کلوپ آبیدلان.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عقربی اگه کمکی میخای بگو تعارف نکن.
تایپ و خر کاریشو هم بده به ای دخدر تا یه کم کار یاد بگیره. واسه خودش خوبه!
:w15::w15:

حالا درست نیست بگم اما میگم دیگه یه مقاله چهل صفحه ای بود عزا گرفته بودم واسه خلاصه کردنش و ترجمه ش
بعد با همون موضوع یه پاور پوینت بیست و هفت هشت صفحه ای فارسی پیدا کردم هلو برو تو گلو :دی

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
حالا درست نیست بگم اما میگم دیگه یه مقاله چهل صفحه ای بود عزا گرفته بودم واسه خلاصه کردنش و ترجمه ش
بعد با همون موضوع یه پاور پوینت بیست و هفت هشت صفحه ای فارسی پیدا کردم هلو برو تو گلو :دی
پس نرگس باید شیرینی بده دیگه لازم نیس خرکاریهاتو انجام بده! ای نرگس چقد خوش شانسه!:w15::w15:

sanijoon

کاربر ممتاز
شیرینشم تو بدی شیرین تر میشه:biggrin:
تو باید چهل صفحه رو میخوندی و میفهمیدی که عمرن تو چیزی بفهمی! :biggrin: و ترجمه و تایپ میکردی و بعد واسه عقربیی توضیح میدادی .تو الان بایس شام بدی دلم سوخت گفتم شیرینی.حالا من شدم آدم بد؟!:w15::w15::w15:

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو باید چهل صفحه رو میخوندی و میفهمیدی که عمرن تو چیزی بفهمی! :biggrin: و ترجمه و تایپ میکردی و بعد واسه عقربیی توضیح میدادی .تو الان بایس شام بدی دلم سوخت گفتم شیرینی.حالا من شدم آدم بد؟!:w15::w15::w15:

نرگس کارای خودشو هم انجام بده من تشکر میکنم ازش خخخخخخخ
نمیخواد کار منو بکنه.

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقدر کل کل نکنید با هم دوست باشید :دی
نمیخام نمیخام:biggrin:
انسان بد:biggrin: تو هستی بسه برا باشگاه چ برسه ب کلوپ:cool:

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه بسه سکوت کنید من دارم میرم از جاتون بلند شید حتا:biggrin:
شب همگی خوش
خدافظ

sanijoon

کاربر ممتاز
1:15