E elahe66 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 27, 2012 #2 کلا جریانش باحال بود ولی من بدجوری طرفدار حیواناتم ریز و درشتم فرقی نمیکنه....آخه این چه حرکتیه....
کلا جریانش باحال بود ولی من بدجوری طرفدار حیواناتم ریز و درشتم فرقی نمیکنه....آخه این چه حرکتیه....
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 27, 2012 #3 elahe66 گفت: کلا جریانش باحال بود ولی من بدجوری طرفدار حیواناتم ریز و درشتم فرقی نمیکنه....آخه این چه حرکتیه.... کلیک کنید تا باز شود... واقعا؟ تا چن سال پیش با کبریت مورچه میشکتم یعنی یهو اب میشدن
elahe66 گفت: کلا جریانش باحال بود ولی من بدجوری طرفدار حیواناتم ریز و درشتم فرقی نمیکنه....آخه این چه حرکتیه.... کلیک کنید تا باز شود... واقعا؟ تا چن سال پیش با کبریت مورچه میشکتم یعنی یهو اب میشدن
E elahe66 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 27, 2012 #4 maryam7f گفت: واقعا؟ تا چن سال پیش با کبریت مورچه میشکتم یعنی یهو اب میشدن کلیک کنید تا باز شود... نه من خداییش انقدر که به حیوونا حساسم به آدما حساس نیستم.
maryam7f گفت: واقعا؟ تا چن سال پیش با کبریت مورچه میشکتم یعنی یهو اب میشدن کلیک کنید تا باز شود... نه من خداییش انقدر که به حیوونا حساسم به آدما حساس نیستم.
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 27, 2012 #5 elahe66 گفت: نه من خداییش انقدر که به حیوونا حساسم به آدما حساس نیستم. کلیک کنید تا باز شود... دوس ندارم پیشی فقط خوبه
elahe66 گفت: نه من خداییش انقدر که به حیوونا حساسم به آدما حساس نیستم. کلیک کنید تا باز شود... دوس ندارم پیشی فقط خوبه
Mozhgan.V کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 27, 2012 #6 منم دوران جاهلیتم از این کارا می کردم من نادمم...
soniya ideal عضو جدید Apr 28, 2012 #7 میازار موری که دانه کش است صبر دروغ بزرگیست.سالهاست که با غوره ها کلنجار میرویم.اما حلوا نمیشوند
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #8 بچه بودیم تو حیاط خونه از این کارا میکردیم. خدایا توبه.
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #9 این روشا خیلی سوسولیه.... من خیلی وحشتناک این بدبختارو نابود میکردم.... خدا منو ببخشه...!!!!!
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #10 smooth criminal گفت: این روشا خیلی سوسولیه.... من خیلی وحشتناک این بدبختارو نابود میکردم.... خدا منو ببخشه...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... مثلا چجوری؟
smooth criminal گفت: این روشا خیلی سوسولیه.... من خیلی وحشتناک این بدبختارو نابود میکردم.... خدا منو ببخشه...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... مثلا چجوری؟
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #11 maryam7f گفت: مثلا چجوری؟ کلیک کنید تا باز شود... روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!!
maryam7f گفت: مثلا چجوری؟ کلیک کنید تا باز شود... روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!!
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #12 smooth criminal گفت: روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... بهتر بابا... مورچه تو خونه باشه واویلاس. حالا چند تا تو حیاط دیده بشه مورد نداره.
smooth criminal گفت: روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... بهتر بابا... مورچه تو خونه باشه واویلاس. حالا چند تا تو حیاط دیده بشه مورد نداره.
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #13 Aghrab Khatoon گفت: بهتر بابا... مورچه تو خونه باشه واویلاس. حالا چند تا تو حیاط دیده بشه مورد نداره. کلیک کنید تا باز شود... یکی در میون میای دیگه..... آخه من........... خیلی جانیم.... میدونم
Aghrab Khatoon گفت: بهتر بابا... مورچه تو خونه باشه واویلاس. حالا چند تا تو حیاط دیده بشه مورد نداره. کلیک کنید تا باز شود... یکی در میون میای دیگه..... آخه من........... خیلی جانیم.... میدونم
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #14 smooth criminal گفت: یکی در میون میای دیگه..... آخه من........... خیلی جانیم.... میدونم کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی یکی در میون میای؟؟؟ عیب نداره باااووو...
smooth criminal گفت: یکی در میون میای دیگه..... آخه من........... خیلی جانیم.... میدونم کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی یکی در میون میای؟؟؟ عیب نداره باااووو...
maryam7f عضو جدید کاربر ممتاز Apr 28, 2012 #15 smooth criminal گفت: روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... بگو ببینم
smooth criminal گفت: روم نمیشه بگم.... بدبختارو منقرض کرده بودم از خونه مامان بزرگم اینا...!!!!! کلیک کنید تا باز شود... بگو ببینم