الان برو نون بگیر میخوام صبحونه بخورم گشنمه![]()
چسب همین الان میرم.

الان برو نون بگیر میخوام صبحونه بخورم گشنمه![]()
آخه اون وقتا اونا دختر بودن اینا نه اینکه فرشتن.......عادت ندارن دست به سیاه و سفید بزن.....همه کارا رو مردا میکنن........آخرشم فک میکنن خودشون با عصای جادویی همه چیز رو راست و ریس کردن.........![]()
تچکر همین کافیه![]()
کلن بنازم دخترای زمان ما ...
نه دخترای این دوره زمونه میخوای بری خواستگاریش حالا به شوخی هم باشه حواست باشه من ظرف نمیشورما من لباس نمیشوورما گفته باشم باید قرارداد ببندی با یهآشپزخونه بیرون بر که بیان ظهر و شب تحویل بدن در خونه ..خو کسی نیست بگه لامصب نصف این کارا که دستگاه میکنه .. برا بچه بزرگ کردن هم باید پرستار بگیریم ....
ولی مرد تو وظیفته بری سر کار پول بیاری وظیفته همه چی رو فراهم کنی من بگیرم و بخوابم تا دو کلمه هم حرف بزنی ....الان دیگه باید دو شیفت کار کنی تا پول عل گونه و پرتز بینی و.و.و.و رو فراهم کنی زن بگری که چی مگه بیکاریم
به سلامتی همه آبیدلان
آبیته
واس خودت ریختی واس منم بریز...با شوکولات تلخ بیار واسم..![]()
پس چی مرد وظیفشه....خانوما هیچ وظیفه ای ندارن....بعله...![]()
احسنت......تک تیر.........ییییییییکلن بنازم دخترای زمان ما ...
نه دخترای این دوره زمونه میخوای بری خواستگاریش حالا به شوخی هم باشه حواست باشه من ظرف نمیشورما من لباس نمیشوورما گفته باشم باید قرارداد ببندی با یهآشپزخونه بیرون بر که بیان ظهر و شب تحویل بدن در خونه ..خو کسی نیست بگه لامصب نصف این کارا که دستگاه میکنه .. برا بچه بزرگ کردن هم باید پرستار بگیریم ....
ولی مرد تو وظیفته بری سر کار پول بیاری وظیفته همه چی رو فراهم کنی من بگیرم و بخوابم تا دو کلمه هم حرف بزنی ....الان دیگه باید دو شیفت کار کنی تا پول عل گونه و پرتز بینی و.و.و.و رو فراهم کنی زن بگری که چی مگه بیکاریم
به سلامتی همه آبیدلان
آبیته
واس خودم میریزم واس تو ام نمیریزم..الان داشتی جمله منو واس خودت زمزمه میکردی یادت نره؟!
ولی من گفتم واس خودتم نریختی واسه من حتما بریز![]()
پس بشین که اومدن
ترشی سرای فاطی![]()
نبابا وایسا بره خونه شوور.......همچین شوشوش ادبش کنه که جلوش سجده هم بکنه........پس بشین که اومدن
ترشی سرای فاطی![]()
زهی خیال باطل...نبابا وایسا بره خونه شوور.......همچین شوشوش ادبش کنه که جلوش سجده هم بکنه........
قابل توجه فاطمه خانم..........
رسول الله می فرماید:اگر برای خدا شرک محسوب نمی شد بر زن واجب می کردم به همسرش سجده کند.........حالا برو بجون پیغمبر دعا کن...........![]()
ما که حالمون از اون نرها بهم میخوره نگید مردا ،همین دخترا دنبالشونن ...همین دخترا از این تریپا خوششون میاد که اونا خودشون و اینجور میکنن .... من که میگم بذارصد سال سیاه نگاه نکنن ولی خودم و اینجور نمیکنن...واس خودم میریزم واس تو ام نمیریزم..
ادم الان بترشه بهتره تا ازدواج کنه...مردم مردای قدیم یه جنمی چیزی داشتن نه مردای الان که دوس دارن شبیه دخترا باش...والا..
من که از اینا بدم میاد...ما که حالمون از اون مردا بهم میخوره همین دخترا دنبالشونن ...همین دخترا از این تریپا خوششون میاد که اونا خودشون و اینجور میکنن .... من که میگم بذارصد سال سیاه نگاه نکنن ولی خودم و اینجور نمیکنن...
البته همه خانوما و آقایون و مد نظرم نیست
![]()
واس خودم میریزم واس تو ام نمیریزم..
ادم الان بترشه بهتره تا ازدواج کنه...مردم مردای قدیم یه جنمی چیزی داشتن نه مردای الان که دوس دارن شبیه دخترا باشن...والا..![]()
ببین من چه روزی گفتم.......اتفاقا شماهایی که الان این جوری هستید دو روز دیگه بدنرید..........ببین ببین شک نکن........خخخخخخ خودم یکشو دارم..........ییییییییزهی خیال باطل...
اینو پیامبر نگفته این اقایون که تو توهمن گفتن...قابل توجه شما..![]()
ولی خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن منظورم با شما اصلن نیست دارم کلی میگم ...ببین حرفم درست هست یا نه ...خدا وکیلی هر وقت یه تاپیکی زده شده دخترا اومدن گفتن وی این چه پسرایی ..اصلن بوی مردی ندارن فلانن فلانن بعضی آقایون هستن صداشون و مثل دخترا میکنن و.و.و. تعداد کاربرای سایت هم توجه داشته باشین .... پس این موجودات که کنار این آقایون راه میرن یا تو ماشین کنارشون نشستن از مریخ اومدن من همیشه برای جای سوال بوده این ..از این ور تو سایتا همه ازشون متنفرن بعد تو شهر که میری وا مصیبتامن که از اینا بدم میاد...
کی گفته دخترا خوششون میاد دخترا حالشون از این مه ظاهر مردا به هم میخوره..
ولی خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن منظورم با شما اصلن نیست دارم کلی میگم ...ببین حرفم درست هست یا نه ...خدا وکیلی هر وقت یه تاپیکی زده شده دخترا اومدن گفتن وی این چه پسرایی ..اصلن بوی مردی ندارن فلانن فلانن بعضی آقایون هستن صداشون و مثل دخترا میکنن و.و.و. تعداد کاربرای سایت هم توجه داشته باشین .... پس این موجودات که کنار این آقایون راه میرن یا تو ماشین کنارشون نشستن از مریخ اومدن من همیشه برای جای سوال بوده این ..از این ور تو سایتا همه ازشون متنفرن بعد تو شهر که میری وا مصیبتا![]()
خوب بحث مختومه اعلام میشه ...![]()
خوب یک خانوم به نماینده از همه خانومها قبول کردنههههههههههههههههه
من اعتراض دارم اقا![]()
ولی خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن منظورم با شما اصلن نیست دارم کلی میگم ...ببین حرفم درست هست یا نه ...خدا وکیلی هر وقت یه تاپیکی زده شده دخترا اومدن گفتن وی این چه پسرایی ..اصلن بوی مردی ندارن فلانن فلانن بعضی آقایون هستن صداشون و مثل دخترا میکنن و.و.و. تعداد کاربرای سایت هم توجه داشته باشین .... پس این موجودات که کنار این آقایون راه میرن یا تو ماشین کنارشون نشستن از مریخ اومدن من همیشه برای جای سوال بوده این ..از این ور تو سایتا همه ازشون متنفرن بعد تو شهر که میری وا مصیبتا![]()
من همیشه گفتم اقایون گلن![]()
فاطییییییییییییییی کوشی؟خوب یک خانوم به نماینده از همه خانومها قبول کرد![]()
این که صد در صد خانوما گل نیستن برا این آبمون تو یه جوب نمیرهمن همیشه گفتم اقایون گلن
فاطی رفت به حرفام فکر کنه اصلن یه وضعی
فاطییییییییییییییی کوشی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |