سلام دوستان
امروز برام پیامی رسید با این عنوان و توضیح :
سلام دوستان
"اختلاس جدیدی امروزتوسط بانک ملی ایران به وقوع پیوست "
در جریان باشید امروز بانک ملی از تمامی حسابهای مشترکین خود بدون اجازه مبلغ : 5 هزار تومان بعنوان حق آبونمان برداشت کرده و بعد با یک پیامک به مشترکین اطلاع رسانی کرده
قرار شده تمام کسانی که حساب بانک ملی دارند به نشانه این اعتراض،موجودی حساب های خود در بانک ملی را خالی کرده و به حساب بانکی دیگری انتقال داده تا درس عبرت برای این بانک و دیگر بانکها شود.
"لطفا اول از کسانی که حساب بانک ملی دارند صحت و سقم این مطلب را سوال کنید و سپس در دیگر گروه ها اطلاع رسانی کنید.
اولش خیلی باور نکردم و فکر کردم از این پیام الکیاست
پیگیر شدم و دیدم صحت داره، برای پدر و بردارم و چند تا از اقوام این مبلغ کسر شده و براشون اس ام اس اومده..اونم تو روز تعطیل!
در مورد حسابای شما هم این اتفاق افتاده؟
کسی هست که بدونه دلیل اصلیش چیه؟
نمی دونم کلا از جون این ملت چی میخوان؟!
پنج تومن ممکنه تو حساب پرپول یه نفر رقمی نباشه اما برای بعضیا خیلیه...
چرا بی خبر؟ آبونمان بابت چی؟
بابت هر پیامک نقل و انتقال و برداشت و واریز و .. که کارمزد می گیرن..این 5 تومن دیگه چرا؟!
رسما ما رو گیر آوردن
چرا باید برای خدمات رسانی به مشتری که فکر می کنم تو بیشتر جاهای دنیا رایگانه باید پول بگیرن؟!
چند وقت پیش مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفته:
بسیاری از بانکها به محض کسر یا افزوده شدن مبلغی به حساب مشتریان، آن را با پیامک به اطلاع مشتریان می رسانند که اگر برای این خدمت کارمزدی دریافت کنند، غیر قانونی است.». وی همچنین از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف در این زمینه با شماره 29954855 برای پیگیری به بانک مرکزی اطلاع دهند.
حالا ما نمی دونیم کدوم رو باور کنیم؟! حرف مدیر رو یا کاری که بانکا می کنن!
امروز برام پیامی رسید با این عنوان و توضیح :
سلام دوستان
"اختلاس جدیدی امروزتوسط بانک ملی ایران به وقوع پیوست "
در جریان باشید امروز بانک ملی از تمامی حسابهای مشترکین خود بدون اجازه مبلغ : 5 هزار تومان بعنوان حق آبونمان برداشت کرده و بعد با یک پیامک به مشترکین اطلاع رسانی کرده
قرار شده تمام کسانی که حساب بانک ملی دارند به نشانه این اعتراض،موجودی حساب های خود در بانک ملی را خالی کرده و به حساب بانکی دیگری انتقال داده تا درس عبرت برای این بانک و دیگر بانکها شود.
"لطفا اول از کسانی که حساب بانک ملی دارند صحت و سقم این مطلب را سوال کنید و سپس در دیگر گروه ها اطلاع رسانی کنید.
اولش خیلی باور نکردم و فکر کردم از این پیام الکیاست
پیگیر شدم و دیدم صحت داره، برای پدر و بردارم و چند تا از اقوام این مبلغ کسر شده و براشون اس ام اس اومده..اونم تو روز تعطیل!
در مورد حسابای شما هم این اتفاق افتاده؟
کسی هست که بدونه دلیل اصلیش چیه؟
نمی دونم کلا از جون این ملت چی میخوان؟!
پنج تومن ممکنه تو حساب پرپول یه نفر رقمی نباشه اما برای بعضیا خیلیه...
چرا بی خبر؟ آبونمان بابت چی؟
بابت هر پیامک نقل و انتقال و برداشت و واریز و .. که کارمزد می گیرن..این 5 تومن دیگه چرا؟!
رسما ما رو گیر آوردن

چرا باید برای خدمات رسانی به مشتری که فکر می کنم تو بیشتر جاهای دنیا رایگانه باید پول بگیرن؟!
چند وقت پیش مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفته:
بسیاری از بانکها به محض کسر یا افزوده شدن مبلغی به حساب مشتریان، آن را با پیامک به اطلاع مشتریان می رسانند که اگر برای این خدمت کارمزدی دریافت کنند، غیر قانونی است.». وی همچنین از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف در این زمینه با شماره 29954855 برای پیگیری به بانک مرکزی اطلاع دهند.
حالا ما نمی دونیم کدوم رو باور کنیم؟! حرف مدیر رو یا کاری که بانکا می کنن!
آخرین ویرایش: