راستش من خودم سنتور و تار یه مدتی میرفتم قبلا. هر 2تاش دنیای خودشا داره اما به نظر من که میرفتما الان دیگه نمیرم و تجربه کردم بهت میگم هر سازی که واقعا بهش علاقه داری برو.شاید یه سازی اولش سختر از یه ساز دیگه باشه ولی اون علاقه انگیزهه باعث میشه ادامش بدی اما اگه علاقه نداشته باشی بعد از یه مدت اون حست میوفته کم کم حوصله اشا نداری و در نهایت میزاریش کنار . من به تار خیلی بیشتر علاقه دارما دوست دارم برم اما وقتشا امسال مخصوصا دیگه ندارم.
اتفاقا خیلیم خوبه که بری یه ساز یاد بگیری .برا توشه آخرتم خوبه.:دی .
بعدم در مورد آموزشگاه استادش اینکه من شنیدم که هنرستان نمیدونم اسمش دقیقا چیه (خورشید)که توی خیابون کاوه هست خوبه. میدونی مهم اینه که استادش تو را بیاره بعدش دیگه کم کم خودت راه میوفتی دیگه زیاد اونچنان احتیاج به استاده نداری. در ضمن این استادا کلا برای اینکه اول راه را نشون بدنا آموزش بدن خوبن. زیاد فرق خاصی نمیکنه که کجا بری . این تجربه من بود دوستای که داشتم.
وای مرسی خیلی بدردم خورد. واقعا ممنون

آموزشگاهه هم نمیدونم دقیقا کجاست اما خوانمون کاوه هست اگه پیداش کنم عالیه. ممنون
سلام دنیای موسیقی عالیه و انتخاب ساز اولین و مهمترین مرحله ورود به این دنیاست و این عالیه که اینقدر در موردش حساسید. من سه تار رو واستون پیشنهاد میکنم چون هم صداش عالیه هم وقتی باهاش کار میکنید باهاتون یکی میشه. این رو تجربه خواهید کرد.
ممنونم دوست خوبم.اتفاقا یکی از دوستانمم که 3تار میزنن حرف شمارو میزد .بازم ممنون
فقط سنتور
علاقه شدیدی به سنتور دارم
وقتی صداشو میشنوم احساس راحتی میکنم
منم دوسش دارم اما فقط تو خونه میشه زد. ممنون
شما نی یا فلوت بزن که بتونی هر جایی که رفتی با خودت ببریش
نه دیگه خیلی قابل حمله.....
بابا یچیز یکم با کلاس تر بگو ....

مممنون
به نظر من ساز مخالف بسیار خوب سازی است
همه جا هم همراه آدمه
به کلاس و غیره هم احتیاجی نیست
بهترین ساز،ساز مخالفه.
شک نکن
من به این +ی دلت میاد منحرفم کنی؟
من عاشق سنتورم
ولی یکی گفت بهتره یه سنتور خوب بخری که اونم 300ت اب میخوره
هنوز پولم باونقد نرسیده
یعنی خرج میکنم هی
هزینه کلاساشم زیاده
هر دورش 40تومنه
هزینش واسم مهم نیست.من اون ویولونی که دیدم 700 بود حدودا اما می ترسم بعدا پشیمون بشم. اونوقت انگار پولمو انداختم دور.....
ممنون