یعنی الان 11 ساعته کسی کلوپ نیومده؟؟؟؟؟؟یا خدااااااا..........شما ها کجایید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟
بله 11ساعت بود اینجا کسی نیومده بود!دقیقا سوال منم همینه خوب کجایــــــین حداقل ی پرچم بزنید!

یعنی الان 11 ساعته کسی کلوپ نیومده؟؟؟؟؟؟یا خدااااااا..........شما ها کجایید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟

علیک سلام.......والا اینی که میگنو نمی دونم کی گفته ولی می تونم گوشت رو براش از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنم........هر وقت مشخص شد کیه بگید ببینم تا جهت معرفی خدمتش برسم........سلام عرض شد
پس جهان پهلوان گوشتی که میگن شمایی؟
علیک سلام.......والا اینی که میگنو نمی دونم کی گفته ولی می تونم گوشت رو براش از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل کنم........هر وقت مشخص شد کیه بگید ببینم تا جهت معرفی خدمتش برسم........
بله 11ساعت بود اینجا کسی نیومده بود!دقیقا سوال منم همینه خوب کجایــــــین حداقل ی پرچم بزنید!![]()
من که هستم دارم تو صندلی اضافه کاری میکنم بابا........1 امروزم که سرکار و آزمایشگاه نرفتیم تو صندلی داغ سرکار رفتیم.......خخخخخخخخ
راستش من به پرچم اعتقادی ندارم ترجیه میدم بیام آهنگ اهویی دارم خوشگله رو تایپ کنم ولی پرچم نزارم......خخخخ
من که هستم دارم تو صندلی اضافه کاری میکنم بابا........1 امروزم که سرکار و آزمایشگاه نرفتیم تو صندلی داغ سرکار رفتیم.......خخخخخخخخ
راستش من به پرچم اعتقادی ندارم ترجیه میدم بیام آهنگ اهویی دارم خوشگله رو تایپ کنم ولی پرچم نزارم......خخخخ

سلام بچه ها
بگید کی هست کی نیست؟؟؟
خوبین؟؟؟
بچه ها! یعنی من اینقدر زبون درازم که همه این شکلکه رو به من نسبت میدن؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخ![]()

بچه تِرانی؟
سوووووسووووووووولییییییییی
مـــــن هستم
مرسی مرسی تو خوبی؟
هااااا همه این شکلک چشم ی جوریه رو هم ب من میدن![]()
سلام ابیدلاننننن
سلام........من منظورم زبون درازی نبود........سرحالو شیطون بودنت مد نظرم بود........خخخخخخخخخسلام بچه ها
بگید کی هست کی نیست؟؟؟
خوبین؟؟؟
بچه ها! یعنی من اینقدر زبون درازم که همه این شکلکه رو به من نسبت میدن؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخ![]()
بابا من وسطش هزارتا کار دارم که باید انجام بدم..........همین الان باید روی نفت کوره امیرکبیرم کار کنم می خوای شما بیا برو واسم سرچ کن من جواب صندلیم رو بدم.......خخخخخخصندلی داغه دیگهههه اتفاقن خیلی دیر جواب میدینا حواسم بهتون هست
حالا خوب هرکس ب ی نحوی اعلام حضورکنه دیگه واقعن 11ساعت خیلی بود!
مـــــن هستم
مرسی مرسی تو خوبی؟
هااااا همه این شکلک چشم ی جوریه رو هم ب من میدن![]()
سلام علیکم........سلام ابیدلاننننن
نخیر همون بالایی درسته.........رنکینگ کلوپ آبیدلان
رنگینک دیگه؟!!؟

سلام........من منظورم زبون درازی نبود........سرحالو شیطون بودنت مد نظرم بود........خخخخخخخخخ
.
دیگه به این نتیجه رسیدم که من این شکلیم. خخخخخخ

بابا من وسطش هزارتا کار دارم که باید انجام بدم..........همین الان باید روی نفت کوره امیرکبیرم کار کنم می خوای شما بیا برو واسم سرچ کن من جواب صندلیم رو بدم.......خخخخخخ
نه خداییش آهنگ قشنگی خونده من خوشم اومد..........دستت درد نکنه مهنا خانم.......
من ک زبون درازیتو ندیدم
من چرا خوب این شکلیم کپلیو زشت!
خوبه شما نمیپیچونین دستتون درد نکنه![]()
خواهش خواهش

سلام بهار
لامپت سوخته؟؟؟؟
عقرب آواتارتو خیلی دوس میدارم![]()
خو خاموش بودنع روشنه خو
منم دوست میدارم آواتارمو :دی
بدرودبا اجازه همگی
خدانگهدار
نه والا!میدونی چراانقد طرفدار داره؟
نه والا!

نخیر همون بالایی درسته.........

[/QUOTE]نه تو رو خدا بیا عیبم دشتخه باشه دیگه چی؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخآهان...
باشد باشد
در هر صورت عیب نداره خخخخخخخخ
آهان دیشب گفتی 10 تا اس میدم یه پست!
نصف شبی بگو رو صندلی نشستم خو اس دادنت چیه؟
عمو جون اون نانچیکو رو بزار زمین میزنی تو صورتت خون میاد بابات میاد یخه منو میگیره.........خخخخخخخخخ

اصلن دست خود آدم نیستا خدا خردادماهی ها رو جذاب آفریده!
فعلنی خدافظ![]()
این سعید خواب نداره؟؟jahan pahlevan گفت:نه تو رو خدا بیا عیبم دشتخه باشه دیگه چی؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخ
سعید پلیمر بود به نظرت میگفتم چه جوابی بهم میداد هااااااان؟؟؟؟؟

این سعید خواب نداره؟؟
فقط واسه باشگاه اومدنش درس داره؟؟؟
راستی امروز محمد داماد میشه ها...
نچ نچ نچ...
چی میگفت؟؟؟
نمیدونم سعید قابل پیش بینی نیست. با اون سوالاش. یکیش در مورد مرگ و پیامبر بود یکیش در مورد مورچه خوار!!!!!![]()
عمو جون اون نانچیکو رو بزار زمین میزنی تو صورتت خون میاد بابات میاد یخه منو میگیره.........خخخخخخخخخ

[/QUOTE]| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
|
|
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
|
|
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
|