Hamidreza arch
عضو جدید
شیراز
اين چه سواليه معلومه ديگه .شهر اولين ها تبريز
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
دركلاس عاشقيعباس غوغا ميكند
متنفر؟؟؟ کرمانشاه 15 ماه سربازی بودم چیزی ندیدیم ولی شهره جالب و لی نسبتا محرومی بود
موج میزنه، شما غافلی !
این تاپیک جای این بحثا نیس، ولی شما خودت شروع کردی ! و الا اینجا کسی نمیخواد به شهری یا شخصی توهین کنه !
شما هرچی در مورد تبریز فکر میکنی بذار باشه واسه خودت ! چون هرکسی بعضی چیزارو درک نمیکنه و نمیبینه!
موفق باشین[/QUOT
جمله اخرت در جواب من اصلا جمله قشنگی نیس.اما اهمیتی نداره چون هرکسیم جنبه انتقاد نداره.
اگر شما هم این تعصب رو داشتین الان روزگارتون خوشتر از این بود بعده بیست سال تمومیدن جنگ هنوز جای ترک شه تو خونه ها مونده...محروم از چه لحاظ؟ گفتم که نیاز داره امکاناتش بهبود پیدا کنه چون لیاقتش خیلی بهتر از ایناس. اما صفا صمیمیت و صفاش زیادتر نباشه کمتر نیس.در ضمن درسته تبریز صنعتی تر و مرتب تره و اینو بدون 8 سال جنگ واسه یه شهر بسه تا بتونه از پا بیفته الحمدلله چند سال تبریز بودم الانم در رفت و امدو به تبریز در واقه همه چیشو دیدم ادم های مهربونی داره که من دوسشون دارم اما واقعا تعصب بی جا وخود خواهانه باعث میشه که ادم دلش نخواد قدم تو اون شهر بزاره.اانقد تعریف میکنی از امنیت و اب و هوا .زلزله و اب و هوای سرد واقعا امون مردم و بریده پس دیدی هر شهری نقطه قوت و ضعف خودشو داره .شما رو نمیدونم اما همه جای ایران سرای من .با غمش غمگین میشم با شادیش میخندم !
اگر شما هم این تعصب رو داشتین الان روزگارتون خوشتر از این بود بعده بیست سال تمومیدن جنگ هنوز جای ترک شه تو خونه ها مونده...
ما جنگ ندیدیم ولی صنعت و معادنمون داره کل ایران رو جواب میده ..
در ضمن متنفر میشین کسی براتون اینجا تبریز نامه فدایت شوم ننوشته خوش اومدی برو کرمانشا تو آباد کن...[/QUOTEن
جای ترکش ها تو خونه هامون دیگه پیدا نیست تو گوشت و پوست و استخون مردممون پیداس! میتونی بیای و ببینی که کرمانشاه امروز چه شکلیه! صنعت تو به رخ نکش درسته صنعتی تره تبریز ولی دلیل برتریش نیس و تعصب و غیرت به این نمیگن که شهرت صنعتی تر باشه ! هم دلمون خوش هم شهرمون اباد.در ضمن دخالت تو کار مردم درس نیستا اتفاقا واسم دعوت نامه فرستادن که میام![]()
اتفاقا سال قبل برای راه اندازی خط تولید رب اونجا بودیم تو اسلام آباد .(شاه آباد)اگر شما هم این تعصب رو داشتین الان روزگارتون خوشتر از این بود بعده بیست سال تمومیدن جنگ هنوز جای ترک شه تو خونه ها مونده...
ما جنگ ندیدیم ولی صنعت و معادنمون داره کل ایران رو جواب میده ..
در ضمن متنفر میشین کسی براتون اینجا تبریز نامه فدایت شوم ننوشته خوش اومدی برو کرمانشا تو آباد کن...[/QUOTEن
جای ترکش ها تو خونه هامون دیگه پیدا نیست تو گوشت و پوست و استخون مردممون پیداس! میتونی بیای و ببینی که کرمانشاه امروز چه شکلیه! صنعت تو به رخ نکش درسته صنعتی تره تبریز ولی دلیل برتریش نیس و تعصب و غیرت به این نمیگن که شهرت صنعتی تر باشه ! هم دلمون خوش هم شهرمون اباد.در ضمن دخالت تو کار مردم درس نیستا اتفاقا واسم دعوت نامه فرستادن که میام![]()
کل دو سه مثقال صنعتتون دست باند اصفهانی هاست یعنی اصفهان سر خم کنه هیچی ندارین..
دیگه ما ها تو غیرت توو عالم معروفیم ... دلتون هم نمی دونم به چی خوشه ؟ به میدون گاراژ تون؟ یا به طاق بستان تون که پاتوق معتاد های بی شماره کرمانشاهه؟
بالاخره برو خداتو شک کن که از تبریز برات دعوتنامه اومده وگرنه باد همونجا با همین حرف های رویایی ایت خوش می بودی....
اتفاقا سال قبل برای راه اندازی خط تولید رب اونجا بودیم تو اسلام آباد .(شاه آباد)
کل دو سه مثقال صنعتتون دست باند اصفهانی هاست یعنی اصفهان سر خم کنه هیچی ندارین..
دیگه ما ها تو غیرت توو عالم معروفیم ... دلتون هم نمی دونم به چی خوشه ؟ به میدون گاراژ تون؟ یا به طاق بستان تون که پاتوق معتاد های بی شماره کرمانشاهه؟
بالاخره برو خداتو شک کن که از تبریز برات دعوتنامه اومده وگرنه باد همونجا با همین حرف های رویایی ایت خوش می بودی....
اطلاعاتت راجب صنعت ما جامع نیس پس خواهشا اظهار نظر نکن.به چی معروفین؟غیرت .من که دارم همینجا میبینم که چقد مودبانه بحث میکنید.بهتره ادم طوری رفتار کنه و حرف بزنه که فرهنگ شو واسه بقیه خوب به نمایش بزاره! البته به هموطنان ترک زبان تبریزیم برنخوره حساب این اقا با بقیه سوا هست! همین طاق بستان که میگی تو چی از تمدن و اصالتش میدونی که به تمسخرش میگیری! هر جایی هر مدل ادم داره واقعا متاسفم .دلم به مهربونی مردمم خوشه به معرفت و رفاقتشون.تو فقط تا دم گاراز اومدی و رفتی اینبار اگه مسیرت خورد همه جاشو ببین. من ولیعصر و رشتیه و شاه گلی و ابرسان و همه رو دیدم به خاطر وجود کدومشون انقد مفتخر شدی نمیدونم! فقط میتونم متاسف باشم !
حالا شما گریه نکن ایشالله همه چی درست میشه...اطلاعاتت راجب صنعت ما جامع نیس پس خواهشا اظهار نظر نکن.به چی معروفین؟غیرت .من که دارم همینجا میبینم که چقد مودبانه بحث میکنید.بهتره ادم طوری رفتار کنه و حرف بزنه که فرهنگ شو واسه بقیه خوب به نمایش بزاره! البته به هموطنان ترک زبان تبریزیم برنخوره حساب این اقا با بقیه سوا هست! همین طاق بستان که میگی تو چی از تمدن و اصالتش میدونی که به تمسخرش میگیری! هر جایی هر مدل ادم داره واقعا متاسفم .دلم به مهربونی مردمم خوشه به معرفت و رفاقتشون.تو فقط تا دم گاراز اومدی و رفتی اینبار اگه مسیرت خورد همه جاشو ببین. من ولیعصر و رشتیه و شاه گلی و ابرسان و همه رو دیدم به خاطر وجود کدومشون انقد مفتخر شدی نمیدونم! فقط میتونم متاسف باشم !
ما به اونا هم مفتخریم شما زا خدات باشه که یه جای بهتر رو دیدی .. با این گشت گذارت هم معلمومه تبریز دانشجویی .. چون جز اینجا ها نمی دونند کجا برن!!
من طاق بستان رو مسخره نکردم شما به مسخره گرفتین که تمدنی به اون عظمتی رو نمی تونید بهش برسین اصلا نمی تونید یه جای توریستی ازش در بیارین..
در کل اگر از تبریز متنفرین می تونید تشریف ببرین ولی معلمومه که بهتون داره خوش میگذره ؟/ بس انکار نکنید. واقع بین باشید شما مثلا تحصیلکرده هستین.
قبلا دانشجو بودم الان نیستم. واسه کار دیگه میام تبریز.کی گفته من گریه کردم؟ دیگه از شاه گلی شما که بیشتر بهش رسیدیم در ضمن من اعتقاد دارم جاهای طبیعی باید خیلی دست نخورن.تو رو خدا صنعت که یه کارخونه نیس گیر دادی به اونجا .بعدشم من کی گفتم از تبریز متنفرم نیاری نامردی.من گفتم از این اعتماد به نفس کاذبشون بدم میاد ولی تو چند جاهم گفتم که تبریزو دوست دارم دلم واسش تنگ میشه عاشق اهنگای ترکی غمگینم .تو تاپیک قبلی همدردی با زلزله زدگان تبریز یکی از شعرهای خودم در وصف حال غمگینم از اوضاع زلزله تبریز نوشتم و ون روزا همش تو اون تاپیک بودم اینا همه دال بر دوست داشتن من نیس.یه جمله رو گرفتی هر چی که به ذهنت میاد درست و غلط بار منو مردم شهرم میکنی.کرمانشاه ادمای بزرگی رو پرورش داده که دو تا معتاد دیدی اومدی طعنه شو میزنی.ای کاش یه خرده عمیق تر فکر کنی به گفته هام جناب مهندس!حالا شما گریه نکن ایشالله همه چی درست میشه...
ما به اونا هم مفتخریم شما زا خدات باشه که یه جای بهتر رو دیدی .. با این گشت گذارت هم معلمومه تبریز دانشجویی .. چون جز اینجا ها نمی دونند کجا برن!!
من طاق بستان رو مسخره نکردم شما به مسخره گرفتین که تمدنی به اون عظمتی رو نمی تونید بهش برسین اصلا نمی تونید یه جای توریستی ازش در بیارین..
در کل اگر از تبریز متنفرین می تونید تشریف ببرین ولی معلمومه که بهتون داره خوش میگذره ؟/ بس انکار نکنید. واقع بین باشید شما مثلا تحصیلکرده هستین.
برو پست هاتو بخون از اول بدون چی گفتی بالاخره ما هم کور نیستیم دو سه جا کار کردیم با فرهنگ ها و ادمهای متفاوت درافتادیم...قبلا دانشجو بودم الان نیستم. واسه کار دیگه میام تبریز.کی گفته من گریه کردم؟ دیگه از شاه گلی شما که بیشتر بهش رسیدیم در ضمن من اعتقاد دارم جاهای طبیعی باید خیلی دست نخورن.تو رو خدا صنعت که یه کارخونه نیس گیر دادی به اونجا .بعدشم من کی گفتم از تبریز متنفرم نیاری نامردی.من گفتم از این اعتماد به نفس کاذبشون بدم میاد ولی تو چند جاهم گفتم که تبریزو دوست دارم دلم واسش تنگ میشه عاشق اهنگای ترکی غمگینم .تو تاپیک قبلی همدردی با زلزله زدگان تبریز یکی از شعرهای خودم در وصف حال غمگینم از اوضاع زلزله تبریز نوشتم و ون روزا همش تو اون تاپیک بودم اینا همه دال بر دوست داشتن من نیس.یه جمله رو گرفتی هر چی که به ذهنت میاد درست و غلط بار منو مردم شهرم میکنی.کرمانشاه ادمای بزرگی رو پرورش داده که دو تا معتاد دیدی اومدی طعنه شو میزنی.ای کاش یه خرده عمیق تر فکر کنی به گفته هام جناب مهندس!
فرق بین خوب و بد رو می دونیم. من اون چیزیهای رو که دیدم دارم میگمو در ثانی دروغ نداریم همه می تونند برن و اوضاع رو ببینندد...
در ضمن به این وبلاگ هم یه سری بزنید ..
http://www.tabrizemodern.blogfa.com
نیاز به معرفی وبلاگ نیس تو اصلا معلوم نیس با کدوم حرفم مشکل داری.من که صنعتی بودن تبریزو رد نکردم گیر دادی به ما چی داریم شما چی ندارین.زشته به خدا.برو پست هاتو بخون از اول بدون چی گفتی بالاخره ما هم کور نیستیم دو سه جا کار کردیم با فرهنگ ها و ادمهای متفاوت درافتادیم...
فرق بین خوب و بد رو می دونیم. من اون چیزیهای رو که دیدم دارم میگمو در ثانی دروغ نداریم همه می تونند برن و اوضاع رو ببینندد...
در ضمن به این وبلاگ هم یه سری بزنید ..
http://www.tabrizemodern.blogfa.com
من از تنفر شما عجبم .. تبریز بهتون کار هم دادن یه چیزی میگین.نیاز به معرفی وبلاگ نیس تو اصلا معلوم نیس با کدوم حرفم مشکل داری.من که صنعتی بودن تبریزو رد نکردم گیر دادی به ما چی داریم شما چی ندارین.زشته به خدا.
اگه متنفر هستین برین کرمانشاه کار کنید !!(اگر باشه) واقعا زشته از شما اینجور حرف زدن...
بالاخره همون بهتر که بحث اینجا تموم بشه وگرنه باز در خدمتتون هستیم.
بهتره بحث رو همین جا تموم کنینمن از تنفر شما عجبم .. تبریز بهتون کار هم دادن یه چیزی میگین.
اگه متنفر هستین برین کرمانشاه کار کنید !!(اگر باشه) واقعا زشته از شما اینجور حرف زدن...
بالاخره همون بهتر که بحث اینجا تموم بشه وگرنه باز در خدمتتون هستیم.
حالا بر خاطر بعضی مسائل تو مناطق کرد نشین سرمایه گذاری نمیشه و این خیلی بده
اما دلیل بر این نیست که کار نباش من خیلی از ترکا رو میشناسم که واسه کار میان کرمانشاه
نانوا بربری ....![]()
من اصفهانی نیستم ولی رفتم و دیدم
خیلی شهر تمیز و قشنگیه همه چیزش روی نظمه فکر میکنم فرهنگ بالایی دارن
واقعا دوست دارم برم اونجا زندگی کنم![]()
من که فکر نکنم اینطوری باشه؟بهتره بحث رو همین جا تموم کنین
حالا بر خاطر بعضی مسائل تو مناطق کرد نشین سرمایه گذاری نمیشه و این خیلی بده
اما دلیل بر این نیست که کار نباش من خیلی از ترکا رو میشناسم که واسه کار میان کرمانشاه
نانوا بربری ....![]()
ولی اگر اینطوری باشه معلومه که یه نونوایی هم ندارین..
اتفاقا ما شرکتمون کلی کارگر کرمانشاهی داریم.
نونوایی کرمانشاهی نداریم شما زحمتشو واسمون میکشینمن که فکر نکنم اینطوری باشه؟
ولی اگر اینطوری باشه معلومه که یه نونوایی هم ندارین..
اتفاقا ما شرکتمون کلی کارگر کرمانشاهی داریم.
ما خودمون کارای مهمتری داریم که باید بهشون برسیم
گفتم که فکر نمی کنم اینطوری باشه!نونوایی کرمانشاهی نداریم شما زحمتشو واسمون میکشین
ما خودمون کارای مهمتری داریم که باید بهشون برسیم
البته درکتون می کنم استانی که هیچی نداره جز معتاد و قلیون میوه ای.. باید هم حسودی کنه![]()
به چیتون حسودی کنیم .. بودنتونگفتم که فکر نمی کنم اینطوری باشه!
البته درکتون می کنم استانی که هیچی نداره جز معتاد و قلیون میوه ای.. باید هم حسودی کنه![]()
دور از جون .. چون اونم شما رو جز خودشون نمیدونه![]()
خوووب من که منظورتون رو نمی دونم ؟به چیتون حسودی کنیم .. بودنتون
ولی اصلیت واقعی کرمانشاهی خودتون رو داری به همه نشون میدی..
خوب حالا حالا باید پماد سوزش ات رو استعمال کنی..![]()
نه دیگه کاملا" مشخص متوجه شدی و تا اونجات سوختهخوووب من که منظورتون رو نمی دونم ؟
ولی اصلیت واقعی کرمانشاهی خودتون رو داری به همه نشون میدی..
خوب حالا حالا باید پماد سوزش ات رو استعمال کنی..![]()
نفهیمتم به خاطر همون .. بودنته
ما شعورمون بالاست مثه بعضیا القاب زشت رو به زبونمون نمیارین![]()
واقعا به یه ذره تون امیدوار بودم ولی درکت می کنم چون میدونم کرمانشاهی یعنی اینطوری بودن. بالاخره شعور فرهنگی خانوادگی شما همین قدره همون خاطره کامل از اجتماع 20 دقیقه همیشه عقب ترین...نه دیگه کاملا" مشخص متوجه شدی و تا اونجات سوخته
![]()
به چیتون حسودی کنیم .. بودنتون
نه دیگه کاملا" مشخص متوجه شدی و تا اونجات سوخته
بازم حس ناسیونالیستیتون حرف اول رو میزنهاین تاپیک راجع به فرهنگ و ... زده نشده،(که البته اگه موضوع اینم بود باز تبریز اولین بود) دقت کنین نوشته باصفاترین شهر ! لزومی نداره این همه چرت و پرت بگین !
آدمیت و شعور به شهر و دیار نیست ! به ذات آدم برمیگرده.
sana خانوم مودبانه یه سری حرفایی زدن و جوابشونم مودبانه شنیدن ... حالا کاری ندارم حرفاشون درست بوده یا اشتباه ...
ولی شما به قول خودتون شعورتون از حرف زدنتون معلومه!
در برابر افرادی مثل شما سکوت بهترین جوابه ...
موفق باشین !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
میشه بگید کدوم شهرها ی ایران رو بیشتر دوست دارین؟ | ایرانگردی | 12 | |
![]() |
آثار باستانی و زیبایی های شهرستان دره شهر | ایرانگردی | 11 | |
![]() |
تبریز، به عنوان بهترین شهر ایران انتخاب شد | ایرانگردی | 0 | |
![]() |
10 جاذبه گردشگری برتر شهر قزوین | ایرانگردی | 0 | |
![]() |