پست شماره یک مرتب آپدیت میشه ...^![]()
اگه پیشنهاد یا نظر خاصی دارید بگید
هرکس میخواد شرکت کنه و اسمش تو پست یک نیست با ذکر گرایش اعلام کنه
منم هستم.....
باغبانی اگه خدا قبول کنه.....
آره کم داریم، بخصوص تو بخش خاکشناسی که حسابی داره خاک میخوره! بگو بیان کمک...دوتا از همکلاسی های خودم که یکیشون هم شاگرد اول کلاسمون هم هس اینجا عضون ولی فعالیت نمی کنن اگه افراد کم داشتید میتونم ازشون بخوام بیان تالار برا کمک بیشتر
شما تشریف بیارید اینجا: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/367073-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1سلام من گياهپزشكي خوندم الان علفهاي هرز ميخونم درآينده باخداستميتونيد رو كمك هفته اي يكبار من حساب كنيد
بچه های شما اول باید بیان اینجا اعلام آمادگی کنن هر گرایشی که به حدنصاب رسید تاپیکشو میزنیماگه برای رشته ی منابع طبیعی و مخصوصا گرایش محیط زیست ، کاربر داشته باشیم ، برای بچه های ما هم یه جا بذار![]()
کدوم درس ؟!من موافقم و توی یکی از درسام خیلی اشکال دارم. ولی هیچ کس تو گرایش من فعال نیست!(محیط زیست)![]()
منو ننوشتی که !بنابراین اولین کاری که باید انجام بدیم ثبت نام از اعضا برای شرکت فعال و مستمر تو تاپیکه!![]()
هرکس میتونه حداقل هر دو سه روز یه بار اینجا سرکشی و فعالیت کنه با ذکر گرایش، اعلام آمادگی کنه تا برنامه ریزی کنیم ...![]()
خو بچه هامونو از کجا پیدا کنمبچه های شما اول باید بیان اینجا اعلام آمادگی کنن هر گرایشی که به حدنصاب رسید تاپیکشو میزنیم
دوستان عزیز من یه پیشنهادی دارم میگم بیاین کلاسمون جهت دار باشه ..مثلا مثه موسسات از قبل برنامه ریزی داشته باشیم و فصل بندی کنیم و یه مرور و توضیح مختصری قبلش اینجا اورده بشه و بعد از پایه شروع کنیمو فصل به فصل به سوال گذاشتن..یعن یمبحث به مبحث جلو بریم نه از هر جا که میخوایم سوال بزاریم....در ضمن دوستان گلم میگن زکات علم یاد دادانش به دیگرانه..دوستانی که زحمت کشیدند و خدا هم بهشون نظر کرد و ارشد میخونن خب باید یه جوری زکاتتونو بپردازید دیگه و چه جایی بهتر از اینجا...ما هم زیاد مزاحم شما نمیشیم فقط گاها بیایینو چهار تا مطلب علمی جدید با توجه به فصل مربوطه بزارید....
بنویسم منابع طبیعی؟منو ننوشتی که !
این دیگه مشکل خودته!!خو بچه هامونو از کجا پیدا کنم![]()
بنویسم منابع طبیعی؟
این دیگه مشکل خودته!!![]()
دوستان عزیز من یه پیشنهادی دارم میگم بیاین کلاسمون جهت دار باشه ..مثلا مثه موسسات از قبل برنامه ریزی داشته باشیم و فصل بندی کنیم و یه مرور و توضیح مختصری قبلش اینجا اورده بشه و بعد از پایه شروع کنیمو فصل به فصل به سوال گذاشتن..یعن یمبحث به مبحث جلو بریم نه از هر جا که میخوایم سوال بزاریم....در ضمن دوستان گلم میگن زکات علم یاد دادانش به دیگرانه..دوستانی که زحمت کشیدند و خدا هم بهشون نظر کرد و ارشد میخونن خب باید یه جوری زکاتتونو بپردازید دیگه و چه جایی بهتر از اینجا...ما هم زیاد مزاحم شما نمیشیم فقط گاها بیایینو چهار تا مطلب علمی جدید با توجه به فصل مربوطه بزارید....
خب واسه چی ما بچه هامونو دکتر مهندس کردیم..کارشناسان ارشد..دکاتر گرامی..(دکاتر الان جمع دکتر ها بودا)اونا مگه از مشاور های این موسسات چی کم دارن..خب بیان واسه ما هم برنامه ریزی کنن...یعنی ما از اونا کمتریم..بعدشم عزیزم شما چه گرایشی برنامشو داری؟من با این نظر موافقم.
ولی کی می خواد این برنامه ریزیو انجام بده؟
من برنامه ریزی پوران پژوهش(مهستان)و دارم
اونی که قراره برنامه ریزی کنه میتونم بهش بده
خب واسه چی ما بچه هامونو دکتر مهندس کردیم..کارشناسان ارشد..دکاتر گرامی..(دکاتر الان جمع دکتر ها بودا)اونا مگه از مشاور های این موسسات چی کم دارن..خب بیان واسه ما هم برنامه ریزی کنن...یعنی ما از اونا کمتریم..بعدشم عزیزم شما چه گرایشی برنامشو داری؟
واسه هر گرایش باید برنامه جدا داشته باشیم دیگه.
آقایون خانم های کارشناس ارشد و دکتر خودتونو نشون بدید..ببینیم کی واقعا دوست داره هم باشگاهیاش موفق باشن و ذره ای از علمشو در اختیار اونا هم بزاره..
اوه به به...دقیقا..آفرین بلدیا..خیلی خوبه اونو تو همون قسمت بیو بزار یخیلی خوبه..من نمیدانم این مدیر جان کجاست که اینجارو مدیریت کنن..میترسیم یکاری کنیم بعدا دعوامون کنن که چرا خود سر عمل کردیم...نه مهدیا جان؟مگه الان بیو تصویب نشده؟
خوب منظورم برنامه همون بیو بود عزیزم
اوه به به...دقیقا..آفرین بلدیا..خیلی خوبه اونو تو همون قسمت بیو بزار یخیلی خوبه..من نمیدانم این مدیر جان کجاست که اینجارو مدیریت کنن..میترسیم یکاری کنیم بعدا دعوامون کنن که چرا خود سر عمل کردیم...نه مهدیا جان؟
خب ؟؟/بقیش؟فقط خوشحال نباش دیگه....تو هم یچی بگو. تو کدوم گروه قرار داری آرزومند ارشد یا فاتح آن؟سلام از اینکه این تاپیک رو میبینم خوشحالم
امیدوارم موفق باشید...........
خب ؟؟/بقیش؟فقط خوشحال نباش دیگه....تو هم یچی بگو. تو کدوم گروه قرار داری آرزومند ارشد یا فاتح آن؟
در هر گروه که باشی باید یه عمل خیری انجام بدی خواهر..
فدات من هنوز اول راهم و به آرزومندشم نرسیدم!!!!!!!!!!!بخاطر همین فعلا به تشکر بسنده کردم!!!!!!!!!!!