کسروی مردی جاهل به دین و تاریخ یا عنود و لجوج.......

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
سلام به دوستان
در یکی از تاپیک های این تالار دیدم مطلبی از آقای کسروی زده شده و موضوع در مورد زبان ترکی بوده و بعد به جاهای دیگه ای کشیده شده
خواستیم کمی با افکار این مرد آشنا بشیم تا ببینیم که چرا این عنوان رو برای این تاپیک انتخاب کردم

مطالبم رو از کتاب شبهای پیشاور میارم که می تونید در مقدمه اون مطالعه کنید
البته تمام سخنان این کتاب مستند است و می توانید باز هم مطالعه کنید
.
.
کاری به صحبت های این آقا در مورد زبان ترکی و ایران و ... ندارم
سخن ما در مورد اسلام و تشیع است
خواهشا نظرات این شخص رو در مورد مباحث دیگر بیان نفرمایید

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]اکثر این نوشته ها در کتاب "شیعه گری" آورده شده

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: همانند گزشتگان از خوارج و نواصب پیدایش شیعه را از عبدالله بت سبا یهودی می داند

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: از جعلیات شیعه است که علی را به زور برای بیعت به مسجد بردند

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: در چندین جای کتاب اعلام داشته که دوستی علی ثوابی است که گناهی به آن ضرر نمی رساند و گریستن بر امام حسین باعث دخول به بهشت می شود که مشخصا مغلطه کرده است

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: راجع به غدیر خم و نصب علی به خلافت و امامت اشکالاتی نموده.

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: نوشته که علی هیچ وقت از عقب ماندگی خود دلتنگ نبوده و بلکه راضی هم بوده!

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: نوشته که رسول الله بشری بوده همانند دیگران و از غیب خبردار نبوده!

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: نوشته که امامان مانند دیگر مردگان هیچ کاره اند و زیارت قبور ائمه بت پرستی است!

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: نوشته حسین بن علی به طلب خلافت برخاست و نتوانست کاری از پیش ببرد و کشته شد!

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: و در چندین جای کتاب اعلام می دارد که خلافت علی نصّی و مدلل نبوده!

[/FONT]​
[FONT=&quot]:: قانون اسلام در هزار سال قبل می توانست اصلاح امور کند و مملکت داری نماید، ولی امروز با قانون اسلام نمی شود مملکت داری نمود[/FONT]!

[FONT=&quot]:: یکی از دلایلی که می رساند قانون اسلام و دستورات آن امروزه در دنیا عملی نیست، آن است که در دنیای کنونی دست دزد را نمی برند و حال آنکه در قانون اسلام حکم به قطع ید سارق نموده است[/FONT]

[FONT=&quot]:: ابدا این خانواده(آل رسول) رجحانی بر دیگران ندارند تا به آنها احترامی گذارده یا مقامی برای آنها قائل شویم[/FONT]!
[FONT=&quot]خدا و پیغمبر (ص) کجا مقامی برای آنها قائل شدند[/FONT]

[FONT=&quot]پاسخ به این لاطائلات مکرر در همین کتاب آورده شده و از دوستان خواهش می کنم که این کتاب رو حداقل یکبار بخونند [/FONT]​
[FONT=&quot]نام کتاب: شب های پیشاور[/FONT]​
[FONT=&quot]سلطان الواعظین شبرازی[/FONT]​

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسروی که دیگه نیاز به معرفی نداره
فکر کنم هم میشناسن چرت و پرتاشو

البته من مطالب شما رو نخونده بودم
چرت و پرتاشو در موردی که شما گفتید به اون کاری ندارید عر ض کردم

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید منم بسیاری از عقاید کسروی رو قبول نداشته باشم ولی دادن نسبت جاهل به چنین شخصی خنده داره .

در اون دورانی که بی سوادی و جهل و خرافات آخوندی در جامعه بیداد میکرد و اکثریت قاطع مردم حتی سواد خواندن و نوشتن نداشتند و تازه اونهائی هم که سواد داشتند در عم جزو بوده این شخص کتابهای زیادی نوشته و مشخصه که اهل تحقیق و مطالعه بوده اونم در دورانی که اینترنت و دانشگاه و کتابخونه و اینچور چیزا یا اصلا وجود نداشته و یا در مراحل ابتدائی بوده .

برای مثال کسروی کتابی داره بنام تاریخ مشروطیت ایران که بطرز بسیار مستدل و روان وقایع مربوط به مشروطیت رو در اون نوشته و اونقدر این کتاب پربار و غنی هستش که بعدها بسیاری از نویسندگان دیگه که راجع مشروطیت کتاب و مقاله و مطلب نوشتند در بسیاری جاها به مطالب اون کتاب استناد میکردند واین کتاب حتی بعد از انقلاب هم چاپ میشد و بسییار پرفروش بود .

پس نمیتونیم کسروی رو فردی کم معلومات بدونیم . حالا اگر اون عقایدش با برخی از عقاید ما تفاوت داره باید درست درمون و با ذکر دلیل و برهان حرفاشو رد کنیم نه اینکه بهش فحش بدیم نظیر این چیزی که در سرفصل این تاپیک نوشته شده .

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید منم بسیاری از عقاید کسروی رو قبول نداشته باشم ولی دادن نسبت جاهل به چنین شخصی خنده داره .

در اون دورانی که بی سوادی و جهل و خرافات آخوندی در جامعه بیداد میکرد و اکثریت قاطع مردم حتی سواد خواندن و نوشتن نداشتند و تازه اونهائی هم که سواد داشتند در عم جزو بوده این شخص کتابهای زیادی نوشته و مشخصه که اهل تحقیق و مطالعه بوده اونم در دورانی که اینترنت و دانشگاه و کتابخونه و اینچور چیزا یا اصلا وجود نداشته و یا در مراحل ابتدائی بوده .

برای مثال کسروی کتابی داره بنام تاریخ مشروطیت ایران که بطرز بسیار مستدل و روان وقایع مربوط به مشروطیت رو در اون نوشته و اونقدر این کتاب پربار و غنی هستش که بعدها بسیاری از نویسندگان دیگه که راجع مشروطیت کتاب و مقاله و مطلب نوشتند در بسیاری جاها به مطالب اون کتاب استناد میکردند واین کتاب حتی بعد از انقلاب هم چاپ میشد و بسییار پرفروش بود .

پس نمیتونیم کسروی رو فردی کم معلومات بدونیم . حالا اگر اون عقایدش با برخی از عقاید ما تفاوت داره باید درست درمون و با ذکر دلیل و برهان حرفاشو رد کنیم نه اینکه بهش فحش بدیم نظیر این چیزی که در سرفصل این تاپیک نوشته شده .

عرض کردم که جاهل به دین و تاریخ یا عنود
من هم می دانم که جاهل نبوده و از این عنوان نتیجه می خواستم بگیرم که جز عناد و دشمنی چیزه دیگری نیست
البته افراد بسیاری در اون زمان بودند که کسروی جزوی از اونها نبوده
خیلی ها به ایشون پیشنهاد مناظره می دادند و ایشون در جواب فقط می گفتند که مکاتبه می کنند
می دانید که مکاتبه بهترین راه برای فرار از پاسخ بود
حتی چند نفری هم با ان آقا مکاتبه کردند و دیگران از پاسخ های .... به خنده آمدند
عرض کردم پاسخ تمام این اراجیف در کتاب های شیعه و سنی آمده و مختصر آن در کتاب شب های پیشاور