کلوپ آبیدلان.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرچم دست کیههههههههههههههههههههههههه

مو اومدوم
داداش پرچم دس این شیر پیره

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عضو پيشين هيئت مديره استقلال با اعلام انصرافش از اسپانسري اين باشگاه گفت: نمي‌شود که ما سرمايه‌گذار باشيم ولي انتخاب هيئت مديره بر عهده وزارت ورزش و جوانان باشد.

مهدي پرهام درباره آخرين مذاکرات با وزارت ورزش و جوانان براي اسپانسري باشگاه استقلال در فصل آينده اظهار داشت: شب گذشته با امير رضا خادم جلسه‌اي برگزار کردم. خادم اعلام کرد ما در استقلال سرمايه‌گذاري کنيم اما تنها از راه لباس و برند استقلال درآمدزايي داشته باشيم.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: تنها يک سال استقلال را در اختيار داريم و نمي‌توانيم از برند آن درآمدزايي داشته باشيم. از طرفي وزارت ورزش خواستار حضور 9 نفر در هيئت مديره استقلال است که از اين 9 نفر، 7 نفر آن برعهده خودشان باشد. من هم به خادم گفتم که بايد 5 نفر از اعضاي هيئت مديره بر عهده من باشد.

عضو پيشين هيئت مديره استقلال عنوان کرد: خادم در پايان جلسه اعلام کرد که شرايط وزارت ورزش براي واگذاري استقلال به اين شکل است و من نيز با توجه به شرايط از اسپانسري استقلال انصراف دادم.

پرهام در پايان گفت: نمي‌شود که ما سرمايه‌گذار باشيم ولي انتخاب هيئت مديره برعهده وزارت ورزش باشد. دو نفر ديگر به نام‌هاي شفيع‌زاده و سيروس محجوب هم قصد سرمايه‌گذاري در استقلال را داشتند اما با شرايط وزارت ورزش منصرف شدند. وزارت ورزش پس از انصرافم از اسپانسري پيشنهاد عضويت در هيئت مديره استقلال را داد که آن را نپذيرفتم.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]واکنش افشارزاده به شایعه مربیگری فرهاد مجیدی در استقلال[/h] ورزش > لیگ برتر - بهرام افشارزاده گزینه اصلی مدیر عاملی استقلال است. او در واکنش به این مسئله می گوید: «صحبت هایی با من شده اما هنوز دو دل هستم.»
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در روزهای گذشته نام بهرام افشارزاده دبیر کل سابق کمیته ملی المپیک به عنوان گزینه اصلی مدیر عاملی استقلال مطرح شد. این در حالی است که او رابطه بسیار خوبی با وزیر ورزش دارد و همین مسئله او را به جانشینی علی فتح الله زاده نزدیک کرده است. البته افشارزاده هنوز برای پذیرش این مسئولیت زیر بار نرفته و «بله» را نگفته است. با این وجود از حالا گمانه زنی ها در مورد ترکیب جدید کادر فنی استقلال در صورت مدیر عاملی بهرام افشارزاده آغاز شده است. بعضی از رسانه ها از دیدار افشارزاده و فرهاد مجیدی خبر داده‌اند و شماره 7 سابق آبی پوشان را به عنوان سرمربی فصل بعد استقلال معرفی کرده‌اند. این در شرایطی است که وضعیت هیئت مدیره استقلال برای فصل آینده هنوز مشخص نشده است. بهرام افشارزاده در واکنش به این شایعات به خبرآنلاین می گوید: «برای مدیر عاملی استقلال صحبت هایی با من شده اما هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام و دو دل هستم. نمی‌دانم این شایعات از کجا می آید. دوستی من و امیر قلعه نویی 20 سال است و هنوز با درباره استقلال با کسی دیدار نداشته ام.»
حالا باید دید که در روزهای آینده ترکیب نهایی هیئت مدیره استقلال چگونه خواهد شد و چه کسی به عنوان جانشین علی فتح الله زاده انتخاب می شود.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] امید ابراهیمی به جای شجاع خلیل زاده در استقلال![/h] امیر قلعه نویی سرمربی استقلال روی حضور دو بازیکن جوان سپاهانی در تیمش حساب باز کرده است اما گویا توافقات نهایی با امید ابراهیمی انجام شده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، و به نقل از یک منبع آگاه ، سرمربی استقلال نام دو بازیکن سپاهان را در فهرست خود قرار داد اما در خصوص حضور این دو بازیکن به نتیجه ایده آل دست پیدا نکرده است زیرا خلیل شجاع زاده که در فهرست وی قرار داد از پرسپولیس و یک تیم قطری پیشنهاد دارد و احتمال حضورش در تیم استقلال بسیار کم است اما در خصوص امید ابراهیمی توافقاتی حاصل شده است و خیال قلعه نویی تا حدود آسوده است زیرا این بازیکن قصد ماندن در سپاهان را ندارد و احتمال حضورش در استقلال زیاد است زیرا مذاکرات ابتدایی در این مورد انجام شده است و ابراهیمی نیز تمایل زیادی برای حضور در استقلال دارد.

شایان ذکر است: اعلام شده است که پیش از این سرمربی استقلال توانسته است نظر مثبت یعقوب کریمی را برای آبی‌پوشان جلب کند.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]۲ پیشنهاد لیگ برتر به مهاجم استقلال[/h] [h=3]مهاجم استقلال با دو پیشنهاد تیم‌های لیگ برتری مواجه شده است و قصد دارد به یکی از آنها جواب مثبت بدهد.[/h] به گزارش نماینده به نقل از جام، ساعتی پیش خبری کار کردیم در خصوص محمد قاضی که پس از پرس و جو از مسئولان استقلال و سرمربی استقلال به این نتیجه رسیده که در لیست سیاه قلعه نویی قرار دارد.

قاضی که در این فصل یازده گل برای این تیم به ثمر رسانده، با پیشنهاد دو تیم لیگ برتری روبه‌رو شده است. این بازیکن از تیم‌های سپاهان و تراکتورسازی تبریز پیشنهاد دارد ولی هنوز پاسخی به این پیشنهادها نداده است.

ظاهرا کرانچار به جای محمد غلامی، روی محمد قاضی حساب باز کرده و از سویی تراکتورسازی که می‌داند امسال کریم انصاری‌فرد از این تیم جدا می‌شود می‌خواهد قاضی را به جای این مهاجم به خدمت بگیرد.

به نظر می رسد جدایی قاضی از استقلال قطعی است

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هادی عقیلی، مدافع تیم سپاهان در شرایط خاص از تیم خود جدا شد و حتی عنوان می‌شود که با مسئولین این تیم تسویه حساب کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از یک مقام آگاه، هادی عقیلی که به تیم ملی نیز دعوت نشد و به مانند علی کریمی و مهدی رحمتی از تیم ملی دور ماند، در شرایط خاص قرار گرفته است زیرا وی در سپاهان به فوتبال خود ادامه نمی‌دهد و حضور در این تیم را در برنامه فوتبالی خود ندارد و به همین دلیل وی راهی تهران می‌شود تا پیشنهاد استقلال را مورد بررسی کامل قرار داده و تصمیم ایده آلی رااتخاذ کند .

گفتنی است: این مدافع چندی پیش با امیر قلعه نویی برای حضور در این تیم مذاکراتی را انجام داد اما همه چیز به پس ازجدایی قطعی وی از سپاهان موکول شد و به همین دلیل در حال حاضر بحث حضور وی در استقلال به صورت جدی پیگیری می شود تا این بازیکن با شرایط خاص تصمیم گیری کند.

شایان ذکر است: ارتباط وی با سرمربی استقلال ایده آل است و این موضوع عاملی است که وی را به استقلال نزدیک می کند زیرا وی جدی‌ترین گزینه خط دفاعی استقلال است.