بزرگداشت هایی که برگزار میکنید یکی دیگر از راه های عوام فریبی هست.
بهتره به وضعیت همین بناها نگاهی بندازین وقتی در سیلاب غرق هستند، خوبه عکس هاش هم منتشر میشه.
حتما مقبره کوروش غرق در آب رو دیدین.
رهبر انقلابتون هم به محض بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، دستور جمع آوری سربازان هخامنشی رو داد.
اینا رو چطوری و با چه رویی توجیه مکنید؟
حالا رحیم مشایی چهارتا حرکت ناسیونالیستی انجام داده به حساب نظام اسلامی و مکتبتون نذارین.
متاسفانه اینقدر اطلاعات تاریخیتون در مورد تاریخچه شیر بر پرچم ایران ضعیفه که صحت ادعای سایر بحث هاتون هم مشخص میشه.
قدیمی ترین پرچم شیر و خورشید مربوط به سال 826 قمری هست.
اینکه گفتی از زمان قاجار رو روی کدوم کتاب تاریخی اسلامی دیدی؟
یا منبعتون رو بذارید یا از دیگران به خاطر دادن اطلاعات غلط عذرخواهی کنید.
اولا اینکه من خیلی مودبانه حرف جنابعالی رو نقد کردم ولی این ادب متقابل رو از شما ندیدم.منتها عیبی نداره چون هر کسی طبق شخصیت خودش حرف میزنه.
و اما پاسخ به مباحث:
بزرگداشت هایی که برگزار میکنید یکی دیگر از راه های عوام فریبی هست.
حالا رحیم مشایی چهارتا حرکت ناسیونالیستی انجام داده به حساب نظام اسلامی و مکتبتون نذارین.
اولا اینکه تا کسی مخالف ما حرف زد بیایم و موضع بگیریم در برابرش کاملا نشان دهنده نداشتن منطق هست...
چون اگه منطقی توی این بحث بود جواب منطق مطرح می شد نه تعدادی شعار سیاسی...
اگه نظام کاملا مخالف این مطلب بود اصلا چه احتیاجی به عوام فریبی داشت؟
می زد و تخت جمشید رو خراب میکرد.
هر گونه حرفی از تاریخ ایران باستان رو ممنوع میکرد.
از کی می ترسید؟ از شما؟
واقعا متاسفم که باید جواب حرف های سطح پائین رو بدم.
بهتره به وضعیت همین بناها نگاهی بندازین وقتی در سیلاب غرق هستند، خوبه عکس هاش هم منتشر میشه.
حتما مقبره کوروش غرق در آب رو دیدین.
حتما شما هم غرق سیلاب شدن مکه رو در عکس ها دیدید؟این یعنی اینکه مسلمانان مخالف مکه هستند؟
از نوع حرف زدنتون مشخصه که اصلا ندیدید مقبره رو از نزدیک...یک مکان کاملا مسطح که حتی اگه سیل بزرگی هم بیاد آب به بالای مقبره نمیرسه.
ارتفاع بنا طبق مدارک 11 متر هست و در طول تاریخ همچین سیلی گزارش نشده در اونجا.
مدرک:
http://fa.wikipedia.org/wiki/آرامگاه_کوروش_بزرگ
این عکسی از محوطه مقبره کوروش هست:

لینک عکس بزرگ هم هست:
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/52789917.jpg
حالا توی این محطه چطوری سیل اومده توی مقبره 11 متری رو یقینا سازندگان این داستان هم فهمیدند.این هم عکس مورد ادعا هست:
http://www.3jok.net/wp-content/uploads/2011/09/pm8adfnplpi7ipixvgh0.jpg
فقط دوستانی که به فوتوشاپ واردند لطفا دقیقا روی آب رو بررسی کنند که چطور با ابزار blure محو شده.
قضیه مقبره کوروش زیر آب رو چند سال پیش اونور آبی ها درست کردند که بعد یک مدت خودشون هم فهمیدند همچین چیزی ممکن نیست و تموم کردند قضیه رو
اما شما چرا هنوز نگرفتید چی شده بود و چی بوده مطلب.
رهبر انقلابتون هم به محض بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، دستور جمع آوری سربازان هخامنشی رو داد.
اینا رو چطوری و با چه رویی توجیه مکنید؟
چون این حرف بدون مدرک زده شده پس جوابی نمیدم بهش چون در شان من نیست.
خب این از قضیه کوروش....
حالا میرسیم به تاریخ پرچم ایران و البته قضیه اینکه آیا نشان و شیر و خورشید در روی پرچمی که در صفحه اول این تاپیک هست
نشانگر و معرف تاریخ کهن ایران بوده یا نه...
متاسفانه اینقدر اطلاعات تاریخیتون در مورد تاریخچه شیر بر پرچم ایران ضعیفه که صحت ادعای سایر بحث هاتون هم مشخص میشه.
قدیمی ترین پرچم شیر و خورشید مربوط به سال 826 قمری هست.
اینکه گفتی از زمان قاجار رو روی کدوم کتاب تاریخی اسلامی دیدی؟
اون رفقایی که من رو میشناسند می دونند تا مطلبی رو ندونم محاله در موردش حرف بزنم.اشکال کار من این بود که قبل بحث اول باید سن شما رو می پرسیدم بعد
ادامه می دادم بحث رو....
شیوه دیگری که من دارم اینه که جواب مخالفان رو از کتاب های مورد قبول خودشون میدم تا دیگه ادعایی نداشته باشند...
پس جواب تاریخی من نه از یک کتاب اسلامی که یک کتاب تاریخی از احمد کسروی هست.مورخی کاملا شاهنشاهی !!!!
نام کتاب تاریخچه شیر و خورشید هست که چاپ اولش سال 1309 هست و نوشته احمد کسروی.
1-پرچم ایران تا زمان قاجاریه مثلثی شکل بوده و شکل کنونی (تصویر پرچم های صفحه اول تاپیک را نداشته.
2-در زمان غزنویان یعنی حدود سال 355 خورشیدی که پرچم شان سیاه بود،تصویر یک ماه روی پرچم زردوزی شد.
3- نماد شیر و خورشیدی بالای آن و نه پشت آن در زمان سلجوقیان روم و نه ایران بوجود آمده است:
متن نوشته عینا آورده شده:
خاندان سلجوقیان روم که در بخشی از آسیای کوچک فرمانروا بودند، مشهور است. ابن عبری درباره غیاثالدین کیخسرو پسر علاءالدین کیکاوس که از پادشاهان آن خاندان و دومین کیخسرو از ایشان است و در سال 634 هجری به جای پدر خود پادشاهی یافته بود مینویسد که او دختر پادشاه گرجستان را به زنی گرفت.
در آن زمانها زیبایی زنان گرجستان به ویژه زیبایی خانم شاهزادگان [شاهزادهخانمهای] گرجی در سراسر شرق و غرب شهرت یافته و بسیاری از فرمانروایان دور و نزدیک از مسلمان و ترسا، زن از آن خاندان میگرفتند. در این باره داستانهایی در تاریخ هست که در اینجا فرصت یاد نکردن نداریم.
ابن عبری میگوید کیخسرو شیدای رخسار دلارای شاهزاده خانم گرجی گردیده، دل و دین و تاب و توان از دست داد و به فرمان عشق میخواست روی درهم و دینار را با نقش آن رخسار دلارا بیاراید. نزدیکان کیخسرو به پاس اسلام رأی بدین کار نمیدادند ولی چون او پافشاری داشت، چنین تدبیر اندیشیدند که صورت شیری نگاشته روی همچون خورشید آن شاهزاده گرجی را همچون خورشیدی بر فراز آن بنگارند که هم دلخواه کیخسرو انجام گرفته، هم مردم پی به حقیقت کار نبرده، چنین پندارند که مقصود نقش صورت طالع پادشاه است (هو کان السلطان غیاث الدین مقبلا علی المجون و شراب الشراب غیر مرضی الطریقه مغنمسا فی الشهوات المویقه تزوج ابته ملک الکرج فشغفه حبها وهام بها الی حد ان اراد تصویرها علی الدراهم فاشیر علیه آن یصور صوره اسل علیه شمس لینسب الی طالعه و یحصل به الفرض. تاریخ ابن عبری چاپ بیروت ص 447)
4-نماد صفویه هم طبق متون تاریخی پرچم سبزی بوده که نماد برج حمل یعنی قوچ بر روی آن بوده است .
5-و اما پاسخ نهایی!!!!!
اما قاجاریان چون در دوره ایشان است که در شکل شیر و خورشید تغییرها رخ داده و سرانجام کار نشان رسمی ایران میشود، این است که باید از این دوره به تفصیل سخن راند:
از زمان آقامحمدخان نیز آگاهی درباره شیر و خورشید در دست نیست. ولی از زمان فتحعلی شاه و جانشین او محمد شاه گذشته از فلوسهایی که در دست هست خوشبختانه نوشته یکی از مؤلفان اروپا نیز در دست هست که کمک بسیار به کار ما دارد. این نوشته عبارت از شرحی است که مسیو دوبو M. Louis Dubeux مؤلف معروف فرانسوی در کتاب خود (لا پرس) La Perse که در زمان محمدشاه تألیف نمود مینگارد.
مؤلف مزبور میگوید: یکی از شیوههای پادشاه ایران است که درفشهای بسیار به کار میبرد و بر این درفشها دو نقش نگاشته میشود یکی نقش تیغ دو سر علی (ذوالفقار) و دیگری به صورت شیر خوابیدهای که خورشید از پشت او در میآید. این دو نقش را در کوشک پادشاهی نیز نگاشتهاند. همچنین بر نشانهایی که شاه ایران به سپاهیان و سرکردگان و نمایندگان اروپایی به نام نواختن ایشان میدهد نیز این دو نقش هست (صفحه 463).
مؤلف دیگری از فرانسویان مسیو لانگله M.Langles که بیش از دوبو در زمان فتحعلی شاه کتاب کوچکی درباره ایران نگاشته(AperCu General De La Perse این کتاب در سال 1817 میلادی در پاریس چاپ و به زبان ارمنی نیز ترجمه یافته است) او نیز از شیر و خورشید یاد نموده و [جای] شگفت است [وی] که نام «مهر و شیر» به او [آن] میدهد و دانسته نیست که این عبارت را از کجا برداشته است. لانگله پنداشته که شیر و خورشید از بازماندههای ایران باستان و یادگار آتش و آفتابپرستی ایرانیان دیرین است. میگوید به همچشمی سلطان سلیم سوم عثمانی که نشان «هلال» را اختراع نموده و پادشاهان عثمانی آن را به اروپاییان و دیگران از ترسایان میبخشند، فتحعلیشاه هم نشان «مهر و شیر» را درست نموده است (صفحه 192).
از این نوشتهها پیداست که در زمان فتعحلیشاه و محمدشاه بر درفشها دو نقش مینگاشتهاند: یکی شیر و خورشید که شیر خوابیده بود، و دیگری تیغ دو سر یا ذوالفقار. و این دو نقش را بر دیوارهای کوشک پادشاهی نیز مینگاشتهاند. همچنین دو نشان از این دو نقش درست کرده بودند چنان که هم اکنون این دو نشان معمول است و در وزارتخانهها به ویژه در وزارت جنگ به کسانی که در خور نواختن باشند، بخشیده میشود.
ولی فلوسهایی از فتحعلیشاه در دست هست که گذشته از شیر و خورشید، نقشهای دیگر نیز از خورشید تنها و مرغ [پرنده] و مانند اینها به کار رفته و در شیر و خورشید در برخی شیر ایستاده است نه خوابیده.
از همان زمانها یک رشته فلوسهایی نیز در دست هست که شیر تنها و خوابیده است و اگرچه تاریخ درستی در هیچکدام پیدا نیست ولی از شکل سکهها یقین است که در زمان فتعحلیشاه و محمدشاه یا در آغاز پادشاهی ناصرالدینشاه زده شده است. اما تا کنون نگارنده در هیچ فلوسی یا سکه نقرهای نقش ذوالفقار را ندیدهام. گویا این نقش را در سکهها هرگز به کار نبرده باشند.
اکنون میرسیم به دورهای که شیر و خورشید نشان رسمی ایران میگردد. تفصیل این سخن آنکه از ناصرالدینشاه یک رشته فلوسهایی با نقش شیر و خورشید در دست هست که شیر خوابیده ولی از هر حیث مانند شیرِ نشانهای امروزی است. تاریخ این فلوسها 1272 و [پیرامون] این سالهاست. ولی در یک رشته فلوسهای دیگر که نیز در دست است و چند سال پس از آن، فلوسها در 1284 و آن نزدیکیها زده شده، ناگهان شیر به پا خاسته و برای نخستین بار شمشیر به دست گرفته است.
از اینجا پیداست که شمشیر به دست گرفتن شیر از سال 1280 و آن نزدیکیهاست و ما گمان میکنیم که نشان رسمی ایران شدن شیر و خورشید هم از همان زمان آغاز کرده [شده است].
پس چی شد؟
سال 1280 هجری شمسی سالی است که پرچم شیر و خورشید نماد پرچم ایران گردید.
منبع:
http://www.kayhanlondon.com/Pages/archive/History/Parcham/Kasravi_Shir_va_Khorshid_Oct09.htm
سرشار از عکس های قدیمی از سکه های قدیمی و سایر مدارک
منابع دیگر که البته بنظر من قوی ترین منبع همون بالایی هست چون مربوط به خودتونه
http://soors.blogfa.com/post-1.aspx
http://dirinerooz.blogfa.com/post-160.aspx
http://www.beytoote.com/art/negah-gozashte/history-banner.html
یا منبعتون رو بذارید یا از دیگران به خاطر دادن اطلاعات غلط عذرخواهی کنید
منتظر معذرت خواهی شما هم بخاطر لحن بی ادبانه تون و هم بخاطر متهم کردن من هستم
****************************************************************************************
از این به بعد هم اگه بحثی تاریخی و علمی و با مدرک دارید من همیشه آماده هستم اما اگه میخواید شعارهای سیاسی تحویل من بدید
و مشتی حرف های تکراری متاسفانه باید بگم نه وقتشو دارم نه حالشو و نه سن و سالم اجازه میده بحث کودکانه بکنم.
در ضمن من خودم از مدافعان تاریخ ایران باستان و کوروش کبیر هستم.اونهایی که منو می شناسند شاهد مدعا هستند.
موفق باشید