کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم بگم که بهترم

سلام ، اومدم بگم که خدا رو شکر
-------------
سلام به همه بچه هایی که الان هستن ...

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از دو تا بازی امیدوار کننده امروز یه برگشت به عقب زدیم و همون تیم قبلی شدیم ، بی انگیزه ، بی روح ، ایستا و ساکن ، من فکر کنم این جواد نکونام شده پاشنه آشیل تیم ، خداییش کامل بازی و حرکتشو زیر نظر بگیرید ، ببینید چند تا توپ لو میده ؟ چقدر تحرک داره ؟؟ چقدر به عنوان یه هافبک وسط به تیم تحرک میده ؟؟ چرا اینقدر تیم رو عقب نگه میداره ؟؟ چرا وقتی نفر کنارش صاحب توپه این حرکتی نمیکنه که خودشو تو موقعیت تصاحب توپ قرار بده ؟؟ تو تهران جلو داماش گاهی تو زمین اونا دو تا بازیکن ما بودن و بقیه به لطف عقب بازی کردن نکونام تو زمین خودمون
من جای نکونام خجالت میکشم از این بازیاش
این باصفا هم که پاک منو داره نا امید میکنه ، بازیه اولش خوب بود اما بجای پیشرفت پسرفت میکنه
قلعه نویی هم که قربونش برم هیچ راهکاری نداره برای خروج از این وضعیت
البته نیمه پر لیوان خط دفاعیه که اوضاعش خوب شده ، جالب اینکه خیلی کم به حریفاش موقعیت گل میده ، البته ما جز سپاهان با تیم گردن کلفتی تو نیم فصل دوم بازی نکردیم
پژمان هم که رفت ، ایشالله موفق باشه ، اما احتمالا از این به بعد تو خط دفاعی مشکل پیدا کنیم ، مثلا همین بازی بعدی با راه اهن حنیف سه اخطاره شده و بازیکن جایگزین تخصصی نداریم
فعلا اما خوب امتیاز میگیریم که ایشااله ادامه دار باشه

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از دو تا بازی امیدوار کننده امروز یه برگشت به عقب زدیم و همون تیم قبلی شدیم ، بی انگیزه ، بی روح ، ایستا و ساکن ، من فکر کنم این جواد نکونام شده پاشنه آشیل تیم ، خداییش کامل بازی و حرکتشو زیر نظر بگیرید ، ببینید چند تا توپ لو میده ؟ چقدر تحرک داره ؟؟ چقدر به عنوان یه هافبک وسط به تیم تحرک میده ؟؟ چرا اینقدر تیم رو عقب نگه میداره ؟؟ چرا وقتی نفر کنارش صاحب توپه این حرکتی نمیکنه که خودشو تو موقعیت تصاحب توپ قرار بده ؟؟ تو تهران جلو داماش گاهی تو زمین اونا دو تا بازیکن ما بودن و بقیه به لطف عقب بازی کردن نکونام تو زمین خودمون
این باصفا هم که پاک منو داره نا امید میکنه ، بازیه اولش خوب بود اما بجای پیشرفت پسرفت میکنه
البته نیمه پر لیوان خط دفاعیه که اوضاعش خوب شده ، جالب اینکه خیلی کم به حریفاش موقعیت گل میده ، البته ما جز سپاهان با تیم گردن کلفتی تو نیم فصل دوم بازی نکردیم
پژمان هم که رفت ، ایشالله موفق باشه ف اما احتمالا از این به بعد تو خط دفاعی مشکل پیدا کنیم ، مثلا همین بازی بعدی با راه اهن حنیف سه اخطاره شده و بازیکن جایگزین تخصصی نداریم
تیم امتیاز بگیره ولی بازی جذاب نباشه،خوب بازی نکنن
همبن کارارو کردن من فوتبال نمیبینم دیگه:mad:

سلام دخدرم خوبی؟ این چه وقت سلام کردنه؟ با بزرگ نگرانت شده بود دخدر!:crying2:

خوبم
نگران نشو زنده ام

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
ینی نی نی اون دستای کوشولو زخمی و کبود شدن؟ :crying::crying:خدا لعنتشون کنه.
تازه عمو اول که زد بعد 3 مین دیدم دستم ورم کرده اومده بالا صداش کردم اومد زودی در اورد زد این یکی دستم
امشبم دوباره یه دونه دیگه زدن روووووووووووووووش
نه نگو اینو عمو
زحمت میکشن خدا خیرشون بده

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیم امتیاز بگیره ولی بازی جذاب نباشه،خوب بازی نکنن
همبن کارارو کردن من فوتبال نمیبینم دیگه:mad:

همینجوری بازی میکنن و توقع دارن 50 هزار نفر بره واسشون که پاس های اشتباه و دری وریشونو ببینن
قلعه نویی یه زمانی میگفت من تیم رو با 100 هزار نفر تحویل دادم ( اشاره به اون سالی که جلو برق شیراز قهرمان شدیم ) ولی حالا میگه از 8 سال پیش برنامه ریزی شده که دیگه تماشاگر کم شه ، اگه دقت کنی میبینی دقیقا منظورش بعد از اون ساله ، اگه کلاهشو قاضی کنه میبینه خودش تو کم شدن تماشاگرای استقلال خیلی مقصر بوده

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
پژمان هم که رفت ، ایشالله موفق باشه ، اما احتمالا از این به بعد تو خط دفاعی مشکل پیدا کنیم ، مثلا همین بازی بعدی با راه اهن حنیف سه اخطاره شده و بازیکن جایگزین تخصصی نداریم
به نظر من کادر فنی مقصرن. چه در زمان یارگیری و چه تمرین تیم و چه برای کارای تاکتیکی. احمد جمشیدیان پژمان نوری نیکبخت نظری اینا کی میخان به درد تیم بخورن؟ استقلال همیشه بازیکنای خوبی جذب میکرد ولی امسال در یارگیری موفق نبود. مجیدی و حمودی و ساموئل و جباری هم که رفتن.

آخرین ویرایش: