کلوپ آبیدلان.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی خوشی سلامتی؟؟

سلام چطوری ؟؟

خخخخخخخخخخخخخخ

سلام علیکم

سلام

من خوبم شماها خوبین؟ چه خبرا؟؟؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جانا سخن از لُنگ مگو ، رتبه اش به کهکشان میرسد اینگونه شد که در جدول جایگاهی بهتر از بی جدولی و برنامه 90 پیدا نکرد

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز هم جایگاه تاریخی و تکرار نشدنی استقلال در رنکینگ جهانی

استقلال تیم 55 دنیا شد

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استقلال به مزایده گذاشته می‌شود / فتح‌الله‌زاده به دیوار محکم رسید

از زمانی که مجلس شورای اسلامی طرح مزایده دو باشگاه پرطرفدار پایتخت را ارائه کرد، علی فتح الله زاده سخت در تلاش است گروهی را دور خود جمع کند تا بتواند در این مزایده پیروز شود. به گزارش بانک ورزش، یکی از اعضای هیات مدیره استقلال به همراه یک عضو سابق هیات مدیره استقلال هم در تلاش هستند تا برنده این مزایده باشند و فتح الله زاده را کنار بزنند. آنها با اکثر پیشکسوتان محبوب باشگاه هم کنار آمده اند و حتی به یکی از آنها قول سرمربیگری فصل بعد استقلال را هم داده اند. تلاش این گروه بر آن است تا از قراردادهای عجیب بازیکنان استقلال در فصل جاری به عنوان برگ برنده استفاده کنند و به گوش وزیر برسانند که مدیرعامل فعلی استقلال توانایی مدیریت این تیم را ندارد و با راهکارهای غیرمتعارف در پی محبوب کردن خود است.
از آن‌سو علی انصاری قوی‌ترین عضو تیم فتح الله زاده است و مدیرعامل استقلال سعی دارد تا با استفاده از « بانک آینده» که انصاری یکی از سهامداران اصلی آن است، مزایده پیش رو را به سود خود تمام کند. حال باید دید رقابت این دو گروه در نهایت به کجا خواهد رسید. آیتا فتح الله زاده با آشنایانی که طی این چند سال در ورزش به دست آورده موفق می شود به مدیریت چندین ساله خود در استقلال ادامه دهد یا این بار قافیه را به دوست قدیمی و رقیب فعلی‌اش واگذار می کند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]برنامه جدید هفته بیست و هفتم لیگ برتر اعلام شد[/h]

به گزارش اوج و به نقل از سایت سازمان لیگ، کمیته مسابقات سازمان لیگ برنامه جدید هفته بیست و هفتم لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:

یکشنبه 27 بهمن

استقلال خوزستان-داماش-ورزشگاه تختی اهواز-ساعت15:30

سایپا-گسترش فولاد-ورزشگاه انقلاب کرج-ساعت15:30

نفت تهران-فولاد خوزستان-ورزشگاه دستگردی تهران-ساعت15:30

ذوب آهن-فجر شهید سپاسی-ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر-ساعت15:30

چهارشنبه 30 بهمن

ملوان –استقلال -ورزشگاه تختی انزلی-ساعت15:30

پنجشنبه 1 اسفند

مس کرمان-سپاهان-ورزشگاه امام علی کرمان-ساعت15:30

تراکتورسازی-راه آهن-ورزشگاه یادگار امام تبریز-ساعت15:30

جمعه 2 اسفند

پرسپولیس-صبای قم- ورزشگاه آزادی تهران-ساعت

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]استقلال با 17 بازیکن در اردو[/h]

به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال برای دیدار فردا مقابل سایپای‌البرز با 17 بازیکن به اردو رفت.

سیدمهدی رحمتی،

حنیف عمران‌زاده، امیرحسین صادقی، پژمان نوری،

آرش برهانی، سیاوش اکبرپور، محمد قاضی،

آندرانیک تیموریان، هاشم بیگ‌زاده، بوبکر کبه،

مهدی نظری، ایمان باصفا، علی واحدی‌نیکبخت،

تونی کاروالیو، مجید غلام‌نژاد و مهرداد اولادی

بازیکنانی هستند که با تشخیص امیر قلعه‌نویی در لیست استقلال قرار دارند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گربه دستش به گوشت نمیرسه
میگه سبزی خوار شدم

حالا دارن برنامه درست میکنن که بگن اینکه استقلال 55جهان شده شایعه است

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

استقلال ایران در رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاه‌های جهان در ماه ژانویه در رده پنجاه و پنجم جهان و سوم آسیا قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال، رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی را در ماه ژانویه اعلام کرد که تیم استقلال از ایران با 12 پله صعود در رده 55 جهان قرار دارد. استقلال تنها ایرانی بین 10 تیم برتر آسیا محسوب می‌شود.
استقلال در این رده‌بندی هم‌رده با گالاتاسرای ترکیه و بالاتر از تیم‌هایی نظیر بایرلورکوزن، آژاکس، رم، پورتو و سائوپائولوی برزیل در این رتبه پنجاه‌ و پنجم دنیا قرار دارد.
فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال برترین تیم‌های باشگاه‌های جهان را در ماه ژانویه به این ترتیب اعلام کرد:
1- بایرن‌ مونیخ – آلمان
2- رئال مادرید – اسپانیا
3- چلسی – انگلیس
4- آتلتیکو مادرید – اسپانیا
5- بارسلونا – اسپانیا
6- پاری سن ژرمن – فرانسه
7- تاتنهام – انگلیس
8- بازل – سوئیس
9- اتلتیکو مینیرو – برزیل
10- روبین کازان - روسیه
** 10 تیم برتر قاره آسیا نیز در رده بندی ماه ژانویه به این ترتیب است:
1- گوانگژو – چین
2- سئول – کره جنوبی
3- استقلال – ایران
4- الهلال – عربستان
5- الشباب – عربستان
6- پوهانگ استیلرز – کره جنوبی
7- چونبوک هیوندای – کره جنوبی
8- کاشیوا ریسول – ژاپن

9- بوریرام – تایلند
10- القادسیه – کویت

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجا فتنه به پا کردم خودم خبر ندارم :D

همه جا فتنه ای:D
سارا جات خای دیشب با پا چپپپپپپ یکککککک گل لایی زدم...عکس غریبه رو برا بازیا بعدی میزنم زیر پیرنم گل که زدم پیرنمو میزنم بالا با شکم رو اسفالت سر میخورم طرف دوربین:D

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جا فتنه ای:D
سارا جات خای دیشب با پا چپپپپپپ یکککککک گل لایی زدم...عکس غریبه رو برا بازیا بعدی میزنم زیر پیرنم گل که زدم پیرنمو میزنم بالا با شکم رو اسفالت سر میخورم طرف دوربین:D

:confused:
:biggrin: حالا ببین گل میزنی دفعه بعد بعد بشین براش نقشه بکش
فیلم بگیر بزار ببینیم :biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:confused:
:biggrin: حالا ببین گل میزنی دفعه بعد بعد بشین براش نقشه بکش
فیلم بگیر بزار ببینیم :biggrin:

سارا ریا نباشه من قدرت بدنی خوبی دارم برعکس جسم مارمولکیم.دروازه بانشون دیشب که رفیقمونم بود اندازه ی بوفالویی بود.ی صحنه خوردیم بهم شانس اورد اون نیفتاد:D
اقا ما دیشب چهار هیچ افتادیم عقب.هی برامونم کری میخوندن جات خالی با گل لایی پای چپ من گل زنایمون شروع شد. خلاصه اخرش هشت هشت شد.دروازه بان اونا با یکی از یارای ما دسشویی شدیدشون گرفت بحراااااانی دیگه بازی تعطیل شد:D

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سارا ریا نباشه من قدرت بدنی خوبی دارم برعکس جسم مارمولکیم.دروازه بانشون دیشب که رفیقمونم بود اندازه ی بوفالویی بود.ی صحنه خوردیم بهم شانس اورد اون نیفتاد:D
اقا ما دیشب چهار هیچ افتادیم عقب.هی برامونم کری میخوندن جات خالی با گل لایی پای چپ من گل زنایمون شروع شد. خلاصه اخرش هشت هشت شد.دروازه بان اونا با یکی از یارای ما دسشویی شدیدشون گرفت بحراااااانی دیگه بازی تعطیل شد:D

ماشالله به شما پس
الان چشمتون میزنم دفه بعد ی گلم نتونی بزنی :D
:biggrin::biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماشالله به شما پس
الان چشمتون میزنم دفه بعد ی گلم نتونی بزنی :D
:biggrin::biggrin:

برو بابا هر چی میخای بکن.من ضد چشمم.بچه بودم مامانم اسفند هول داد تو حلقم:D
یکی از بچه ها اومدم دریبلم بزنه پامو از پشت دراز کردم توپشو زدم پاشم زدم.خورد زمین نفلش کردم.ناراحت شد.ی ماچش کردم خرش کردم:D

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو بابا هر چی میخای بکن.من ضد چشمم.بچه بودم مامانم اسفند هول داد تو حلقم:D
یکی از بچه ها اومدم دریبلم بزنه پامو از پشت دراز کردم توپشو زدم پاشم زدم.خورد زمین نفلش کردم.ناراحت شد.ی ماچش کردم خرش کردم:D

اخه این چه فوتبال ناجوانمردانه ایه :D
من جاش بودم همین بلا رو سر خودت در می آوردم :D