CPU AMD اخراجی دائم-مولتی یوزر Nov 17, 2012 #3 takesh گفت: حالا فکر کن میخام ؛داری بدی ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آره فکر کن دارم بدم
Takesh کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 17, 2012 #4 CPU AMD گفت: آره فکر کن دارم بدم کلیک کنید تا باز شود... جالبه حضرت عالی؟؟؟؟؟
CPU AMD اخراجی دائم-مولتی یوزر Nov 18, 2012 #7 takesh گفت: جالبه حضرت عالی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... میخای یا نمیخای
sariii کاربر بیش فعال Nov 18, 2012 #8 takesh گفت: جالبه حضرت عالی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آقا آشناس...خودیه!آروم باش! pariya.sh گفت: اره منم میخوام کلیک کنید تا باز شود... میخرم برات!
takesh گفت: جالبه حضرت عالی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آقا آشناس...خودیه!آروم باش! pariya.sh گفت: اره منم میخوام کلیک کنید تا باز شود... میخرم برات!
Takesh کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 18, 2012 #11 sariii گفت: آقا آشناس...خودیه!آروم باش! کلیک کنید تا باز شود... خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی
sariii گفت: آقا آشناس...خودیه!آروم باش! کلیک کنید تا باز شود... خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی
CPU AMD اخراجی دائم-مولتی یوزر Nov 18, 2012 #12 takesh گفت: خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی کلیک کنید تا باز شود...
takesh گفت: خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی کلیک کنید تا باز شود...
sariii کاربر بیش فعال Nov 19, 2012 #13 takesh گفت: خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی کلیک کنید تا باز شود... آقا کلا من ستاد جلوگیری از خونریزیم!!
takesh گفت: خوب شد گفتی میخاستم با یه مشت بکوبونمش تو دیوار و نفلش کونم از خونریزی جلوگیری کردی کلیک کنید تا باز شود... آقا کلا من ستاد جلوگیری از خونریزیم!!