کلوپ آبیدلان.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
[h=1]
[/h]استقلال با پیروزی های سریالی که توانسته تا اینجای کار توانسته در بازی های اخیر خود کسب کند، صدرنشین بازی ها شده و امید زیادی به شکست رقیب سنتی و حفظ جایگاه کنونی دارد. شاهرخ بیانی، عضو کمیته فنی این باشگاه در خصوص شرایط استقلال گفت: تمرینات خوبی در این مدت داشتیم و با آمدن برهانی، اولادی و غلام نژاد نفرات بیشتری را در اختیار داریم. شرایط تیم به شکر خدا خوب است و بچه ها بیشتر از قبل با هم هماهنگ شده اند و آماده بازی دربی هستند.
بیانی خاطرنشان کرد: بازی روز جمعه همیشه مثل همه بازی های تاریخ دربی، حساسیت های خاص خودش را داشته و همیشه فشار مضاعفی روی بازیکنان دو تیم وجود دارد ولی با این وجود ما تمام تلاش مان را در استقلال کرده ایم که بچه ها را به لحاظ روحی آماده کنیم و با صحبت های کادر فنی و امیر خان همه آماده ارائه یک بازی خوب و شکست پرسپولیس هستند.
بیانی همچنین با اشاره به جدایی منتظری و نکونام از استقلال افزود: به نظر من جواد و پژمان بازیکنان کوچکی نبودند که بگوییم جدایی شان بی اهمیت بوده است. به هر حال جدایی آنها از استقلال به خواست خودشان بود و ما در این تصمیم هیچ دخالتی نکردیم، اما ما جایگزین های خوبی برای این دو بازیکن داریم که می توانند با انگیزه و توانایی های شان جای آنها را در زمین پر کنند. .
کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه نیز با اشاره به انتشار تصویر بازیکنان استقلال در روزنامه منتسب به پرسپولیس خاطرنشان کرد: آخر این رفتار و این حرکات تخریبی و هتک حرمت حریم شخصی آدمها در چنین روزنامه هایی این می شود که ما تماشاگران را از ورزشگاه ها فراری می دهیم و این فرهنگ غلط فقط باعث خالی شدن ورزشگاه ها می شود.
وی ادامه داد: من به هیچ وجه قلیان کشیدن را برای یک بازیکن حرفه ای فوتبال را مورد تائید نمی دانم ولی این که این مسئله باعث شود که بخواهیم با تمام بضاعت مان به حریم خصوصی آدم ها حمله و به خاطر ۳ امتیاز حرمت شکنی کنیم، اصلاً در مردانگی و معرفت نیست و من برای چنین فرهنگی متاسفم

sanijoon

کاربر ممتاز
قلعه نوعی خطاب به رویانیان:سردار چه خوش تیپ شدی! صادقی:سردار 4 دربی یادت نره!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد رویانیان امروز در حالی پا به محل تمرین تیم استقلال گذاشت که حضور وی با حاشیه‌های جالبی توأم شد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مورد استقبال طرفداران تیم استقلال و کادر فنی و بازیکنان این تیم قرار گرفت.

وی در ابتدای حضورش به سمت طرفداران استقلال رفت و با آنها صحبت کرد، هواداران استقلال به محض دیدن رویانیان با این جملات از وی استقبال کردند: سردار به کمپ ما خوش آمدی، سردار ما پولی نداریم ولی قلب ما پاک و صاف است... در این لحظه رویانیان برای هوداران استقلال دست تکان داد که همین موضوع باعث شد 200 طرفدار تیم استقلال شعار بدهند: سردار، فتح‌الله، استقلال قهرمان.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس که از استقبال طرفداران استقلال خوشحال بود نزد بازیکنان رفت، وی با آنها برخورد گرمی داشت و سپس با تک تک بازیکنان استقلال خوش و بش کرد. رویانیان حنیف عمران‌زاده را در آغوش گرفت و او را از جایش بلند کرد و خطاب به او گفت چطوری بچه محل؟ سپس محمد قاضی را دید و خطاب به او گفت انصافاً این بچه پسر بامعرفت و خوبی است ما باید فکری به حال مطالبات او کنیم که قاضی جواب داد قرار بود شما جلسه بگذارید ما هم منتظر جلسه هستیم. رویانیان نیز به مهاجم فصل گذشته تیمش گفت: ان‌شاءالله این کار را انجام می‌دهم ولی انصافاً قاضی پسر بااخلاق و بامعرفتی است. سپس مدیرعامل پرسپولیس خسرو حیدری را دید و خطاب به این بازیکن گفت آقای حیدری ما خیلی می‌خواهیم که تاکتیک‌های استقلال را پیدا کنیم ولی من سر در نمی‌آورم و می‌ترسم فتح‌الله‌زاده آنجا بیاید و تاکتیک‌های ما لو برود که این موضوع با خنده بازیکنان استقلال توأم شد.

در پایان حضور رویانیان در جمع بازیکنان، یکی از خبرنگاران خطاب به وی گفت: سردار نتیجه چند چند می‌شود که وی پاسخ داد ما می‌بریم در این لحظه امیرحسین صادقی گفت سردار 4 دربی یادت نرود که این جمله با خنده حاضرین همراه شد. مدیر عامل باشگاه استقلال و پرسپولیس سپس در مقابل دوربین برنامه 20:30 قرار گرفتند.

فتح‌الله‌زاده خطاب به مجری خارج از گود گفت: درست است که شما هر شب دعواهای ما را نشان می‌دهید ولی ما اینجا هستیم تا بگوییم مشکلی با هم نداریم.

سپس مدیرعامل استقلال خطاب به مجری این برنامه گفت: انصافاً او از ژورنالیست‌های خوب است و به همراه نجف‌زاده خوب بلد است مو را از ماست بیرون بکشد.

همچنین رویانیان هم گفت: هر چند فقط ما دو نفر را اذیت می‌کنند ولی ما او را دوست داریم. ما با هم کُری می‌خوانیم و یک چیزهایی می‌گوییم اما امروز کنار فتح‌الله‌زاده ایستاده‌ایم تا همه مردم ببینند ما با هم مشکلی نداریم.

به گزارش فارس، در همین لحظات امیر قلعه‌نویی وارد زمین شد. سرمربی تیم استقلال، استقبال گرمی از مدیرعامل پرسپولیس داشت و خطاب به او گفت: سردار چه خوش‌تیپ شدی! که همین موضوع باعث شد تا فتح‌الله‌زاده بگوید اگر رویانیان کلاهش را بردارد خوش‌تیپ‌تر است. رویانیان نیز پاسخ داد انصافاً در این سالها با وجود آنکه من فوتبالی نبودم اما ارادت قلبی به قلعه‌نویی دارم و خیلی خوشحال هستم که این فرصت نصیب ما شد تا در کنار شما حضور داشته باشم. در این لحظه فتح‌الله‌زاده باز هم با شوخی به رویانیان گفت سردار کلاهت را بردار، که رویانیان گفت من خودم را استتار کردم تا کسی من را نشناسد! فتح‌الله‌زاده نیز جواب داد شما اینجا در امان هستید اما دوستان اگر من به تمرین پرسپولیس رفتم و دیگر ما را ندیدید حلال کنید.

در ادامه حضور محمد رویانیان در تمرین آبی‌پوشان که فضای صمیمی را ایجاد کرده بود فتح‌الله‌زاده یک پیشنهاد دیگر هم داد.

وی گفت: از آقای رویانیان می‌خواهم بعد از این بازی به فکر تدارک یک دیدار دوستانه و خیریه باشیم تا مشترکاً بتوانیم به مردم خدمت کرده باشیم.

رویانیان نیز اعلام کرد که بعد از این بازی در خصوص این موضوع صحبت خواهد کرد. حضور مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در تمرین آبی‌پوشان حدود 45 دقیقه زمان برد و در حالی که رویانیان توسط هواداران استقلال تشویق می‌شد کمپ مرحوم حجازی را ترک کرد.

sanijoon

کاربر ممتاز
میدونید واسه چی پرسپولیسی ها با یه دستشون 5 و با یه دستشون 1 رو نشون میدن؟!!

خو اونا با این کارشون میگن که ما بودیم که توی آزادی از الغرافه قطر 5 گل خوردیم و 5 بر 1 بازی رو باختیم و آبروی ایران رو بردیم​
:biggrin:

sanijoon

کاربر ممتاز

جایی که خسرو حیدری در راست و بازیکنانی مانند بیگ‌زاده و نوری در سمت چپ قابلیت‌های بسیار بالایی برای اجرای تاکتیک‌های مورد نظر سرمربی دارند. استقلال آنقدر به اجرای این تاکتیک اصرار می‌کند تا در نهایت یک توپ روی سر مهاجمانش بنشیند و وارد دروازه حریفان شود. اما حالا سئوال اینجاست که این تاکتیک می‌تواند در داربی نیز گلیم استقلال را از آب بیرون بکشد و مسیر موفقیت قلعه‌نوعی و یارانش را هموار سازد؟!آنچه مشخص است اینکه پرسپولیس در دیدارهای این فصل خود ثابت کرده که توانایی بالایی در خنثی کردن تاکتیک حریف خود برای رسیدن به گل از راه هوا را دارد. سیدجلال حسینی و محسن بنگر، هر دو مدافعان بلندزنی هستند و در دیدارهای گذشته ثابت کرده‌اند که مهاجمان حریف نمی‌توانند به راحتی روی سر آنها ضربه سر بزنند. به این شکل استقلال برای رسیدن به گل از راه هوا مقابل پرسپولیس با مشکلات زیادی روبه رو است و هیچ تضمینی وجود ندارد که مقابل سرخپوشان نیز اصرار به ارسال توپ‌های بلند بتواند دروازه حریف را باز کند. از همین رو قلعه‌نوعی برای پیروزی در داربی باید مسیرهای دیگری را برای رسیدن به گل به شاگردانش گوشزد کند. بازی زمینی و پا‌س‌های کوتاهدر چنین شرایطی بهتر است استقلال بی‌خیال استفاده از کناره‌های زمین شود. با وجود اینکه آبی‌پوشان مدت‌هاست از داشتن یک هافبک خلاق بی‌بهره هستند اما برای رسیدن به گل مقابل سرخپوشان بهتر است بازی زمینی را در دستور کارقرار دهند.این شیوه بازی می‌تواند گره‌گشای آبی‌پوشان در داربی باشد.استفاده از پاس‌های کوتاه و دوندگی بالا از سوی استقلالی‌ها باعث می‌شود تا فضاهای زیادی در دفاع پرسپولیس به وجود بیاید و آن وقت است که مهاجمان آبی‌پوش می‌توانند به بهترین شکل ممکن از فرصت‌ها سود ببرند. در این دیدار یک بازیکن باید نقش جباری را ایفا کند. پلی‌میکر شود و توپ را میان استقلالی‌ها تقسیم کند. وظیفه‌ای که گفته می‌شود در داربی بر عهده تونی کاروالیو هافبک جدید استقلال قرار می‌گیرد. خط هافبک شلوغقلعه‌نوعی برای تحقق این تاکتیک باید تا می‌تواند خط هافبک خود را شلوغ کند واز بازیکنان زیاد در این پست استفاده کند تا آبی‌پوشان نبض میانه میدان را در اختیار بگیرند و بتواند بهتر توپ را در زمین به گردش در بیاورند. این موضوع باعث خواهد شد که دوندگی بالای بازیکنان جوان پرسپولیس در خط هافبک نتواند به استقلال ضربه بزند. نکته قابل توجه اینکه آبی‌پوشان در دیدار رفت نیز با تمرکز بازیکنان در میانه میدان توانستند مانع خلق موقعیت از سوی پرسپولیس شوند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر بروبچ حاظر

امروزم که میخوایم ببریم

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراخوان دکتر فتح‌الله‌زاده از هواداران دریادل استقلال

همه چشم به راه نمایش بزرگند. همه در این اندیشه‌اند که برخورد بزرگان، تبدیل شود به زیباترین مسابقه و قشنگ‌ترین رقابت جوانمردانه. همه خود را متعهد می‌دانند تا هرچه در توان دارند، روی دایره بریزند که تابلوی فوتبال ایرانی، خوشرنگ‌ترین نقش و نگارها را داشته باشد. هیچکس، در این زمینه کوتاهی نمی‌کند ولی بزرگترین نقش را شما – هواداران، آبیدلان، عاشقان استقلال- برعهده دارید. دربی 78، هم محل تجلی هنر و مهارت بازیکنان برگزیده و شاخص فوتبال ایران است و هم فرصتی برای به رخ کشیدن اصلی‌ترین ثروت و ماندگارترین سرمایه جامعه جوان ایرانی: ورزشدوستان، فوتبالدوستان، مردم بدون شما، نه هنری شکل می‌گیرد و نه قدرتی اعمال می‌شود. بدون شما نه لحظه‌ها دیدنی می‌شوند و نه صحنه‌ها ماندگار، چرا که اصل شمایید و همه چیز حول حضو رشما با شرکت شما و در گرمای غوغای شادی شما، معنا پیدا می‌کند.
به گزارش سات رسمی باشگاه استقلال،دکتر علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه فرهنگی – ورزشی استقلال، در فراخوانی‌ عام، هواداران تیم فوتبال استقلال را به حضور در ورزشگاه آزادی برای فراهم آوردن فضای پاک و مردانه و رقابتی دعوت نمود در این دعوت عام آمده است:
همه چشم به راه نمایش بزرگند. همه در این اندیشه‌اند که برخورد بزرگان، تبدیل شود به زیباترین مسابقه و قشنگ‌ترین رقابت جوانمردانه. همه خود را متعهد می‌دانند تا هرچه در توان دارند، روی دایره بریزند که تابلوی فوتبال ایرانی، خوشرنگ‌ترین نقش و نگارها را داشته باشد.
هیچکس، در این زمینه کوتاهی نمی‌کند ولی بزرگترین نقش را شما – هواداران، آبیدلان، عاشقان استقلال- برعهده دارید.
دربی 78، هم محل تجلی هنر و مهارت بازیکنان برگزیده و شاخص فوتبال ایران است و هم فرصتی برای به رخ کشیدن اصلی‌ترین ثروت و ماندگارترین سرمایه جامعه جوان ایرانی:
ورزشدوستان، فوتبالدوستان، مردم
بدون شما، نه هنری شکل می‌گیرد و نه قدرتی اعمال می‌شود.
بدون شما نه لحظه‌ها دیدنی می‌شوند و نه صحنه‌ها ماندگار، چرا که اصل شمایید و همه چیز حول حضو رشما با شرکت شما و در گرمای غوغای شادی شما، معنا پیدا می‌کند.
استقلال عزم پیروزی دارد، اما این روند طی نمی‌شود، مگر با امضای هزاران هزار هوادار که سربازان خود را 90 دقیقه پیش خواهند برد.
بیایید و بیایید و بیایید، تیم خود را به دم گرم و نفس مسیحایی خود بنوازید و نوازش کنید.
توان و قدرت میدانی استقلال بدون شما 100 است با شما صدهزاران است. بیایید که شما را، «چشم در راهیم».

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی ممنون. میگم از وقتی من اومدم اینجا، اینجا خیلی خلوت شده!!

آره
تو که اومدی به تنهایی داری اینجارو میچرخونی
دیگه حرفی برا کسی نمونده که بیان اینجا :biggrin:

شوخی کردم
الان که همه امتحان دارن

sanijoon

کاربر ممتاز
آره
تو که اومدی به تنهایی داری اینجارو میچرخونی
دیگه حرفی برا کسی نمونده که بیان اینجا :biggrin:

شوخی کردم
الان که همه امتحان دارن
ایشالا اونا توی امتحاناشون موفق باشن ما هم توی بازی امروز! :D

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میریم ک داشته باشیم به امید خدا بازی امروزو ببریم:smile:

sanijoon

کاربر ممتاز
[h=1]ترکيب استقلال در دربي مشخص شد[/h]
[h=2]ترکيب استقلال براي ديدار با پرسپوليس مشخص شد.[/h]

تيم استقلال با ترکيب زير به مصاف پرسپوليس مي رود.

سيد مهدي رحمتي، امير حسين صادقي، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، هاشم بيک زاده، ساموئل، آندرانيک تيموريان، پژمان نوري،سياوش اکبرپور،مهرداد اولادي و محمد قاضي

ديدار دو تيم از ساعت 14و 30 آغاز مي شود.

الناز69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به آبیدلای عزیزGFG.gif

دیشب یه خبر خوندم نوشته بود آندو و خسرو میخوان از استقلال برن. کسی خبر داره؟ :question:

sanijoon

کاربر ممتاز
سلام به آبیدلای عزیزمشاهده پیوست 190197

دیشب یه خبر خوندم نوشته بود آندو و خسرو میخوان از استقلال برن. کسی خبر داره؟ :question:
سلام.من خبر ندارم. این بازی رو ببریم بعد هر جا دلشون خواست برن. اینقد از این بازیکنا اومده و رفته که نگو ولی اس اس هنوز سروری میکنه.;)

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا این پسره خیلی باحال بود!
آندو رو هل داد! :w15:
یاد فوتبال دخترا افتادم!
حالا لنگی ها نیمه دوم گیس و گیس کشی راه نندازن خیلی شانس آوردیم! :|

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازیه خیلی خیلی مسخره ای بود
تبریک میگم بخاطر بازیشون