میگم این محمد5موسوی هم یه مدته کم پیدا شده آ
سلام هم خو بلد نیستی
نمیدونم والا...
خدا شانس بده...من کم پیدا بشم ی ابم میریزن پشت سرم
اثر سلام بعد از ظهر هنوز مونده![]()
نه بابا.تاپیکو شستن بچه ها
راه اهن چجور تیمیه امسال؟؟؟
سورینت چیه وصل کردن بهش؟؟
پس سلام
فقط میدونم که بابک زنجانی که خیلی مایه داره و پولدار الان همه کاره راه آهن شده ، میخواستن اسمشو عوض کنن کلا بذارن سورینت ، اما بعد شد راه آهن سورینت
خط حمله خوبی نداره اما دفاعش بدک نیست
شیرینی موتور رو نپیچون
---------------------
ببخشید من دوباره دچار فقدان تشکر شدم
سلام به همه ابیدلان از دل جنگل این پممو میذارم بس سرعت و انتن دهی کمه که برا بالا اومدن این صفحه تقریبن 9 مین وقت کشید اما با این حال به عشق استقلال منتظر شدم که بیام بگم پرچممون همیشه بالاست مگه نه رفقا............
شیرینی کجا بود بابا.حلوا باید بدم.الان ی سالو خورده ایه دارمش...سیستم دنده دهیش ریخته بهم قاط زده
سلام به همه ابیدلان از دل جنگل این پممو میذارم بس سرعت و انتن دهی کمه که برا بالا اومدن این صفحه تقریبن 9 مین وقت کشید اما با این حال به عشق استقلال منتظر شدم که بیام بگم پرچممون همیشه بالاست مگه نه رفقا............
یه مو از خرس کندن غنیمته
همون حلوا رو بده بخوریم
اگه از ضرب المثل بالایی ناراحت شدی نخونش جاش اینو بخون : حلوای نقد به از شیرینیه نسیه هست ، حلواتو بخوریم به به![]()
نه بابا ناراحت بشم؟؟ منو نشناختی هنوز
ولی علی قربون بزاق دهنت هنو با ای سنت فرق بین خرس و کفتارو نمیدونی؟؟![]()
ای جنس خراب
چاکر رفیق بابا اواتارتیم خخخخخخ نترس ما خودمون یه پا تارزانیم راسی بازم طبق معمول داشت یادم میرفت علیک سلامبابا دمت گرمسلامتارزان نخورت حواست باشه
دقیقا الان بالای درخت نشستم تو جنگل های شمال تبلت تو دستم دولول روی پام مثلا اومدیم با دوستان اومدیم شکار............ جات خالیسلام کجایی؟؟ جای ما خالی![]()
چاکر رفیق بابا اواتارتیم خخخخخخ نترس ما خودمون یه پا تارزانیم راسی بازم طبق معمول داشت یادم میرفت علیک سلامدقیقا الان بالای درخت نشستم تو جنگل های شمال تبلت تو دستم دولول روی پام مثلا اومدیم با دوستان اومدیم شکار............ جات خالی
چاکر رفیق بابا اواتارتیم خخخخخخ نترس ما خودمون یه پا تارزانیم راسی بازم طبق معمول داشت یادم میرفت علیک سلامدقیقا الان بالای درخت نشستم تو جنگل های شمال تبلت تو دستم دولول روی پام مثلا اومدیم با دوستان اومدیم شکار............ جات خالی
شب شما هم بخیرشب همه ی آبیدلا ب خیر....![]()
![]()
پرچم بالای بالاس .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
علی ی سوال؟
چرا استقلال چند ماهه کلا داره بد بازی میکنه؟ قشنگ بازی نمیکنه.با این همه بازیکن
کلا استقلال از دورانی که مرفاوی برای دفعه دوم اومد تا الان سر جمع 20-25 تا بازی قشنگ داشته و به دل من نشسته ، سالی 5-6 تا
تیم قبلی قلعه نویی بهتر بود ، مرفاوی و مظلومی خیلی محتاط بودن ، قلعه نویی هم محتاط شده ، مربی شجاع باشه و روحیه رو تزریق کنه خیلی تاثیر میذاره
ممنون قربان فردا استقلال چ ساعتی بازی داره؟
یادته چند سال پیشا؟؟ استقلال شده بود تیم دقایق اخر..بازی با ابومسلمو بردیم 3-2..برق شیراز رو هم بردیم که تو ازادی اول افتادیم عقب...عنایتی گل زد رفت طرف تماشاگرا براشون دست به نشونه تاسف تکون داد...عجب استقلالی بودیم
19:30 شروع میشه
ایشالله ببریم
تو این دو سه سال هر بازی استقلال چند نفر یهو افتضاح میشن ، نمیدونم چرا ، این بازی با بوریرام اکبرپور نقش اول بود ... انگاری تیم 11 نفره نیست
ایشالا میبرن....خداروشکر ی بازیو راحت میتونم ببینم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |