کلوپ آبیدلان.

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
آقا 1 سوال؟؟؟؟نه ببخشید خانم 1 سوال؟؟؟؟؟؟
توکه انقد به این کچل درحال غسل کردن تو فنجان چایی علاقه داری چرا نمیزاریش تو امضات هم خیال خودتو راحت کنی همه بخشی از جامعه مهندسی رو؟؟؟؟؟خخخخخخخ!!!!!!!!

من خیالم راحته اما نمیخوام خیال جامعه مهندسین رو راحت کنم ....:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارمولکه بالدارم مگه داریم؟؟؟:Dنه یه کم ولوم بده...

آره دیگه حالا خوبه برات عکس متحرکشو گذاشتماااااااااااااااا............
آخه تو کروات بلدی که وولو بدم؟؟؟؟؟آوار نمی خونه وااااااا.........فقط قرش تو مایه بندریه وگرنه اهنگشو نمیفهمی........یییییییی:D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
آرهکلا تحریفی هستی نه تعریفی........خخخخخخخ
عه خوب شد گفتی جمعس فرداباید بریم سرکار............خب نمیشد تقویم گویا نباشی؟؟؟؟داشتیم خوش میگذروندیمااااااا........اه اه اه........
نخیرم ازخداشم باشه کسی که میره خاسگاری آبجی سمیرای من.........آهای سمیرا بیا ببین چه دفاعی دارم میکنم ازت.........سیستم5-4-1 چیدم برات بیا حالشو ببر........خخخخخخخ
تحریفی ینی چی؟؟؟:redface:
کی جلوتو گرفته خوش بگذرون بد بگذرون به من چه...:D
دفاع الکیه دیگه..

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه تو کروات بلدی که وولو بدم؟؟؟؟؟آوار نمی خونه وااااااا.........فقط قرش تو مایه بندریه وگرنه اهنگشو نمیفهمی........یییییییی:D

بر چشم بد لعنت

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیالم راحته اما نمیخوام خیال جامعه مهندسین رو راحت کنم ....:D

آخه دیدم تو امضا داری بیزینس میکنی گفتم این شکلکرم بزاری مردم میان خریدو فروش یه نون و نوایی هم به جامعه مهندسی میدی.........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر چشم بد لعنت

بشمااااارررررر................
سلام بر سعیدی از حنس پلی اتیلنت ترفتالات ملقب به پت خودمونیا میگن پلیمر.......هاهاهاهاها
تحریفی ینی چی؟؟؟:redface:
کی جلوتو گرفته خوش بگذرون بد بگذرون به من چه...:D
دفاع الکیه دیگه..

تحریف دیگه بابا........یعنی دست بردن تو چیزی.........
استغفرالهه.........حیف که نمی شه جوابتو بدم وگرنه دقیق میگفتم........خخخخخخ
نخیرم سیستم محبوب منه.......حالا ببین تو جام جهانی همه بازیا با این سیستمیم.........

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
نه فقط تو بلدی....پس چرا گفتی خوانندست؟؟؟؟
آخه دیدم تو امضا داری بیزینس میکنی گفتم این شکلکرم بزاری مردم میان خریدو فروش یه نون و نوایی هم به جامعه مهندسی میدی.........

دارم بیزینس میکنم؟؟؟؟ینی چی اونوقت؟؟؟:razz:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه فقط تو بلدی....پس چرا گفتی خوانندست؟؟؟؟

ننننننن.منم بلد نیستم.........خخخخخخخخ
چون دوس داشتم........ییییییی
دارم بیزینس میکنم؟؟؟؟ینی چی اونوقت؟؟؟:razz:

آخه میگی از این فروشنده بی زارم از اون فورشنده بازارم........خب آدم فک یکنه می خوای تجارت راه بندازی.......
ولی دور از شوخی امضات پرمفهمون مرسی.......فک کنم مال شریعتی باشه دیگه؟؟؟؟

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرح پیشنهادی خارجی‌ها برای لباس تیم ملی‌ایران

به گزارش
عرش نیوز, در فاصله ۹۹ روز به آغاز رقابت های جام جهانی فوتبال، بسیاری از تیم های حاضر در این جام، لباس های ویژه خود برای آن را معرفی کرده اند. در شرایطی که بیشتر این طرح ها بسیار ساده و کلاسیک هستند، یک فرد خلاق در فضای مجازی ۳۲ طرح پیشنهادی خود را برای ۳۲ تیم حاضر در این جام – از جمله کشورمان- به نمایش گذاشته است.

منبع:بانک ورزش

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم فاطی عدس و کلم قروقاطی شب بخیر.........از آشنایی تون خوشبختم.........میدونم شمام سعادتی نسییتون شد در برابرم زانوی تلمز زدید ایشالا شبای دیگه بیشتر مستفیض بشید.......ان شالله تعالی........
ولعنت بر آن سعیدی که اومد یه تفی انداختو رفت........شب بخیر نکبت.......یییییی
سی یو لیتر آل........
یاعلی مشد

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
آخه میگی از این فروشنده بی زارم از اون فورشنده بازارم........خب آدم فک یکنه می خوای تجارت راه بندازی.......
ولی دور از شوخی امضات پرمفهمون مرسی.......فک کنم مال شریعتی باشه دیگه؟؟؟؟
از تجارتم بدم نمیاد....
مقسی....نه نیست...صادق هدایت....

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزی قهرمانِ بوکس به یه کافی شاپ میره و یه قهوه از نوعِ مرغوب سفارش می ده؛ زمانی که گارسون سفارش رو میاره سرِ میز ؛ قهرمان یادش میافته که دستهاشو نشسته و باید بره دستشویی! ولی از ترسِ اینکه کسی قهوه اش رو نخوره نمیتونسته میزش رو رها کنه!
تصمیم میگیره که این یادداشت رو کناره قهوه اش بذاره.."این قهوه مالِ منه امضا: قهرمانِ بوکسِ جهان"
وقتی که برمیگرده میبینه که قهوه اش رو خوردن و کنارش این نوشته رو گذاشتن"قهوه ات رو خوردم امضا : قهرمانِ جودویِ جهان"

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه آبیدلا
برای مادربزرگم دعا کنین
حالش خوب نیست امیدی هم به موندنش نیست:cry:
فقط دعا کنید زجر نکشه
:crying2:

ان شاءالله به حق حضرت زهرا(س) اگه راهی برای موندنش هست،سایش بالا سرتون بمونه و اگه حالا دکترا کلا قطع امید کردن،با خود حضرت زهرا(س) باشه اون دنیا.ولی باز ایشالا که میمونن پیشتون.خدا قادر بی همتاست
یکی از بستگان ما هم دو روز پیش فوت کرد.دیروز خاکش کردن.دوستان اگه خواستن فاتحه ای برای شادی روحش بفرستن

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ان شاءالله به حق حضرت زهرا(س) اگه راهی برای موندنش هست،سایش بالا سرتون بمونه و اگه حالا دکترا کلا قطع امید کردن،با خود حضرت زهرا(س) باشه اون دنیا.ولی باز ایشالا که میمونن پیشتون.خدا قادر بی همتاست
یکی از بستگان ما هم دو روز پیش فوت کرد.دیروز خاکش کردن.دوستان اگه خواستن فاتحه ای برای شادی روحش بفرستن

مرسی داداش سعید امید ما هم به خداست
خدا رحمتش کنه بجاش شما 120 سال عمر کنی

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هافبک ملی پوش تیم فوتبال استقلال گفت:هواداران و مسئولان باشگاه حق ندارند از من ناراحت باشند چون خودشان از من می خواستند با پای مصدوم بازی کنم.

مردم می گفتند بی غیرت ولی ما از آنها انتظار داریم.زمانی که تیم بازی مهم دارد و 500 نفر در ورزشگاه است آن زمان از استقلال و بازیکنان حمایت کنند نه اینکه فقط در بازی با تیم های عربی که همه روی آنها حساس هستند به ورزشگاه بیایند.در بازی پرسپولیس و صبا نزدیک به 25 هزار نفر در ورزشگاه بودند. درست است که ما استقلال هستیم و انتظار هواداران ما بالا است اما این درست نیست که به ما اهانت شود. تیم ما در کورس است و تلاش می کنیم مثل سال گذشته که تا 4 تیم برتر آسیا رفتیم امسال هم خوب نتیجه بگیریم و ان شاالله این اتفاق می افتد ولی از همین جا می گویم سال آینده باید استقلال تقویت شود و تغییرات زیادی در این تیم لازم است.