کسانی که از موتور های النتریکی و دینام های الترناتور سر در میارن بیان تو

shan boy

عضو جدید
سلام به همه دوستان و مهندسان گل اعم از پسر و دختر
من رشته ام مکانیکه ولی یه سوال داشتم . من به یک الکترو موتور سه فاز آسنکرون نیاز دارم که توان حدود 9 کیلو وات و دوری بین 1500 تا 3000 rpm و ولتاژ پایین داشته باشه
اصلا چنین موتوری هست ؟ اگه هست از کجا مبتونم پیدا کنم ؟ هزبنه اش چقدره ؟ ابعادش چنده ؟ میشه با سری کردن تعدادی باطری ولتاژشو تامین کرد؟
اگر از دینام های الترناتور اطلاعاتی دارید بگید . آیا میشه در زمان کار یه باطری رو شارژ کرد؟ آیا دور ورودی به الترناتور روی مبزان جریان و ولتاژ خروجی و مدت زمان شارژ تاثیری داره؟
لطفا جواب هاتون رو سریع بگید پای مرگ و زندگی در میونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان و مهندسان گل اعم از پسر و دختر
من رشته ام مکانیکه ولی یه سوال داشتم . من به یک الکترو موتور سه فاز آسنکرون نیاز دارم که توان حدود 9 کیلو وات و دوری بین 1500 تا 3000 rpm و ولتاژ پایین داشته باشه
اصلا چنین موتوری هست ؟ اگه هست از کجا مبتونم پیدا کنم ؟ هزبنه اش چقدره ؟ ابعادش چنده ؟ میشه با سری کردن تعدادی باطری ولتاژشو تامین کرد؟

اگر از دینام های الترناتور اطلاعاتی دارید بگید . آیا میشه در زمان کار یه باطری رو شارژ کرد؟ آیا دور ورودی به الترناتور روی مبزان جریان و ولتاژ خروجی و مدت زمان شارژ تاثیری داره؟
لطفا جواب هاتون رو سریع بگید پای مرگ و زندگی در میونه
سلام
منظورتون از اینکه میگید ولتاژش پایین باشه چیه؟! یعنی چقدر باشه؟
اگه منظورتون 380 ولت باشه بله موتور آسنکرون 3 فاز 9 کیلو وات با سرعتی که گفتید میشه پیدا کرد

هزینه و ابعادش به خیلی پارامتر ها و مخصوصا به کارخانه سازندش و ... بستگی داره دوست عزیز!

باطری ها ولتاژ دی سی در اختیار شما میذارن ولی شما واسه راه اندازی موتور مذکور به ولتاژ ای سی نیاز دارید! مگه اینکه یک مبدل هم داشته باشید تا تبدیل dc/ac رو انجام بده که هزینش بالاست

بله یه ژنراتور متناوب میتونه باطری رو شارژ کنه (البته با استفاده از یه ترانس و پل دیود که جریان رو dc کنه!)
بله دور ورودی روی خروجی ژنراتور قطعا تاثیر خواهد داشت!

:biggrin:ایشالا که همیشه زندگی باشه نه مرگ