سلام دوستان؛![]()
یه سوال ؛ کسی میتونه جزوات کدوم موسسه برای ارشد بهتره ؟ (آزمون و کلاس نه ؛ فقط جزوه ؟)![]()
رتبه های برتر منابعشون از چی بوده و کدوم موسسه ؟
میدونم کاردانی به کارشناسی پارسه خوبه،اما ارشد رو میگن خوب نیست!
آخه کتابا خیلی کلی هستش مطالبشون و مثلا معماری جهان زارعی الکی مطالب رو زیادش کرده؛ اما موسسات خلاصشون کرده و درکشون رو راحت تر؛دوستان من سراغ جزوات موسسات نرید، اشتباه واضحه ایه،فقط منابع اصلی رو بخونید اینو تجربه کردم که میگم....برای مرور شاید خوب باشه که من حتی واسه مرورم سراغشون نرفتم....
واقعا بیچاره شهرستانیا هرچی موسسه و کلاسای خوبه تو تهرانه ؛تجربه ديروز(پارسال) و امروزم(امسال):
پارسال بر اين اعتقاد بودم كه كتب منبع تنها راه براي قبوليه و جزوه و كلاس الكيه
امسال بعضي كلاس ها رو كه اساتيد معتبر مثل استاد عسگري و طباطبايي تدريس مي كنن رو مي رم .... واقعا عالين ... يعني من پارسال با خوندن كتاباي دكتر گلابچي تونستم ايستاييم رو نسبتا بالا بزنم ... ولي الان مي فهمم اولا فقط اون كتاب ها حفظ شده بودن و دركي درشون بوجود نيومده بود .... ثانيا چه وقتي رو سر هر مبحث تلف كردم ....
توي ثبت كلاس ها من تاريخ رو كه جنبه حفظي داره ثبت نام نكردم ... ولي الان خيلي پشيمونم ... اگه كلاس مي رفتم احتمالا بهتر درك ميكردم و سريعتر هم پيش ميرفتم ...
ولي واقعا ستمه !!! بچه هاي شهرستان چه گناهي كردن كه اين كلاسها براشون داير نمي شه ؟؟؟ من خودم تا پارسال كلاس نمي رفتم چون تو شهري كه بودم نه كلاس كنكور بود نه اسكيس!!! واقعا بي عدالتي محضه .... تازه فهميدم استاداي دانشگامون خودشونم نمي دونستن استايي چيه ! هي مي رفتن مسئله هاي عمراني رو حل مي كردن !!!
بجه ها ايوان خانه معمار با خانه معمار فرق داره ؟؟؟
مهندس جان حرف شما کاملا درسته،منظور من جزوات پارسه و ماهان و از این دسته که تخصصشون معماری نیستش وگرنه خودمم از یه سری جزوه اساتید که بچه ها لطف کردن داخل سایت گذاشتن و چن تا دیگه استفاده کردم بعضیاشون عالی بودن و از یه سریشون سوال مستقیم اومده بود مخصوصا جزوات اساتید دانشگاه های تهران و بهشتی و یه سری دیگه ،کلاس رفتن خوبه ولی تضمین قبولی نیست اونم با این هزینه های سرسام آور،من لیست کلاسا و شهریه ایوان خانه رو دیدم امسال واقعا داشتم شاخ در میاوردم و بقیه هم بهتر از اونا نیستن...من به شخصه هیچ کلاسی نرفتم پارسال به جز ورکشاپ شقاقی رو که اونم ... چن نفر از دوستام که بعضیاشون تو باشگاهم هستن پارسال همه کلاسا رو رفتن ولی نتیجشون بهتر از من نشد بعضیاشونم که اصلا...اینا تجربه من بود...امیدوارم موفق باشیدتجربه ديروز(پارسال) و امروزم(امسال):
پارسال بر اين اعتقاد بودم كه كتب منبع تنها راه براي قبوليه و جزوه و كلاس الكيه
امسال بعضي كلاس ها رو كه اساتيد معتبر مثل استاد عسگري و طباطبايي تدريس مي كنن رو مي رم .... واقعا عالين ... يعني من پارسال با خوندن كتاباي دكتر گلابچي تونستم ايستاييم رو نسبتا بالا بزنم ... ولي الان مي فهمم اولا فقط اون كتاب ها حفظ شده بودن و دركي درشون بوجود نيومده بود .... ثانيا چه وقتي رو سر هر مبحث تلف كردم ....
توي ثبت كلاس ها من تاريخ رو كه جنبه حفظي داره ثبت نام نكردم ... ولي الان خيلي پشيمونم ... اگه كلاس مي رفتم احتمالا بهتر درك ميكردم و سريعتر هم پيش ميرفتم ...
ولي واقعا ستمه !!! بچه هاي شهرستان چه گناهي كردن كه اين كلاسها براشون داير نمي شه ؟؟؟ من خودم تا پارسال كلاس نمي رفتم چون تو شهري كه بودم نه كلاس كنكور بود نه اسكيس!!! واقعا بي عدالتي محضه .... تازه فهميدم استاداي دانشگامون خودشونم نمي دونستن استايي چيه ! هي مي رفتن مسئله هاي عمراني رو حل مي كردن !!!
اينطوري جواب نميگيريسلام به همگی دوستان
امیدوارم همگی رو به راه باشید
من ترم آخر معماری هستم
بچه ها من میخوام برا ارشد شروع کنم به خوندن
اما خب از طرفی تعداد منابع زیاده و هم این که اگه بخوام همه رو بگیرم هزینه زیادی داره
میخواستم کمکم کنید تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم که کدوم کتابا و جزوات رو بگیرم. کدوم موسسه کتاب ها و جزواتش بهتره
ممنون از لطف همگی شما دوستان
#1245سلام به همگی دوستان
امیدوارم همگی رو به راه باشید
من ترم آخر معماری هستم
بچه ها من میخوام برا ارشد شروع کنم به خوندن
اما خب از طرفی تعداد منابع زیاده و هم این که اگه بخوام همه رو بگیرم هزینه زیادی داره
میخواستم کمکم کنید تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم که کدوم کتابا و جزوات رو بگیرم. کدوم موسسه کتاب ها و جزواتش بهتره
ممنون از لطف همگی شما دوستان
سلام.من فارغ التحصیل رشته مکانیکهستم و میخام در کلاسای آمادگی ارشد شرکت کنم و چون از شهرستان میخام بیام باید از کیفیت 100 درصدی کلاسا مطمئن بشم اخه هزینه و دوری و ... کمرشکنه
.بین ماهان و پارسه شک دارم.بعضیا میگن پارسه پولکیه و مثل بنگاه میمونه از طرفی هم ماهان از شبکه آموزش پخش میشه انگار ادم خیالش راحتتره.نظرتون چیه؟کسی هست که تجربه داشته باشه؟
![]()
من بعد از پشت سر گذاشتن کنکور نهایتا به این نتیجه رسیدم!
یکی از موسسات رو ثبت نام کن و سوالای بقیه موسسات رو گیر بیار و بخون! (کتاب هم راهیان ارشد)![]()
فقط هر جا میرید ایوان خانه معمار نرید.......خدا بکشتشون!!!
به کلیه نکات نوشته شه توسط Pleiades.Archمنم اولش فکر میکردم آکادمی تخصصی خوبه از بس ازش تعریف میشد.
اما تو نمایشگاه کتاب از غرفه شون یه سری راهنمای کنکور گرفتم و الان واقعا از این آکادمی تخصصی بیزارم!
اساتیدش(!!!!!) در واقع کنکوری های سال قبل هستن که میان تدریس می کنن! نهایتش 2-3 سال از ما بزرگترن!
و به اسم مهندس فلانی تدریس میکنن!
ما مثلا دانشگاه رفتیم تو کلاس اساتید با تجربه بودیم! الان واسه چی بریم سر یه همچین کلاسایی بشینیم!
من یکی ترجیح میدم صد سال پشت کنکور بمونم و این موسسه نرم !
به نظر من فقط آزمون ثبت نام کنید که به برنامه درس خوندنتون نظم بده موسسه ش هم فرق نمیکنه
ولی به نظر میرسه جامعه آماری پارسه از بقیه بیشتره!
به کلیه نکات نوشته شه توسط Pleiades.Arch
100% تایید میشود بدون حمایت و تبلیغ است و صادقانه نوشته شده
خیلی ممنون از راهنماییتون.این اساتید توی آکادمی ان؟فقط مهندس عسگری تو ایوانخانس ؟درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برای ارشد 90 کدام موسسه بهتر است ؟ | کارشناسی ارشد | 8 | |
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی زبان عمومی برای ارشد | کارشناسی ارشد | 949 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 |