کدومش خوشبیـختی می یاره؟؟

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم که دو جزء اصلی هست...اما این دو به تنهایی خوشبختی نمیارن.

اون مثالی هم که زدم برای نشون دادن همین بود که این دو به تنهایی خوشبختی نمیارن.;)

آره خوشبختی کامل به موارد دیگه ام احتیاج داره میدونم... منم منظورم همینه که واسه خوشبختی دو جزء اصلیشن....

suniya2012

عضو جدید

خب تو خودت عاشقش بودی؟یا اون واقعا عاشقت بود؟

من اوایل عاشقش بودم ولی با گذر زمان و نداشتن ملاکایی که گفتم، تصمیم گرفتم که باهاش ازدواج نکنم و زندگیمو بخاطر عشقی که بعدا ممکنه خیلی زود به عادت تبدیل بشه خراب نکنم.

یه نظر من عشقی که با عقل و بعد از درنظر گرفتن ملاک ها و وجود داشتن پاسخ خواسته های هر دو طرف شکل میگیره میتونه پایدار بشه و احساس خوشبختیو بوجود بیاره.

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره خوشبختی کامل به موارد دیگه ام احتیاج داره میدونم... منم منظورم همینه که واسه خوشبختی دو جزء اصلیشن....

این نظر شماست.:)

شاید بقیه خوشبختی رو توو چیزای دیگه ببینن.:D

مثلا از نظر من کسی که به نتیجه زحمتش میرسه خوشبخته..و اینو اصلی ترین جزء میدونم.

هر کسی نظری داره..:D

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اوایل عاشقش بودم ولی با گذر زمان و نداشتن ملاکایی که گفتم، تصمیم گرفتم که باهاش ازدواج نکنم و زندگیمو بخاطر عشقی که بعدا ممکنه خیلی زود به عادت تبدیل بشه خراب نکنم.

یه نظر من عشقی که با عقل و بعد از درنظر گرفتن ملاک ها و وجود داشتن پاسخ خواسته های هر دو طرف شکل میگیره میتونه پایدار بشه و احساس خوشبختیو بوجود بیاره.

آره دقیقا عشق واقعی همینه که شما میگی...
;)

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نظر شماست.:)

شاید بقیه خوشبختی رو توو چیزای دیگه ببینن.:D

مثلا از نظر من کسی که به نتیجه زحمتش میرسه خوشبخته..و اینو اصلی ترین جزء میدونم.

هر کسی نظری داره..:D

آره دیگه هرکی خوشبختیو تو یه چیز میبینه..

مام تو این دو موارد...
:D

خوشبخت شی جوون...
:D

• Like
واکنش ها: Mute

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق زندگی رو گرم تر میکنه ...اما بدون پول نمیشه زندگی کرد .مثلا عاشق کسی باشی اما هیچ نداشته باشه که نمیشه ..البته ثروت در حد متعادل زیاد بودنش ریاد مهم نیست..

hamid_eli

کاربر بیش فعال
عشق ولی اگه واقعی و بدون کلک باشه
نمیگم پول مهم نیست ولی اگه طرفت پولدار باشه اما دوستش نداشته باشی زندگی جهنم میشه شک نکنید...

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
معلومه هردو درکنارهم خوبه،ولی به نظر من بدون دوست داشتن با پولو ثروت نمیشه خوشبخت بود و دوست داشتن خودش یه نوع خوشبختیه:w16:

بالا