برادر اسم ما رو نوشتی ؟! ما از همون روز اول زنبیل گذاشته بودیماااااااااااااااا

نوشتم، برو بگرد دنبال پایه!برادر اسم ما رو نوشتی ؟! ما از همون روز اول زنبیل گذاشته بودیماااااااااااااااا![]()
به نظرم تاپیک گیاهپزشکی که لینکش تو پست اول هست میتونه نمونه خوبی باشه برای این کار... یه نگاهی بندازید با روال کار آشنا میشید...فقط phytoجان خودت برامون توضیح بده که باید چکار کنیم
من پایم ولی در جریان نیستم
من با این قضیه خیلی موافقم ولی برای هر گرایشی حداقل یه نفر باید در این مورد پیشقدم و داوطلب بشه تا مدیریت تاپیک رو به دست بگیره، میدونید که انجام این کار یه کمی وقتگیره و حوصله میخواددوستان عزیز من یه پیشنهادی دارم میگم بیاین کلاسمون جهت دار باشه ..مثلا مثه موسسات از قبل برنامه ریزی داشته باشیم و فصل بندی کنیم و یه مرور و توضیح مختصری قبلش اینجا اورده بشه و بعد از پایه شروع کنیمو فصل به فصل به سوال گذاشتن..یعن یمبحث به مبحث جلو بریم نه از هر جا که میخوایم سوال بزاریم....در ضمن دوستان گلم میگن زکات علم یاد دادانش به دیگرانه..دوستانی که زحمت کشیدند و خدا هم بهشون نظر کرد و ارشد میخونن خب باید یه جوری زکاتتونو بپردازید دیگه و چه جایی بهتر از اینجا...ما هم زیاد مزاحم شما نمیشیم فقط گاها بیایینو چهار تا مطلب علمی جدید با توجه به فصل مربوطه بزارید....
اتفاقا من رد شدم و یه تشکری هم ازت قبلا عرض نمودم..باز خوبه تالار زراعت با این همه اغفال شده یه نفر توکلاس کنکورش شرکت نمیکنه.نمیدونم چرا ما ایرانیا سر کنکور انگیزه مون میخوابهسلام
یه پیشنهاد برای تالار خاکشناسی دارم میتونید از اونجا به عنوان کتابخونه ازش استفاده کنید نه اینکه ساکتم هس پرنده پر نمیزنه جون میده برا درس خوندن
من نمی دونم فقط اغفال شدگان خاک ماهستیم دیگه بعد از ما کسی اغفال نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
خدا رو شکر کسی مثل ما راه فنا نرفته بهر حال کلاسهای کنکور اونجا رو برای دلخوشی خودمونو امواتمون دایر میکنیم ولی هچ کس نیس و هچ نفری از اونجا رد نمیشه![]()
برای فضای سبز هم در حد توانم کمک میکنم گرچه که تجربه و علمشو ندارم
انشالا اگه تعداد برسه با کمک دوستان درستش میکنیم
باسلام، اگر امکان داره کنکور دکتری هم راه بیفته، برای کنکور دکتری علوم علفهای هرز من و دوستمون با نام کاربری 7855935 اعلام آمادگی میکنیم، اگر کس دیگه ای هم متقاضی این رشته باشه اینجا اعلام کنه...
باسلام، اگر امکان داره کنکور دکتری هم راه بیفته، برای کنکور دکتری علوم علفهای هرز من و دوستمون با نام کاربری 7855935 اعلام آمادگی میکنیم، اگر کس دیگه ای هم متقاضی این رشته باشه اینجا اعلام کنه...[/QUOTE
نمیشه برای خاکشناسی هم یکی استین بالا بزنه ثواب داره![]()
اگر متقاضی کنکور دکتری علف هرز کمه میشه کنکور کارشناسی ارشد و دکتری علف هرز را ادغام کرد و در یک تاپیک راهش انداخت...بسیار عالی ... فقط یار کم داریم!
اگر متقاضی کنکور دکتری علف هرز کمه میشه کنکور کارشناسی ارشد و دکتری علف هرز را ادغام کرد و در یک تاپیک راهش انداخت...
هیچکدوم درس خون نیستین
وگرنه خودتون راش مینداختین !
اسم منم اضافه کن به محیط زیست!مرسی
ni-rosa-ceمن تو ارزیابی یه خورده میلنگم.مخصوصا مبحث جی آی اس!و البته خوندن درس بیولوژی هم برام سخته!
سلام
من قــرار ِ کنکــور ارشدم رو رشته ی محیط زیست شرکــت کنم..راهنمــایی لطفــا![]()
پسرخاله جون ! کلاسِ ما رو هم دایر کن که شدیم سه نفر !
خوش آمدید![]()
معرفی رشته ها و منابع کنکور کارشناسی ارشد محیط زیست
این تاپیک رشته محیط زیست و منابعش رو معرفی کرده . سوال دارید بپرسید .
محیط زیست یا طراحی محیط زیست؟
من واسه طراحی هستما
سلام دوست جان خودم! خوش اومدی! اینجا قراره یه کلاس کنکور راه اندازی کنیم.تست،سوال جواب بحث درباره گزینه ها!تازه من یه سری درسامو رمز گذاری کردم خرد خرد میزارم شاید بقیه و تو هم به دردت بخوره!کلا ایده تو ذهنم زیاده!سلام
من قــرار ِ کنکــور ارشدم رو رشته ی محیط زیست شرکــت کنم..راهنمــایی لطفــا![]()