نه نمیدونم
نه نمیدونم
مرسی ایشالا شما هم یه یا علی بگو استارت رو بزن مثل من اخر کار به پت پت نیفتی........خخخخخخخخچقد جالب
ایشالله به خوبی دفاع میکنید تموم میشه راحت میشید ..
به منم بگید اینجا چه خبر بوده
شکر خدا الحمد الله رب العالمین...........ممنون
شما خوبی؟
بابا رضا شیرین 3 سال ازم بزرگتره زنم داره هر دیقه که نمیشه مزاحمش بشم...........وگرنه من که مشکل ندارم گوشیم 24 ساعته فعاله و در حال اس دادنم..........خخخخخروت بشه اس بده خب!!! انگار به کی مبخوای اس بدی ک روت نشه
شبت بخیر ساراجوون .شبتون بخیر بچه ها
شب خوبی داشته باشین
ممنونمرسی
شمام موفق باشید
شبتون بخیر بچه ها
شب خوبی داشته باشین
شبتون بخیر بچه ها
شب خوبی داشته باشین
مرسی ایشالا شما هم یه یا علی بگو استارت رو بزن مثل من اخر کار به پت پت نیفتی........خخخخخخخخ
دیشب یا پیریشب نمی دونم کی رضا داوودی به سعید زنگ می زده صحبت کنن سعید خجالت کشیده جواب نداده.........بعد رضا گفت اگه جواب نده امشب شماره سعید رو میزاره تو امضاش..........خخخخخخخخخ
من منتظر نتیجم........
شکر خدا الحمد الله رب العالمین...........
بابا رضا شیرین 3 سال ازم بزرگتره زنم داره هر دیقه که نمیشه مزاحمش بشم...........وگرنه من که مشکل ندارم گوشیم 24 ساعته فعاله و در حال اس دادنم..........خخخخخ
مرسی ایشالا شما هم یه یا علی بگو استارت رو بزن مثل من اخر کار به پت پت نیفتی........خخخخخخخخ
دیشب یا پیریشب نمی دونم کی رضا داوودی به سعید زنگ می زده صحبت کنن سعید خجالت کشیده جواب نداده.........بعد رضا گفت اگه جواب نده امشب شماره سعید رو میزاره تو امضاش..........خخخخخخخخخ
من منتظر نتیجم........
الان شما چند سالته؟؟ نمدونستم متاهلن !. عیب نداره بلاخره میفهمی چی شده .بابا رضا شیرین 3 سال ازم بزرگتره زنم داره هر دیقه که نمیشه مزاحمش بشم...........وگرنه من که مشکل ندارم گوشیم 24 ساعته فعاله و در حال اس دادنم..........خخخخخ
الان شما چند سالته؟؟ نمدونستم متاهلن !. عیب نداره بلاخره میفهمی چی شده .
خوشبخت باشین . ئه گولت زدن یا گولشون زدی؟!؟( شوخیه )سلام
آره گولم زدن بهم زن دادن...
خوشبخت باشین . ئه گولت زدن یا گولشون زدی؟!؟( شوخیه )
اول منو گول زدن بعدشم مجبور شدیم گولشون بزنیم.....
اول منو گول زدن بعدشم مجبور شدیم گولشون بزنیم.....
عجب پس ازدواج هیجانی داشتین .
هیجانی که خیلی
ولی هنوز به ازدواج نرسیده فعلا عقدیم..
خیلی نوکرم سلا به روی ماهت داش رضا فایل لنگیااااااااا.............نه نشد.........203 بار امتحان کردم نیومد..........سلام چه طوری؟
فیلمو دانلود کردی؟باحال بود؟
از ترس رضا آقتابی نشده............شبت بخیر برو به سلامت............حس و حالش نیست
چه جالب ....
امروز آقا سعید فکر کنم اصلا نیومدن ....
آقا مجید شبتون بخیر
الان شما چند سالته؟؟ نمدونستم متاهلن !. عیب نداره بلاخره میفهمی چی شده .
سلام آقا رضا شبت بخیر
اول مبارک باشه
خوشبخت باشین زیر سایه مولا
پس هنوز کنارت نیست که اینجوری میگی گولت زدن
هنوز عقدین ؟؟آخه همچین آقا مجید گفتن زن داره روم نمیشه . فک کردم الان زیر یه سقف زندگی میکنین .هیجانی که خیلی
ولی هنوز به ازدواج نرسیده فعلا عقدیم..
خیلی نوکرم سلا به روی ماهت داش رضا فایل لنگیااااااااا.............نه نشد.........203 بار امتحان کردم نیومد..........
از ترس رضا آقتابی نشده............شبت بخیر برو به سلامت............
من کوچیک همه بچه ها هستم..........24
علیک سلام
ممنون انشاا..
کی ؟من؟
شایعه درست نکن افتخاریه واسه من...
فک کنم منظورشون اینه خونواده خودش گولش زد ازدواج کنن . ایشون هم رفتن خونواده همسرشون رو.. رو گول زدن که بهشون دختر بدن .سلام آقا رضا شبت بخیر
اول مبارک باشه
خوشبخت باشین زیر سایه مولا
پس هنوز کنارت نیست که اینجوری میگی گولت زدن
هنوز عقدین ؟؟آخه همچین آقا مجید گفتن زن داره روم نمیشه . فک کردم الان زیر یه سقف زندگی میکنین .
هنوز عقدین ؟؟آخه همچین آقا مجید گفتن زن داره روم نمیشه . فک کردم الان زیر یه سقف زندگی میکنین .
کلاغا به گوش وزیر این آقا رضا برسونید که چی پشت سرش گفتن
فک کنم منظورشون اینه خونواده خودش گولش زد ازدواج کنن . ایشون هم رفتن خونواده همسرشون رو.. رو گول زدن که بهشون دختر بدن .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12754 |