کلوپ آبیدلان.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه اون وقتا اونا دختر بودن اینا نه اینکه فرشتن.......عادت ندارن دست به سیاه و سفید بزن.....همه کارا رو مردا میکنن........آخرشم فک میکنن خودشون با عصای جادویی همه چیز رو راست و ریس کردن.........:mad:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
آخه اون وقتا اونا دختر بودن اینا نه اینکه فرشتن.......عادت ندارن دست به سیاه و سفید بزن.....همه کارا رو مردا میکنن........آخرشم فک میکنن خودشون با عصای جادویی همه چیز رو راست و ریس کردن.........:mad:

فک نمیکنن مطمئنا...:cool:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلن بنازم دخترای زمان ما ...
نه دخترای این دوره زمونه میخوای بری خواستگاریش حالا به شوخی هم باشه حواست باشه من ظرف نمیشورما من لباس نمیشوورما گفته باشم باید قرارداد ببندی با یهآشپزخونه بیرون بر که بیان ظهر و شب تحویل بدن در خونه ..خو کسی نیست بگه لامصب نصف این کارا که دستگاه میکنه .. برا بچه بزرگ کردن هم باید پرستار بگیریم ....

ولی مرد تو وظیفته بری سر کار پول بیاری وظیفته همه چی رو فراهم کنی من بگیرم و بخوابم تا دو کلمه هم حرف بزنی ....الان دیگه باید دو شیفت کار کنی تا پول عل گونه و پرتز بینی و.و.و.و رو فراهم کنی زن بگری که چی مگه بیکاریم :D

به سلامتی همه آبیدلان

آبیته

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
نه دخترای این دوره زمونه میخوای بری خواستگاریش حالا به شوخی هم باشه حواست باشه من ظرف نمیشورما من لباس نمیشوورما گفته باشم باید قرارداد ببندی با یهآشپزخونه بیرون بر که بیان ظهر و شب تحویل بدن در خونه ..خو کسی نیست بگه لامصب نصف این کارا که دستگاه میکنه .. برا بچه بزرگ کردن هم باید پرستار بگیریم ....

ولی مرد تو وظیفته بری سر کار پول بیاری وظیفته همه چی رو فراهم کنی من بگیرم و بخوابم تا دو کلمه هم حرف بزنی ....الان دیگه باید دو شیفت کار کنی تا پول عل گونه و پرتز بینی و.و.و.و رو فراهم کنی زن بگری که چی مگه بیکاریم :D

به سلامتی همه آبیدلان

آبیته

پس چی مرد وظیفشه....خانوما هیچ وظیفه ای ندارن....بعله...:smile:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز

به سلامتی همه آبیدلان

آبیته
احسنت......تک تیر.........یییییییی:biggrin:
تازه چند وقت دیگم توقع دارن خود مرد بچه دارم بشه.........حالا وایسا و نگاه کن........دیگه اون موقست که بهتره قابشون کنی بزنی شون به دیوار تا ازدواج کنی......خخخخخخ

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
الان داشتی جمله منو واس خودت زمزمه میکردی یادت نره؟!
ولی من گفتم واس خودتم نریختی واسه من حتما بریز :d
واس خودم میریزم واس تو ام نمیریزم..:cool:
پس بشین که اومدن

ترشی سرای فاطی:w15::w15::w15:

ادم الان بترشه بهتره تا ازدواج کنه...مردم مردای قدیم یه جنمی چیزی داشتن نه مردای الان که دوس دارن شبیه دخترا باش...والا..:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بشین که اومدن

ترشی سرای فاطی:w15::w15::w15:
نبابا وایسا بره خونه شوور.......همچین شوشوش ادبش کنه که جلوش سجده هم بکنه........
قابل توجه فاطمه خانم..........
رسول الله می فرماید:اگر برای خدا شرک محسوب نمی شد بر زن واجب می کردم به همسرش سجده کند.........حالا برو بجون پیغمبر دعا کن...........:)

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
نبابا وایسا بره خونه شوور.......همچین شوشوش ادبش کنه که جلوش سجده هم بکنه........
قابل توجه فاطمه خانم..........
رسول الله می فرماید:اگر برای خدا شرک محسوب نمی شد بر زن واجب می کردم به همسرش سجده کند.........حالا برو بجون پیغمبر دعا کن...........:)
زهی خیال باطل...:biggrin:
اینو پیامبر نگفته این اقایون که تو توهمن گفتن...قابل توجه شما..
:cool:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

ادم الان بترشه بهتره تا ازدواج کنه...مردم مردای قدیم یه جنمی چیزی داشتن نه مردای الان که دوس دارن شبیه دخترا باش...والا..
ما که حالمون از اون نرها بهم میخوره نگید مردا ،همین دخترا دنبالشونن ...همین دخترا از این تریپا خوششون میاد که اونا خودشون و اینجور میکنن .... من که میگم بذارصد سال سیاه نگاه نکنن ولی خودم و اینجور نمیکنن...
البته همه خانوما و آقایون و مد نظرم نیست
:D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
ما که حالمون از اون مردا بهم میخوره همین دخترا دنبالشونن ...همین دخترا از این تریپا خوششون میاد که اونا خودشون و اینجور میکنن .... من که میگم بذارصد سال سیاه نگاه نکنن ولی خودم و اینجور نمیکنن...
البته همه خانوما و آقایون و مد نظرم نیست
:D
من که از اینا بدم میاد...
کی گفته دخترا خوششون میاد دخترا حالشون از این مه ظاهر مردا به هم میخوره..:D

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

ادم الان بترشه بهتره تا ازدواج کنه...مردم مردای قدیم یه جنمی چیزی داشتن نه مردای الان که دوس دارن شبیه دخترا باشن...والا..:D

بگو بلد نیستم خودتو راحت کن:d

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
زهی خیال باطل...:biggrin:
اینو پیامبر نگفته این اقایون که تو توهمن گفتن...قابل توجه شما..
:cool:
ببین من چه روزی گفتم.......اتفاقا شماهایی که الان این جوری هستید دو روز دیگه بدنرید..........ببین ببین شک نکن........خخخخخخ خودم یکشو دارم..........یییییییی:biggrin:
چرا خودش گفته من میدونم.......سند روایتو بیارم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از اینا بدم میاد...
کی گفته دخترا خوششون میاد دخترا حالشون از این مه ظاهر مردا به هم میخوره..
ولی خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن منظورم با شما اصلن نیست دارم کلی میگم ...ببین حرفم درست هست یا نه ...خدا وکیلی هر وقت یه تاپیکی زده شده دخترا اومدن گفتن وی این چه پسرایی ..اصلن بوی مردی ندارن فلانن فلانن بعضی آقایون هستن صداشون و مثل دخترا میکنن و.و.و. تعداد کاربرای سایت هم توجه داشته باشین .... پس این موجودات که کنار این آقایون راه میرن یا تو ماشین کنارشون نشستن از مریخ اومدن من همیشه برای جای سوال بوده این ..از این ور تو سایتا همه ازشون متنفرن بعد تو شهر که میری وا مصیبتا :D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
ولی خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن منظورم با شما اصلن نیست دارم کلی میگم ...ببین حرفم درست هست یا نه ...خدا وکیلی هر وقت یه تاپیکی زده شده دخترا اومدن گفتن وی این چه پسرایی ..اصلن بوی مردی ندارن فلانن فلانن بعضی آقایون هستن صداشون و مثل دخترا میکنن و.و.و. تعداد کاربرای سایت هم توجه داشته باشین .... پس این موجودات که کنار این آقایون راه میرن یا تو ماشین کنارشون نشستن از مریخ اومدن من همیشه برای جای سوال بوده این ..از این ور تو سایتا همه ازشون متنفرن بعد تو شهر که میری وا مصیبتا :D

مجبورن میفهمی..:biggrin:

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز

من همیشه گفتم اقایون گلن:D