کلوپ آبیدلان.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]تیموریان در استقلال ماندنی شد
[/h] خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال با وجود شرکت در تست پزشکی تیم الاهلی قطر در جمع آبی‌پوشان ماندنی شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سفر آندرانیک تیموریان به قطر و حضورش در تست پزشکی باشگاه الاهلی قطر واکنش علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال داشت و او تاکید کرد رضایتنامه هافبک ملی‌پوش آبی‌پوشان را صادر نخواهد کرد. مخالفت فتح‌الله‌زاده با انتقال تیموریان به تیم الاهلی قطر در نهایت باعث انصراف او از عقد قرارداد با این تیمو ادامه حضورش در جمع آبی‌پوشان شد. در همین راستا سرژیک تیموریان، برادر آندو ظهر امروز (جمعه) به دفتر مدیرعامل استقلال رفت و با او در خصوص انتقال برادرش به الاهلی به گفت‌وگو پرداخت. پس از پایان این جلسه، 2 طرف به این نتیجه رسیدند که آندو تا پایان فصل در استقلال بماند. این در حالی است که آندو روز چهارشنبه در تست پزشکی تیم الاهلی قطر شرکت کرده بود.

sanijoon

کاربر ممتاز
مساوي كرديم حقمون برد هم نبود. باز جاي شكرش باقيه فولاد مساوي كرد و نفت باخت!!! تساوي سپاهان و پرسپوليس واسه ما بهترين نتيجست!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی بد باشیم حقمون برد نیست ، 4 امتیاز رو جلو دو تا تیم ته جدولی خیلی راحت از دست دادیم ، 4 امتیازی که احتمالا برامون گرون تموم شه

بابا تیم انگار باید کله کله پا بشه تا اینا درست بشن
مربی بره بازیکنا عوض بشن...این استقلال دیگه فایده نداره.فصل قبلم مسخره بودن گاها

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا تیم انگار باید کله کله پا بشه تا اینا درست بشن
مربی بره بازیکنا عوض بشن...این استقلال دیگه فایده نداره.فصل قبلم مسخره بودن گاها

خوب بازی نمیکنن ..... بعد از 25 هفته اصلا هماهنگ نیستن ، ربطی هم به بودن و نبودن بقیه بازیکنا نداره انگاری ، چه همه باشن چه 13-14 تا همینطوری بازی میکنن ، قلعه نویی هم عشق اینو داره بگن بدون بازیکن بازم استقلال برد و هنوز در صدره و گرنه 4 تا بازیکن تیم امید رو میاورد میذاشت رو نیمکت ، بابا تیمتو هجومی کن دستور حمله بده ، نه اینکه کلا یه گل بزنیمو بی خیال شیم و دنبال این باشیم که کلین شیت کنیم ، کلین شیت آخه به چه دردمون میخوره؟؟ فقط یه بازی با صبا تو نیم فصل دوم 2 تا گل زدیم ... بقیه یا هیچی یا یه گل
همین تیم هم راحت میتونست قهرمان بشه اگه هجومی تر و شجاع تر بود اما الان کار رو خیلی سخت کردیم برای خودمون

sanijoon

کاربر ممتاز
خوب بازی نمیکنن ..... بعد از 25 هفته اصلا هماهنگ نیستن ، ربطی هم به بودن و نبودن بقیه بازیکنا نداره انگاری ، چه همه باشن چه 13-14 تا همینطوری بازی میکنن ، قلعه نویی هم عشق اینو داره بگن بدون بازیکن بازم استقلال برد و هنوز در صدره و گرنه 4 تا بازیکن تیم امید رو میاورد میذاشت رو نیمکت ، بابا تیمتو هجومی کن دستور حمله بده ، نه اینکه کلا یه گل بزنیمو بی خیال شیم و دنبال این باشیم که کلین شیت کنیم ، کلین شیت آخه به چه دردمون میخوره؟؟ فقط یه بازی با صبا تو نیم فصل دوم 2 تا گل زدیم ... بقیه یا هیچی یا یه گل
همین تیم هم راحت میتونست قهرمان بشه اگه هجومی تر و شجاع تر بود اما الان کار رو خیلی سخت کردیم برای خودمون

سلام
من موندم اينا توي تمرينات چيكار ميكنن؟!! همين امتيازايي هم كه ميگيريم به خاطر اينه كه هر شهري ميرن تماشاچي ما تعدادشون از تيم ميزبان بيشتره و تشويقشون ميكنن!! ولي كيه كه قدر بدونه!! به نظر من مربي خارجي بايد بياد مث همين بوناچيچ كه مشخص بود توي چند روز مس رو زيرو رو كرده!! يا مربي ملوان يا كرانچار. يادمه زماني كه كخ سرمربي بود تيم زيبا بازي ميكرد.

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
IMG16001485.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، امیر قلعه‌نویی بعد از تساوی بدون گل مقابل مس کرمان و تداوم صدرنشینی این تیم گفت: بازی خوبی نبود از طرف تیم خودم می گویم یک دلیل کیفیت بد زمین بود در همه شهرستان هایی که رفتیم زمین به این بدی نبود زمان من در کرمان زمین خوب بود. در این زمین ها کار شانسی است. به مس تبریک می گویم . بچه ها اگر اشتباه نمی کردند سه امتیاز را می گیریم. فوتبال همین است از کیفیت بازی راضی نیستم در این زمین کار شانسی است.

وی افزود: در این زمین ها تیم هایی تاکتیکی تر به مشکل بر می خورند. مس بازی خوبی انجام داد بودن بوناچیچ تأثیر دارد من بوناچیچ را دوست دارم او مربی خوبی است.

قلعه‌نویی در مورد اینکه در پایان بازی چرا به سمت مهدی رحمتی رفت‌،عنوان کرد: از صحنه دور بودم از رحمتی رفتم بپرسم که چه اتفاقی در صحنه گل افتاد.