مربی یه پست بمنم بده خودمو نشون بدمنمیری؟ واسه تیم حاشیه درست میکنی؟ دیگه اگه بابات خودشو بکشه بازیت نمیدم.چنتا بازی که بازی نکردی خودت میری خونه بخت.!
برو سروسامون بگیر برا تیم هم حاشیه درست نکن،بعدش بیا من هرجایی دوست داشتی میذارمت.

مربی یه پست بمنم بده خودمو نشون بدمنمیری؟ واسه تیم حاشیه درست میکنی؟ دیگه اگه بابات خودشو بکشه بازیت نمیدم.چنتا بازی که بازی نکردی خودت میری خونه بخت.!
برو سروسامون بگیر برا تیم هم حاشیه درست نکن،بعدش بیا من هرجایی دوست داشتی میذارمت.
آفرین با همون فن مخصوص کلش پکید؟؟؟؟؟؟سرشو زدم ب دیوار فک کنم جمجمش پکید.یکی هم شلیک کردم تو پاش.
ههه خوب منم نمیخوام بابام باشی
همون مدیر عامل بمون
خوب منم داداش نرگسم باید تو تصمیم گیریا باشم![]()
ارادت داریم داداش.آبجی توم زرنگیاههه خوب منم نمیخوام بابام باشیهمون مدیر عامل بمونخوب منم داداش نرگسم باید تو تصمیم گیریا باشم
![]()
سرمربی حالا بزار تو تمرینات بیان بدنشون افت نکنه........
آمادگی نرگس با من ، من نگران محسنم...........
من خودم قراره تا 5شنبه برم نمی تونم بیارمشون............ می خوام نرگس رو ببرم سواحل قناری تمریناتش رو ادامه بده..........
وقتی برگشتم چشم...........
سرشو زدم ب دیوار فک کنم جمجمش پکید.یکی هم شلیک کردم تو پاش.
سرشو زدم ب دیوار فک کنم جمجمش پکید.یکی هم شلیک کردم تو پاش.
تازه این اولشه اون فن قشنگه رو گذاشته واسه جنگ ها گلادیاتوری.........بیا بازیکن خوبمونو زد املت کرد . آخه این چه وضعشه،مدیر عامل بخاطر این حرکت باید توضیح بدی.
جزایر قناری با کدوم پول؟ قراردادای مارو 80 درصد کم میکنی که بری جزایر قناری؟
واااااااو خشنی مدیر عاملآفرین با همون فن مخصوص کلش پکید؟؟؟؟؟؟
خوبه نه اصلا عالیه!!!!!!!!!!!!
چی چی داداش نرگسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نرگس اینجا چه خبره؟؟؟؟؟ این می گه داداشته؟!!!!!!!!!!!!!
یا عی آقا یا علی من فقط یه دختر دارم..........همینو بس...........
مربی یه پست بمنم بده خودمو نشون بدم![]()
آفرین با همون فن مخصوص کلش پکید؟؟؟؟؟؟
خوبه نه اصلا عالیه!!!!!!!!!!!!
چی چی داداش نرگسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نرگس اینجا چه خبره؟؟؟؟؟ این می گه داداشته؟!!!!!!!!!!!!!
یا عی آقا یا علی من فقط یه دختر دارم..........همینو بس...........
ما بیشتر آبجیارادت داریم داداش.
چشم سرمربی من واسه استقلال جونمو میدمآفرین من این بازیکنای کم حاشیه رو دوست دارم.تو واستا فوروارد،ولیاینجا استقلالهاااا، حواست باشه.
بیا خودش نمیدونه ازکجا یه پسرم داره لابد میخوای به عروس آیندت بگی من مجید مقدسم،مامانش پر.
بابا.بعدن برات میگم.آفرین با همون فن مخصوص کلش پکید؟؟؟؟؟؟خوبه نه اصلا عالیه!!!!!!!!!!!!چی چی داداش نرگسم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!نرگس اینجا چه خبره؟؟؟؟؟ این می گه داداشته؟!!!!!!!!!!!!!یا عی آقا یا علی من فقط یه دختر دارم..........همینو بس...........
ب جونه سرمربی ک میخام دنیا نباشه نمیرم.نمیری؟ واسه تیم حاشیه درست میکنی؟ دیگه اگه بابات خودشو بکشه بازیت نمیدم.چنتا بازی که بازی نکردی خودت میری خونه بخت.!برو سروسامون بگیر برا تیم هم حاشیه درست نکن،بعدش بیا من هرجایی دوست داشتی میذارمت.
واااااااو خشنی مدیر عامل
دلتم بخواد بچت باشم
گفتم بچت نمیشم
ولی من داداش نرگسم دیییییییییییییییییییی
من میخوام فروارد بازی کنم کی دستمزدمو میدی؟![]()
خدا نگهدار سرمربیمدیرعامل من باید برم.
جان من همین چنتا بازیکن مونده برامون،نزنی ناک اوتشون بکنی.
همگی خداحافظ.
باشه آزمایش میدمنه خشن نیستم از دست محسن شاکیم........ واسه همین یه خورده قاطیم..........
فعلا نصف قرار داد محسن مال تو فردا 6 صبح بیا خودتو به سریداری معرفی کن تا چمنا رو کوتاه کنی بچه ها میان برای تمرین به عنوان مهاجم نوک کنار نرگس من بازی می کنی.........
آقا جان مریم مقدسم هم یه بار بچه دار شد و رفت حالا من ظرف 1 ماه چند بار مقدس شدم ؟؟؟؟؟؟؟
من این حرفا حالیم نیست باید آزمایش ژنتیک بدین...........
نرگس بگما اگه این داداشت بشه سهم الارثت نصف می شه هااااااااا.............
چون من به حقوق برابر پسر و دختر معتقدم.........
باش بابا.هر چی تو بگی.نه خشن نیستم از دست محسن شاکیم........ واسه همین یه خورده قاطیم..........فعلا نصف قرار داد محسن مال تو فردا 6 صبح بیا خودتو به سریداری معرفی کن تا چمنا رو کوتاه کنی بچه ها میان برای تمرین به عنوان مهاجم نوک کنار نرگس من بازی می کنی.........آقا جان مریم مقدسم هم یه بار بچه دار شد و رفت حالا من ظرف 1 ماه چند بار مقدس شدم ؟؟؟؟؟؟؟من این حرفا حالیم نیست باید آزمایش ژنتیک بدین...........نرگس بگما اگه این داداشت بشه سهم الارثت نصف می شه هااااااااا.............چون من به حقوق برابر پسر و دختر معتقدم.........
خدافظ بابای.خداحافظ داش ابوالفضل به سلامت..........بچه ها خدا حافظ من رودتر برم تا مجبور نشدم 3-4 نفر دیگه هم به سرپرستی قبول کنم.........ای خدا کار نکرده و دهن سوخته...........![]()
خدافظ اقا دامادمدیرعامل من باید برم.جان من همین چنتا بازیکن مونده برامون،نزنی ناک اوتشون بکنی.همگی خداحافظ.
نرگس بانوووو اخرااااااااااج.
محسنوهم اخراجش میکنم،
مدیر عامل عزیز تو این مدتی که هردوشون اخراجن ایندوتارو هم در نقش پدر هم در نقش مدیر عامل باشگاه بهم برسونشون.یه هدیه خوب هم از طرف باشگاه بهشون بده.
تعجب نکن تعجب نکن .دیگه تو باشی سر تمرینائو تو بازیا حواست پرت باشه.
آقا همزمان با قهرمانی استقلال تو لیگ برتر این فصل جشن میگیریم.انشالله.
تعجب نکن تعجب نکن .دیگه تو باشی سر تمرینائو تو بازیا حواست پرت باشه.آقا همزمان با قهرمانی استقلال تو لیگ برتر این فصل جشن میگیریم.انشالله.[/QUOTEانشاالله همزمان با جشن عروسیه شما.
جشن ازدواج سرمربي ابوالفضلو ميگه ها![]()
![]()
زرشک پلو.
ماکه خرمون ازپل گذشته نوبت شماجووناس.آماده باش آق دوماد،من تازه پدرعروس خانمو راضی کردم.
اختیار داری.نوبتیم باشه نوبت شماس شما باس برا ماها سرمشق باشی.ههزرشک پلو.ماکه خرمون ازپل گذشته نوبت شماجووناس.آماده باش آق دوماد،من تازه پدرعروس خانمو راضی کردم.
اختیار داری.نوبتیم باشه نوبت شماس شما باس برا ماها سرمشق باشی.هه
بقول محسناختیار داری.نوبتیم باشه نوبت شماس شما باس برا ماها سرمشق باشی.هه
من سرمشق محسن میشم دی،نه سرمشق شوماخانوما.!اره مربيمون بايد عروس بشه![]()
![]()
يعني چي خرت از پل گذشته؟؟![]()
من روانشناسم.من میدونم چته.بابا خجالت نداره بگو میخام ازدواج کنم. فوقش کلو تیمو شیرینی میدیبقول محسنمن سرمشق محسن میشم دی،نه سرمشق شوماخانوما.!خب خب خب دوتاکبوتر عاشق داریم.مدیرعامل کجایی؟یعنی ازماگذشت.
اختیار داری.نوبتیم باشه نوبت شماس شما باس برا ماها سرمشق باشی.هه
اره مربيمون بايد عروس بشه![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |