشی
الان اوضاع خوبه؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |