من باید بیستم پایان نامم رو دفاع کنم. اصن دوس ندارم به سایت دیگه ای وابسته بشم. اون سایت هم فک میکنم دوز وابستگیش بالا باشهمنم خیلی وقت بود بازی نکرده بودم ، این چند روز تو سایت کلی بازی کردم جاتون خالی آی باختما ....
خدافظ الناز

من باید بیستم پایان نامم رو دفاع کنم. اصن دوس ندارم به سایت دیگه ای وابسته بشم. اون سایت هم فک میکنم دوز وابستگیش بالا باشهمنم خیلی وقت بود بازی نکرده بودم ، این چند روز تو سایت کلی بازی کردم جاتون خالی آی باختما ....
خدافظ الناز
سلام بر بروبچون استقلالی![]()
دارم ، کامپیوتر خیلی قویه ، همونا بهترن، 2-3 بارم بردم ، حالا کم کم پیشرفت میکنم
![]()
سلام بر بروبچون استقلالی![]()
من باید بیستم پایان نامم رو دفاع کنم. اصن دوس ندارم به سایت دیگه ای وابسته بشم. اون سایت هم فک میکنم دوز وابستگیش بالا باشه![]()
سلام محمد
توام شطرنج بلدی نیستی ، میدونم
آره. واسه چی میخوای بری پیش استاد؟بیستم اسفند؟؟ یا خدا من فردا میخوام برم پیش استادم ، با دو نفر دیگه قرار گذاشتیم همزمان بریم غر و غر کردنش تقسیم بر سه بشه بتونیم تحمل کنیم ...
ایشالله موفق باشی
آره. واسه چی میخوای بری پیش استاد؟
راستی از سعید خرخون خیر ندارین. کنکورشو چجوری داد؟
این تاپیکشهسلام داش
من که بلدم چرا بلد نیستم
لینکشو برام بزارین تا باهاتون بازی کنم
آره. واسه چی میخوای بری پیش استاد؟
راستی از سعید خرخون خیر ندارین. کنکورشو چجوری داد؟
این تاپیکشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/403168-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC/page2?p=7319122#post7319122
تو این سایت ثبت نام میکنن
www.chess.com
بلدی؟؟؟ پس من اونور جدولم ، تا فینال بهم نمیخوریم![]()
این تاپیکشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/403168-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC/page2?p=7319122#post7319122
تو این سایت ثبت نام میکنن
www.chess.com
بلدی؟؟؟ پس من اونور جدولم ، تا فینال بهم نمیخوریم![]()
سلام سارا خانوم. اگه رقیبمون رو خودمون انتخاب میکنیم که من برم اسم بنویسم با شما بیفتمرقیبمونو خودمون باید انتخاب کنیم ؟؟
سلام محمد جانما که خیلی هم بلد نیستیم
ولی سعی خودمو میکنم شکستت بدم
دقیقا مث من. بجای اینکه از استاد راهنما کمک بگیریم از دستش فرار میکنیم!منم فقط پایان نامه مونده ، تموم شده درسا ، موضوعشم مشخصه ، اما این چند ماه هیچی کار نکردیم ، مثلا داریم میریم گزارش کارکرد بدیم
سعید الان آنلاینه ، الان میاد کلوپ احتمالا
نه همون یکم که بلدی یعنی خطرناکیما که خیلی هم بلد نیستیم
ولی سعی خودمو میکنم شکستت بدم
وقتی مدیر استقلالی باشه باید هوای منو داشته باشه پارتی بازی کنهرقیبمونو خودمون باید انتخاب کنیم ؟؟
سلام سارا خانوم. اگه رقیبمون رو خودمون انتخاب میکنیم که من برم اسم بنویسم با شما بیفتم
سلام محمد جان
دقیقا مث من. بجای اینکه از استاد راهنما کمک بگیریم از دستش فرار میکنیم!![]()
سلام سارا خانوم. اگه رقیبمون رو خودمون انتخاب میکنیم که من برم اسم بنویسم با شما بیفتم
سلام محمد جان
دقیقا مث من. بجای اینکه از استاد راهنما کمک بگیریم از دستش فرار میکنیم!![]()
سلام سارا خانوم. اگه رقیبمون رو خودمون انتخاب میکنیم که من برم اسم بنویسم با شما بیفتم![]()
وقتی مدیر استقلالی باشه باید هوای منو داشته باشه پارتی بازی کنه![]()
سلام علیکم بچه های ابیدل
ممنون از دعاهاتون که کارگر افتاد.چون من پارسال قبل امتحان همون سر خود جلسه دوبار رفتم دسشویی امسال یبار رفتم فقط
موفق باشید
نه همون یکم که بلدی یعنی خطرناکی
وقتی مدیر استقلالی باشه باید هوای منو داشته باشه پارتی بازی کنه
این فقط اسمش استاد راهنماست ، تنها چیزی که به من گفته اینه : برو مقاله ها رو بخون
مگه دست خودشه؟؟شادی و پارتی بازی محاله خخخ
خوب نه داری گول میزنی، من همون ور جدول وایمیستم .... توکل بخدا3ساله هیچ بازی نکردم
این یعنی باخت تو همه مسابقات![]()
بچه ها من رفتم .... خدافظ همگی
مگه دست خودشه؟؟
خوب نه داری گول میزنی، من همون ور جدول وایمیستم .... توکل بخدا
-----------------------------------------------------------------------------
بچه ها من رفتم .... خدافظ همگی
سارا خانوم من حاضرم به دوستان ببازم ولی غریبه ها! رو نبرم. من همچین آدمیم.....
محمد جان برو توی تاپیک شطرنج نام کاربریتو بنویس من همین sanijoon ام.حریف نبود؟؟؟؟؟؟؟
سارا خانوم من حاضرم به دوستان ببازم ولی غریبه ها! رو نبرم. من همچین آدمیم
.
آخه منم دلم نمیاد شمارو ببرم. میگم توی شطرنج مساوی داریم عایا؟!حیف که زیاد بلد نیستممگرنه طعم شیرین باخت رو مزه میکردی
![]()
آخه منم دلم نمیاد شمارو ببرم. میگم توی شطرنج مساوی داریم عایا؟!![]()
خو تکلیف چیه؟ شما بلد نیستین منم خو دلم نمیاد ببرمنمیدونم والافکر نکنم
خو تکلیف چیه؟ شما بلد نیستین منم خو دلم نمیاد ببرم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |